Δεν πάει ο νους σου!Δες πού μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μπομπάρι εκτός από τα μαλλιά σου

H super ανακάλυψη της εβδομάδας! Σίγουρα δεν έχεις σκεφτεί να το χρησιμοποιήσεις έτσι…

Είναι το αξεσουάρ που σε φέρνει πιο κοντά στο όνειρο του τέλειου, καλοσχηματισμένου και συμμετρικού κότσου και μπορεί να δώσει όγκο στα μαλλιά σου, ακόμη κι αν είναι αδύναμα ή πολύ λεπτά… Ο λόγος για το μπομπάρι, το beauty «εργαλείο» – που δεν ξέρω για εσένα, αλλά εμένα μου θυμίζει σοκολατένιο ντόνατς- και μπορεί να μεταμορφώσει τα μαλλιά σου μέσα σε ελάχιστα λεπτά και με λίγες κινήσεις.

 

image1xxl b2b83
Κι αν νόμιζες, όπως και εγώ πριν σου μεταφέρω αυτή την είδηση, πως το μπομπάρι χρησιμοποιείται μόνο στα μαλλιά, κάνεις λάθος! Ένα νέο κόλπο- ιδιότητα «ανακαλύφθηκε» , που αφενός θα σε κάνει να το αγαπήσεις ακόμα περισσότερο, αφετέρου θα σου «λύσει» τα χέρια στο μακιγιάζ σου (ναι καλά διάβασες στο μακιγιάζ σου)!

71ebsvwu0L. SY355 2fbdb
Είναι η στιγμή που έχεις μόνο ένα λεπτό πινέλο στο νεσεσέρ σου και με αυτό θέλεις να κάνεις το μακιγιάζ σου (aka να φορέσεις ρουζ ή να «παίξεις» με διάφορες σκιές ματιών ) . Το μεγαλύτερο ερώτημα , λοιπόν, που προκύπτει κάτι τέτοιες ώρες είναι πώς θα καταφέρεις να φορέσεις όλες αυτές τις αποχρώσεις που έχει η παλέτα σου- ανοιχτόχρωμες και πιο σκούρες- χωρίς να αναμειχθούν (και εν τέλει να αλλοιωθούν) χρησιμοποιώντας το ίδιο πινέλο; Υπάρχει τρόπος να γλυτώσεις τη διαδικασία του να τα καθαρίζεις με νερό κάθε τρεις και λίγο;

104dd221 bb30 4f8c 9320 64c190659c46 22e4f
Κι όμως, το μπομπάρι μπορεί να σου δώσει την πιο εύκολη και γρήγορη λύση στο πρόβλημά σου!Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περνάς και να τρίβεις ελαφρά το πινέλο του μακιγιάζ σου πάνω από το μπομπάρι κάθε φορά που θέλεις να βάλεις μια διαφορετική απόχρωση. Χάρη στο συρματένιο- σφουγγαράκι του,το μπομπάρι μπορεί να συγκρατήσει αρκετή ποσότητα χρώματος και να καθαρίσει αρκετά το πινέλο, προκειμένου να φορέσεις την επόμενη σκιά χωρίς να αναμειχθούν τα χρώματα.

 

Αρκετά εύκολο, δε συμφωνείς;
Φυσικά, σε καμία των περιπτώσεων το μπομπάρι δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον παραδοσιακό καθαρισμό με σαπούνι και νερό, που να σου θυμίσω πρέπει να γίνεται σε τακτική βάση, αλλά σίγουρα μπορεί να τον καθυστερήσει λιγάκι