ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο άγριος καβγάς του Μπραντ Πιτ με ένα από τα παιδιά οδήγησε στο διαζύγιο!

Το λόγο που οδήγησε στην Αντζελίνα Τζολί στην αίτηση διαζυγίου αποκαλύπτει πηγή από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού: όπως υποστηρίζει, επρόκειτο για μία άγρια αντιπαράθεση του Μπραντ Πιτ με ένα από το παιδιά τους, που έγινε κατά τη διάρκεια αεροπορικού ταξιδιού!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο 52χρονος ηθοποιός έμαθε πως χωρίζει μια ημέρα πριν η 41χρονη σταρ καταθέσει τα χαρτιά, δηλαδή στις 18 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, ως ημερομηνία του χωρισμού τους ορίζεται η 15η Σεπτεμβρίου, οπότε και, σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον των δύο ηθοποιών, «ένα σοκαριστικό περιστατικό που επηρέασε όλη την οικογένεια, ώθησε την Αντζελίνα να δράσει».

8Angelina-Jolie-1.jpg

Μία ημέρα μετά τις πληροφορίες ότι ο ηθοποιός ερευνάται για κακοποίηση των παιδιών, τις οποίες διέψευσε η Αστυνομία του Λος Άντζελες, δημοσιεύματα αναφέρουν πως το «σοκαριστικό περιστατικό» δεν είναι άλλο από τονκαβγά που είχε ο Μπραντ με το πρώτο από τα τρία υιοθετημένα παιδιά τους, τον 15χρονο Μάντοξ, μέσα στο ιδιωτικό αεροπλάνο της οικογένειας!

Σύμφωνα με όσα γράφονται, η οικογένεια επέστρεφε από ταξίδι στην Γαλλία, όταν ο Μπραντ μέθυσε και κακοποίησε σωματικά και λεκτικά τον 15χρονο (ο οποίος υιοθετήθηκε από την Καμπότζη, το 2002, από την Αντζελίνα και αργότερα και από τον Μπραντ), τόσο κατά τη διάρκεια της πτήσης, όσο και όταν προσγειώθηκαν.

38B3C93800000578-3803081-image-a-65_1474582214059.jpg

Άνθρωπος που δουλεύει χρόνια για το εν διαστάσει ζευγάρι είπε στη «Sun» πως η αντιπαράθεση προέκυψε μετά από διαφωνία πατέρα – γιου, χωρίς να αποκαλύπτει λεπτομέρειες, ενώ άλλο μέλος του προσωπικού αναφέρει ότι «ήμουν εκεί για να τους πάρω το βράδυ που έφτασαν, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου. Προφανώς υπήρχε ένταση και στενοχώρια αλλά δεν είδα κανένα στοιχείο βιαιοπραγίας ή κάτι τέτοιο».

Πηγή από το περιβάλλον του Μπραντ δήλωσε ότι όντως υπήρξε τσακωμός ανάμεσα στον ίδιο και τον 15χρονο, αλλά ο ηθοποιός δεν σήκωσε χέρι στο παιδί του. Μάλιστα, το ίδιο άτομο «κάρφωσε» την Αντζελίνα και το περιβάλλον της, τονίζοντας πως οι κατηγορίες σχετικά με λεκτική και σωματική βία είναι υπερβολικές και κατασκευασμένες.