Ατμόσφαιρα σπα στο μπάνιο σας!

Δεν θα ήταν υπέροχο να μπορείτε να απολαμβάνετε οποιαδήποτε στιγμή μια εμπειρία σπα και μάλιστα στο ίδιο σας το μπάνιο;

Είστε πολυάσχολες. Οι στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού…

Μήπως ένα σπα μέσα στο σπίτι ακούγεται ενδιαφέρον; Ακολουθήστε μερικές απλές και εύκολες συμβουλές για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα σπα στο μπάνιο σας.

 

  • Φωτισμός: Ο σωστός φωτισμός είναι πολύ σημαντικός για μια ατμόσφαιρα σπα. Συνήθως, τα μπάνια έχουν ψυχρό φως. Τοποθετήστε λοιπόν λάμπες που εκπέμπουν πιο θερμό φως (αν θέλετε, δοκιμάστε και χρωματιστές!), ή καλύψτε τα φωτιστικά με χειροποίητα σκίαστρα. Ήδη, η ατμόσφαιρα στο μπάνιο σας μοιάζει πιο ζεστή και χαλαρωτική…

 

  • Διάθεση: Προτού μπείτε στη μπανιέρα, καλό είναι να επιλέξετε κεριά με το πιο ταιριαστό άρωμα ανάλογα με τη διάθεσή σας.

Συμβουλή: Σπα με άλατα δεν είναι σπα… Χαρίστε στο μπάνιο σας αστραφτερή όψη χρησιμοποιώντας το νέο Viakal Fresh με τη φρεσκάδα του Ambi Pur. Έχει 100% τη δύναμη Viakal, δρα γρήγορα ενάντια στα άλατα και παράλληλα αφήνει ένα άρωμα φρεσκάδας και καθαριότητας στο μπάνιο σας.

 

  • Διακόσμηση: Με μικρές αλλαγές στη διακόσμηση, το μπάνιο σας θα μοιάζει γρήγορα και εύκολα με σπα. Για παράδειγμα, μερικά λευκά βότσαλα ή διακοσμητικά κοράλλια μέσα σε γυάλινα βάζα θα ήταν καλή ιδέα.

 

  • Μασάζ: Μετά από ένα ευχάριστο και καταπραϋντικό μπάνιο στο σπα σας, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για την καταπολέμηση του στρες από ένα καλό μασάζ. Ζητήστε από τον σύντροφό σας να εκπληρώσει την υπόσχεση που σας έδωσε εδώ και μερικούς μήνες (και που μάλλον έχει λησμονήσει): ένα χαλαρωτικό μασάζ με έλαια!

Όμως μην το πείτε πουθενά, μην φανερώσετε σε κανέναν ότι έχετε το δικό σας σπα. Αν το μάθουν οι άλλοι, δεν σας αφήσουν να χαλαρώσετε μόνες στο σπίτι!

Source :
epithimies.gr