Η σωστή σειρά για να εφαρμόζεις τα καλλυντικά σου

Μπορεί να γεμίζεις κάθε τόσο τα συρτάρια και τα ντουλάπια του μπάνιου σου με μπουκαλάκια καλλυντικών και απίθανες συσκευασίες, είσαι σίγουρη όμως πως σου χρειάζονται όλα; Επιπλέον, γνωρίζεις να τα εφαρμόζεις με τη σωστή σειρά ώστε να δεις σταδιακά τα αποτελέσματα που επιθυμείς;

Αφού λοιπόν, καθαρίσεις καλά το πρόσωπό σου με τον αφρό ή το gel σου και εφαρμόσεις την ενυδατική lotion σου, ανακάλυψε ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσεις στη συνέχεια.

1. Κρέμα ματιών

Εφάρμοσε την ταμποναριστά με το δάχτυλό σου κάνοντας ημικυκλικές κινήσεις. Με αυτό τον τρόπο δεν θα επιβαρύνεις την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια. Μία extra κίνηση στην περιοχή πάνω από τα φρύδια.

2. Ενυδατική κρέμα

Άρχισε από την περιοχή του μετώπου και εφάρμοσε με κυκλικές κινήσεις την ενυδατική σου. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεις την κυκλοφορία του αίματος στο πρόσωπό σου και στη συνέχεια, αποκτά μία υγιή λάμψη. Ενυδάτωση χρειάζεται και η περιοχή του λαιμού. Με την εξωτερική πλευρά των δαχτύλων εφάρμοσε το προϊόν σου κάνοντας κινήσεις προς τα πάνω.

3. Χρειάζεσαι μία extra ενυδάτωση για την αφυδατωμένη επιδερμίδα σου; Εφάρμοσε λίγες σταγόνες από το ενυδατικό έλαιό σου.

4. Αφού ολοκληρώσεις την εφαρμογή των βασικών καλλυντικών σου, είναι η κατάλληλη στιγμή να χρησιμοποιήσεις το primer σου και στη συνέχεια concealer και foundation.

5. Άφησε για το τέλος την πούδρα σου.

Αν μπορείς τους καλοκαιρινούς μήνες να την αποφύγεις, ακόμη καλύτερα. Η επιδερμίδα σου θα αναπνέει πιο σωστά.