Αυτό το suit dress έχει ξετρελάνει όλο το ίντερνετ!

Η γνωστή fashionista Νegin Μirsalehi έχει πάνω από 5.6 εκατομμύρια followers στο instagram και κάθε της look γίνεται viral μέσα σε λίγα λεπτά. Η ίδια θεωρείται μια από τις top influencers παγκοσμίως με απίστευτες συνεργασίες στον χώρο της μόδας.

– The Look – 

Η όμορφη Negin βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι και έκλεψε τις εντυπώσεις με το suit dress που επίλεξε να φορέσει. Συγκεκριμένα, η γνωστή influencer φόρεσε ένα υπέροχο φόρεμα του οίκου Balmain και το συνδύασε τέλεια με μποτάκια και καφέ τσαντάκι.

Το suit dress είναι ένα είδος φορέματος που αγαπάνε οι γυναίκες αυτή τη σεζόν και μας αρέσει ιδιαίτερα σε λευκό χρώμα. Το φόρεμα της Negin έχει τονισμένους ώμους, όπως προστάζει η μόδα φέτος, και η ίδια το φοράει σκέτο χωρίς περιτά κοσμήματα και αξεσουάρ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Day 5 of #pfw. @balmain

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-7194559-7_469827’); });

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) στις 27 Σεπ, 2019 στις 8:57 πμ PDT

//www.instagram.com/embed.js

Aν ψάχνεις ένα κομψό φόρεμα που ταυτόχρονα να είναι και σέξι για να το φορέσεις σε μια σημαντική στιγμή για εσένα τότε το suit dress είναι ένα ρούχο που αξίζει να συμπεριλάβεις στην γκαρνταρόμπα σου.

Μπορείς να το φορέσεις με γόβες, με sock boots, με ψηλοτάκουνες μπότες, με over-the-knee boots αλλά και με τα αγαπημένα σου biker boots για ένα πιο casual αποτέλεσμα.

Δες μερικά ακόμα trends που φοράνε οι top influencers στο fashionway.gr εδώ!

Original Source: faysbook.gr