Αυτό είναι το μηχάνημα στην Κύπρο που εξαφανίζει το λίπος και βοηθά στο αδυνάτισμά! Δες που θα το βρείς

Αυτό το μηχάνημα κάνει θαύματα!! Θες να χάσεις λίπος ή να αδυνατίσεις; Δες τι είναι και μάθε που θα το βρείς στην Κύπρο!

Ονομάζεται CAVITALYSE και θα το βρείς στο HOLISTIC MEDICAL SPA στην Λάρνακα!

CAVITALYSE είναι η επαγγελματική συσκευή αναφοράς όσον αφορά την καταρρέουσα σπηλαίωση (Cavitation). Αφοσιώνεται ειδικά στην θεραπεία αδυνατίσματος του επίμονου και συσσωρευμένου λίπους. Όταν ένα υγρό είναι υπό την πίεση των δονήσεων του υπερήχου, είναι αρκετό ισχυρό, εναλλάσσοντας πιέσεις προκαλώντας μικρο-φυσαλίδες αερίου. Είναι μια μορφή μη-επεμβατική. Όταν εφαρμόζεται σε λιπώδη ιστό, αυτή η ενέργεια είναι σε θέση να σπάσει την μεμβράνη κυττάρου και τις μοριακές αλυσίδες των λιποκυττάρων που οδηγούν σε λιπόλυση και την μερική καταστροφή τους. Όταν η ισχύς διοχετεύεται, αυτές οι μικρο-φυσαλίδες προκαλούν ένα εσωτερικό μικρο-μασάζ: είναι η σταθερή CAVITATION που ενεργοποιεί τη διαδικασία του μεταβολισμού λιπόλυσης.

Το CAVITATION ελευθερώνει ένα υψηλό επίπεδο συσσωρεμένης ενέργειας τις οποιες είναι ικανό να σπάσει τις μεμβράνες των λιποκυττάρων. Στη συνέχεια το λιπος αποβάλλεται μέσω του ανοσοποιητικού συστήματος. Το περιττό λίπος απομακρύνεται στη συνέχεια με φυσικό τρόπο χωρίς παρενέργειες. Το αποτελεσμα αυτό ονομάζετε CAVITATION.

Κλείσε το ραντεβού σου στο τηλέφωνο 96 538771