Δεν πρόλαβες να λουστείς; Αυτά τα 5 φανταστικά χτενίσματα είναι ιδανικά για σήμερα!

Τα φρεσκολουσμένα, λαμπερά μαλλιά είναι εντυπωσιακά ακόμα και με ένα απλό ίσιωμα, όμως υπάρχουν και εκείνα τα χτενίσματα που θέλουν λίγο πιο στιλπνά μαλλιά για να διαρκέσει το αποτέλεσμα και να δείχνει πιο περιποιημένο.

Αν έχεις φρεσκολουσμένα μαλλιά για παράδειγμα δεν μπορείς να κάνεις ένα ωραίο, αυστηρό και σταθερό ponytail αφού οι τρίχες θα γλιστρούν. Άλουστα μαλλιά θέλει επίσης και ένα επιμελώς ατημέλητο κοτσάκι, για να δώσει αυτό το ανέμελο λουκ.

Δεν πειράζει λοιπόν αν δεν πρόλαβες να λουστείς το πρωί! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις ένα από τα 5 παρακάτω εντυπωσιακά και γρήγορα hairstyles για να εντυπωσιάσεις με το stylish look σου:

#1 Beach Waves:1

Οι μπούκλες σε άλουστα μαλλιά είναι πιο ανθεκτικές και σχηματίζονται πολύ πιο εύκολα με ένα προϊόν στάιλινγκ, απ’ ότι αν είχες φρεσκολουσμένα μαλλιά.

#2 Βάλε μια κορδέλα:2

Καμουφλάρισε τη λιπαρότητα στη ρίζα με μια κορδέλα και κάνε μια μοντέρνα πλεξούδα στο πλάι για να ολοκληρώσεις το λουκ σου.

#3 Επιμελώς ατημέλητο ponytail:3

Πιάσε μια πλεξούδα και πόνταρε σε ένα ελαφρύ κρεπάρισμα για να καλύψεις τη λιπαρότητα.

#4 Το χαμηλό κοτσάκι:4

Ένα μικρό κοτσάκι γίνεται ο σύμμαχός σου γι’αυτή την bad hair day! Δεν χρειάζεται καν να χτενίσεις τα μαλλιά σου και να εντείνεις τη λιπαρότητα και θυμήσου ότι όσο λιγότερο στιλιζαρισμένο είναι το hair style σου, τόσο το καλύτερο!

#5 Χωριστά στο πλάι:5

Κρέπαρε ελάχιστα τη ρίζα σου και φέρε τα μαλλιά σου από τη μια πλευρά για να καμουφλάρεις τυχών λιπαρότητα. Επένδυσε σε ένα dry shampoo για να απορροφήσει τη λιπαρότητα και άσε τα μαλλιά σου κάτω για ένα καθημερινό, ανέμελο λουκ.