Αυτή είναι η Κύπρια καλλονή που αφιερώνει την ζωή της σε φιλανθρωπίες.. Παράδειγμα προς μίμηση

Αναδείχθηκε Face of the Globe σε καλλιστεία της Ουαλίας απ’ όπου κατάγεται η μητέρα της και πήρε το εισιτήριο για τον παγκόσμιο διαγωνισμό.

Ο λόγος για τη Ναταλία Μαυρομουστάκη, το 23 χρονο μοντέλο από την Πάφο.Έμαθε από μικρή από τη μητέρα της, ότι ο εθελοντισμός είναι σημαντικός και πάντα βοηθούσε διάφορες οργανώσεις ως εθελόντρια έτσι τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε Κοινωνική Λειτουργός.

Για τρία χρόνια υπήρξε εθελόντρια στην τηλεφωνική γραμμή Cyprus Samaritans, δωρεάν γραμμή ψυχολογικής στήριξης στην Κύπρο και το 2016 για 6 μήνες μετακόμισε στην Ελλάδα ως εθελόντρια στην Ειδωμένη καταλαυλισμός προσφύγων , και ως εθελόντρια στο κινητό σχολείο στην Θεσσαλονίκη με παιδιά ROMA.

Τα τελευταία χρόνια είναι μέλος του Ερυθρού Σταυρού στην Κύπρο και συμμετέχει σε σεμινάρια για τον εκφοβισμό στα σχολεία. Επίσης, είναι μέλος του Συνδέσμου Πρόληψης Βίας στην Οικογένεια και ενεργή στον Σύνδεσμο Αυτισμού.

Το 2016 με την μεγάλη εκδήλωση που διοργάνωσε στο Royal Heart στην Πάφο μάζεψε 2000€ και τα έστειλε σε οργάνωση που στηρίζει άπορες οικογένειες με την ελπίδα το καλοκαίρι να την καλέσουν ως εθελόντρια στον καταυλισμό προσφύγων στα νησιά της Ελλάδας.