Ανησυχία στο Buckingham: Χωριστά Κέιτ Μίντλετον και …

Ανησυχία έφερε για την κατάσταση στο Buckingham η πρώτη εικόνα από μια έξοδο του Πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο οποίος ήταν χωριστά από την Κέιτ Μίντλετον, με τα Μέσα Ενημέρωσης της Βρετανίας να ψάχνουν την απάντηση, ενώ το ζευγάρι πρόσφατα μάλιστα έζησε τις δικές του στιγμές αγωνίας.

Υπήρχε, ωστόσο, μια καλή εξήγηση, με τον διάδοχο του θρόνου να συναντά την περασμένη Τρίτη (16/6) το υγειονομικό προσωπικό του Queen Elizabeth Hospital, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την έντονη δράση του, στον καιρό της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Ουίλιαμ είχε έναν πολύ ενδιαφέροντα διάλογο και σε εξαιρετικό κλίμα με το προσωπικό των ασθενοφόρων, αναφέροντας πως «συνεχίζω να παλεύω με τη διάθεσή μου να τους σφίξω το χέρι και κρατάω κοντά τα χέρια μου». Με αυτό τον χιουμοριστικό τρόπο προχώρησε η κουβέντα, με τον Πρίγκιπα να τους ρωτά για διάφορα θέματα, όπως το πώς πέρασαν αυτοί οι τρεις μήνες, αφού ορισμένοι στο προσωπικό δεν είχαν δει τις οικογένειές τους όλο αυτό το διάστημα.

Χωριστά Κέιτ Μίντλετον και Πρίγκιπας ΟυίλιαμΧωριστά Κέιτ Μίντλετον και Πρίγκιπας Ουίλιαμ

Ο άνδρας της Κέιτ Μίντλετον, σύμφωνα με το τοπικό ρεπορτάζ, εμφανίστηκε γεμάτος κατανόηση σε όσα του ανέφεραν οι άνθρωποι των ασθενοφόρων, ενώ το ζεύγος έχει ξεκινήσει την καμπάνια «Our Frontline», ώστε να στηριχθεί το υγειονομικό προσωπικό της χώρας.

«Περιμένω τη στιγμή, όπου θα μπορέσω να πιω μαζί σας ένα ποτό στην παμπ της περιοχής», ήταν άλλη μια όμορφη ατάκα του, με τους υπαλλήλους να ξεσπούν σε γέλια. Τον τελευταίο καιρό, βέβαια, σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Ουίλιαμ έχει επικεντρωθεί στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, μην έχοντας τη δυνατότητα λόγω των μέτρων περιορισμού να πιει την αγαπημένη του μπύρα. Ο ίδιος, άλλωστε, παραδέχθηκε πως «φτιάχνω πολλές σοκολάτες και τούρτες στο σπίτι όλο αυτό τον καιρό και τα τρώμε πολύ γρήγορα».

Η ευχάριστη αυτή συνάντηση ολοκληρώθηκε με άλλο ένα «ευχαριστώ» του προς τους ανθρώπους αυτούς, αναγνωρίζοντας την πίεση που έχουν δεχθεί όλο αυτό το διάστημα.

Original Source: athensmagazine.gr