Αυτά είναι τα trends που έχουν ξετρελάνει τις Λονδρέζες αυτό το διάστημα!

Η μόδα στο Λονδίνο είναι πάντα άξια επιρροής καθώς οι γυναίκες εκεί ντύνονται πολύ ιδιαίτερα και έχουν πάντα πρωτότυπο στιλ. Σήμερα σου ετοιμάσαμε μια λίστα με τις τάσεις που υιοθετούν αυτή τη στιγμή οι πιο στιλάτες γυναίκες στην Αγγλία και σου προτείνουμε να υιοθετήσεις και εσύ κάποιες από αυτές.

#1. Dr. Martens

Είναι τα αγαπημένα τους παπούτσια και τα φοράνε χειμώνα-καλοκαίρι.

#2. Slip skirt

Η slip skirt αρέσει ιδιαίτερα στις Αγγλίδες γιατί είναι ένα κομμάτι που μπορείς να «παίξεις» στιλιστικά με αυτό.

#3. Nike Air Max 97

Aυτά τα sneakers είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην Αγγλία και οι γυναίκες λατρεύουν να τα συνδυάζουν με φούστες και φορέματα για ένα πιο ανατρεπτικό look. Μπορείς να τα φορέσεις ακόμα και με παντελόνι στη δουλειά αρκεί να κάνεις ωραίο και προσεγμένο athleisure styling.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-7194559-7_449489’); });

#4. Gucci Marmont τσάντα

H συγκεκριμένη τσάντα κάνει θραύση παγκοσμίως και δεν είναι ένα φαινόμενο που συναντάμε μόνο στο Λονδίνο. Ωστόσο οι γυναίκες εκεί αγαπούν ιδιαίτερα αυτό το σχέδιο και το προτιμούν για τα καθημερινά τους looks.

#5. Floral διαφανή μπλουζάκια

Όσο οι θερμοκρασίες πέφτουν καθώς πλησιάζουμε προς το φθινόπωρο (στην Ελλάδα αργούμε λίγο ακόμα) οι διαφανείς φλοράλ μπλούζες με μακρύ ή κοντό μανίκι θα φοριούνται όλο και περισσότερο. Συνδύασέ τις με τζιν παντελόνι ή μια φούστα και κλέψε όλα τα βλέμματα πάνω σου.

#6. Kάπρι παντελόνες

Τα αγαπημένα  μας ζιπ κιλότ επιστρέφουν στη μόδα και θα τα φορέσουμε πολύ τις επόμενες μέρες. Μπορείς να τα συνδυάσεις με απλά t-shirts ή με πουκάμισα και blazer. Στην Αγγλία λατρεύουν ιδιαίτερα τα πλισέ ζιπ κιλότ που φοράνε πολύ αυτή την εποχή.

Διαβάστε ακόμα: Ο Βασίλης Ζούλιας και ο Περικλής Κονδυλάτος παρουσίασαν τη Resort συλλογή τους στη Μύκονο- Δες τα look που λατρέψαμε 

Αυτές είναι οι viral τάσεις του Instagram! Να τι θα φοράμε από εδώ και πέρα- Τα πιο σημαντικά trends που λατρεύουν όλες οι fashionistas

Δες ποιο φόρεμα να φορέσεις σε κάθε περίσταση του Καλοκαιριού! (VIDEO)- Mια instagrammer μας δίνει υπέροχες ιδέες

Original Source: faysbook.gr