Η κομπίνα που έστησε άγνωστος άντρας ενάντια στην Χριστιάνα Αριστοτέλους

Ο νεαρός άντρας, ο οποίος να σημειωθεί είναι λήπτης δημοσίου βοηθήματος, ενώ στο παρελθόν πιάστηκε να στήνει κομπίνες παριστάνοντας τον άστεγο προκειμένου να εκμεταλλευθεί την καλοσύνη ανυποψίαστων συμπολιτών μας, πληροφορήθηκε για τις ευαισθησίες της αγαπημένες παρουσιάστριας και επιχείρησε να την συναντήσει πρόσωπο με πρόσωπο για να ζητήσει τη βοήθεια της.

Ρώτησε και έμαθε την τοποθεσία του πατρικού σπιτιού της Χριστιάνας και την περασμένη Τετάρτη της έστησε καρτέρι έξω απ’ το σπίτι της.

Όταν στο σπίτι έφτασε ο μικρότερος  αδελφός της Αντρέας, πληροφορήθηκε ότι ο άγνωστος άντρας έψαχνε την Χριστιάνα και τον ρώτησε αν μπορούσε να τον βοηθήσει σε κάτι.

Τότε ο επιτήδειος, άρχισε να εξιστορεί ένα καινούργιο σενάριο μυθοπλασίας από αυτά που πλάσαρε σε διάφορους, λέγοντας στον Αντρέα ότι δεν έχουν νερό και ρεύμα στο σπίτι με την κοπέλα του και πως ο ίδιος είχε τρεις μέρες να λουστεί, ή να φάει κάτι.

Ο Αντρέας νιώθοντας συμπόνια για τον “κακόμοιρο” άντρα, του έδωσε χρήματα για φαγητό και του είπε ότι θα μιλούσε τόσο με τη Χριστιάνα, όσο και με τους παρουσιαστές της εκπομπής “Έχεις Μέσον”, για να τον βοηθήσουν, εντούτοις ο ίδιος αντέδρασε ακούγοντας το όνομα του Ονούφριου Σωκράτους, αναφέροντας χαρακτηριστικά “δεν θέλω να μιλήσω του Ονούφριου”.

Όπως πληροφορήθηκε αργότερα ο αδελφός της Χριστιάνας Αριστοτέλους από τον παρουσιαστή, ο συγκεκριμένος άντρας, ξεγέλασε πολλές φορές και εκμεταλλεύθηκε τα φιλάνθρωπα αισθήματα συνανθρώπων μας, παρά το γεγονός ότι λαμβάνει κρατικά βοηθήματα που ξεπερνούν τα χίλια ευρώ, γεγονός το οποίο πληροφορήθηκε ο παρουσιαστής του “Έχεις Μέσον” στο παρελθόν και το ανέφερε στον επιτήδειο, όταν του ζήτησε βοήθεια, επιπλήττοντας τον για τις μπαγαποντιές του.