Δεν έχεις όρεξη για σεξ; Δοκίμασε 8 τροφές που θα σε ρίξουν αμέσως στο κρεβάτι (με την καλή έννοια)!

Υπάρχουν κάποιες περίοδοι στη ζωή μας που δεν έχουμε την ίδια ανεβασμένη λίμπιντο. Το σεξ φαίνεται περισσότερο σαν αγγαρεία παρά απόλαυση, ενώ την ώρα που είσαι στο κρεβάτι αντί για σεξουαλικές στάσεις σκέφτεσαι το άγχος της επόμενης μέρας.

Για να μην χάσεις καθόλου από το πάθος που έχεις με τον σύντροφό σου και για να ανεβάσεις τις επιθυμίες και των δύο, δοκίμασε μερικές από τις τροφές που μπορούν να σε χαλαρώσουν και να σε κάνουν να θέλεις να πέσεις στο κρεβάτι!

Πεπόνι

Όπως όλα τα φρούτα, το πεπόνι έχει όλα αυτά τα απαραίτητα συστατικά που μπορούν να δυναμώσουν τον οργανισμό σου. Κυρίως, όμως, περιέχουν κιτρουλίνη, ένα συστατικό που μπορεί να ανεβάσει τη λίμπιντό σου!

Σοκολάτα

Λένε ότι η σοκολάτα είναι φυσικό αφροδισιακό και έχουν δίκιο. Περιέχει φενυλεθυλαμίνη, γνωστή και ως ερωτικό χημικό, αφού διοχετεύει την ντοπαμίνη στο σημείο του εγκεφάλου που συνδέεται με την απόλαυση.

Αμύγδαλα

Τα αμύγδαλα εκτός από ωραίο άρωμα έχουν και μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε και μαγνήσιο που βοηθάει στη διέγερση των ορμονών.

Σκόρδο

Το σκόρδο όπως είναι γνωστό αυξάνει τη ροή του αίματος στα σεξουαλικά όργανα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να πέσεις με τα μούτρα στο τζατζίκι. Λίγο ωμό σκόρδο στο φαγητό σου θα κάνει τη δουλειά!

Αβοκάντο

Το αβοκάντο περιέχει βιταμίνη Ε που βοηθά τον οργανισμό σου να παράγει οιστρογόνα και άλλες ορμόνες. Οπότε βάλε λίγο αβοκάντο στη σαλάτα ή στο σνακ που θα φάτε πριν πέσετε στο κρεβάτι!

Μπανάνα

Οι μπανάνες μεταξύ των άλλων καλών που κάνουν στον οργανισμό σου μπορούν να ανεβάσουν και τη λίμπιντό σου. Η κατανάλωση μιας μπανάνας μπορεί να σε κάνει να έχεις δυνατούς οργασμούς αλλά και να βοηθήσει τον σύντροφό σου να έχει περισσότερη μυϊκή δύναμη!

Τσίλι

Μια καυτή τροφή για καυτές στιγμές στο κρεβάτι: είναι αλήθεια, το τσίλι μπορεί να βοηθήσει στην απελευθέρωση ενδορφίνης και στην καλύτερη ροή του αίματος.

Σπαράγγια

Τα σπαράγγια περιέχουν όλα αυτά τα στοιχεία που μπορούν να ανεβάσουν τη λίμπιντο, οπότε μην φοβηθείς να τα περιλάβεις στο ρομαντικό σου δείπνο!