Η σωστή πλευρά της φράντζας μας!!! Πως να την επιλέξεις;

Όταν επιλέγουμε την πλευρά της φράντζας μας θα πρέπει να έχουμε κατα νου πως σκοπός μας δεν είναι απλά να δημιουργήσουμε μια χαριτωμένη κίνηση στο μέτωπο καλύπτοντας το ή να τονίσουμε τα μάτια ,αλλά κυρίως για να κρύψουμε τυχόν χαρακτηριστικά που δεν κολακεύουν την προφίλ εικόνα μας.

1

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι επιλέγετε να προβάλετε ένα από τα δυο προφίλ όταν βγαίνετε μια φωτογραφία γιατί απλά πιστεύεται πως αυτό είναι και το καλό σας. Εαν όμως κοιτάξετε προσεκτικά το πρόσωπο σας θα παρατηρήσετε κάτι πολύ φυσικό που δεν είναι άλλο από μια ανισορροπία καθ ύψος δηλαδή τα χαρακτηριστικά του προσώπου έχουν διαφορετικό ύψος σε σχέση με το άλλα .Αυτά τα χαρακτηριστικά που είναι πιο ψηλά προβάλουν το πιο δυνατό προφίλ στο πρόσωπο μας ,για τον λόγο αυτό επιλέγεται να ξεκινήσετε την φράντζα σας με φορά προς την αντίθετη πλευρά , έτσι θα κρύψετε τα χαρακτηριστικά που κολακεύουν λιγότερο το πρόσωπο σας.

2

Λαμβάνοντας υπόψη αυτό το tip θα μπορείτε να αναδεικνύεται πάντα το προφίλ που προβάλει την καλή σας εικόνα και θα κρύβεται τα χαρακτηριστικά που δεν σας κολακεύουν.