Η πιο τέλεια DIY συνταγή ever!

Τα βλέπουμε σε κάθε video του Instagram με θέμα το μακιγιάζ και κάθε επαγγελματίας σε tutorials το συστήνει… ο λόγος για τα setting sprays, τα σπρέι που «κλειδώνουν» το μακιγιάζ στη θέση του και ενυδατώνουν παράλληλα το πρόσωπο για φρέσκια και φυσική όψη.  Υπάρχει μια πολύ μεγάλη γκάμα επιλογών από πολλές εταιρίες και σε διάφορες τιμές αλλά νομίζω πως εμείς μπορούμε να σου δώσουμε την καλύτερη λύση! Θα σου δείξουμε πως μπορείς να το φτιάξεις μόνη σου με δύο μονό υλικά και σε δύο μόλις λεπτά!

psekasmos-prosopo

Συστατικά :
2 κουταλάκια του γλυκού γλυκερίνη λαχανικών  (τη βρίσκεις στα καταστήματα με βιολογικά προϊόντα)
Εμφιαλωμένο νερό (ή αποσταγμένο νερό)

Χωρίς κάποια ιδιαίτερη εκτέλεση, βάζεις τα δύο συστατικά σε αναλογία 1:1 σε ένα μπουκαλάκι spray και ανακινείς καλά ώστε να ομογενοποιηθούν και είσαι έτοιμη! Για να χρησιμοποιήσεις αρκούν τρεις ή τέσσερις ψεκασμοί πάνω από το πρόσωπό αφού έχεις  ολοκληρώσει την εφαρμογή του μακιγιάζ σου.  Μην έχεις  το μπουκάλι σπρέι πάρα πολύ κοντά, ώστε να μην βρέξεις πολύ το πρόσωπο σου

FYI: Η φυτική γλυκερίνη θεωρείται ότι είναι υποαλλεργική , αλλά αν νομίζεις ότι μπορεί να έχεις οποιαδήποτε ευαισθησία σε γλυκερίνη , μπορείς να δοκιμάσεις μια μικρή ποσότητα στην εσωτερική περιοχή του αγκώνα σου προκείμενου να δεις αν σου προκαλεί κάποιο πρόβλημα!

Τόσο απλά και τόσο εύκολα απέκτησες το μεγαλύτερο trend και το μακιγιάζ σου θα μείνει άθικτο όλη μέρα!