Κορίτσια αυτό ειναι το νέο προϊόν για υπέροχα νύχια – EVO OXYGENATING GEL

Σας παρουσιάζουμε το EVO OXYGENATING GEL το καινούργιο επαναστατικό προϊόν της BIO SCULPTURE, της σειράς FAST LANE COLOUR OVERLAY PRODUCT LINE.

Το προϊον  EVO έχει εξελιχθεί απο την κορυφαία τεχνολογία μας BIO SCULPTURE UV NAIL CARE.

Tο EVO OXYGENATING GEL είναι ένα προϊόν ιατρικής ποιότητας εγχλυσμένο με βιταμίνη Α και Ε και θεραπεύει τα νύχια με ένα λείο τελίωμα που δεν απαιτεί επιφανειακή διυληση. Με το ισχυρό γυαλιστό και ευέλικτο τέλιο αποτέλεσμα του αποτρέπει τραυματισμό στην πλάκα του νυχιού ή οποιαδήποτε ζημιά.

Το EVO διαρκεί 3 εβδομάδες και περισσότερο και μπορεί να αφαιρεθεί μέσα σε 10 εως 12 λεπτά χωρίς να προκαλέσει βλάβη στο φυσικό νύχι.

ΕVO

Με βάση οξυγόνωσης.

Η βάση του EVO έχει σχεδιαστεί από  την πάνω βάση, για να παρέχει τον καλύτερο συνδυασμό απόδοσης και ασφάλειας. Δεν περιέχει οργανικούς διαλύτες, φορμαλδεΰδη, DBP, ή καμφορά. Η  Βιταμίνη Α και Βιταμίνη Ε έχουν προστεθεί στην βάση του. Αυτές οι βιταμίνες θα μεταναστεύσουν στο νύχι μετά την σκλήρυνση. Η Μακράς μήκους αλυσίδα πολυουρεθάνης του επιλέχθηκε ειδικά για να παρέχει ευελιξία και ανθεκτικότητα που απαιτούνται για την απόδοση του προϊόντος , καθώς και την παροχή καλύτερης διαπεράσεις υδρατμού μετά την σκλήρυνση.

  • Αυτοεπιπεδούμενο- θεραπεύει για ένα λείο τελείωμα που δεν απαιτεί επιφανειακή διύλιση.
  • Ευέλικτη υποστήριξη- ισχυρό και ευέλικτο τελικό αποτέλεσμα που αποτρέπει τραυματισμό η ζημιά στην επιφάνεια του νυχιού.
  • Μακροζωία- Διαθέτει ανώτερη πρόσφυση τεχνολογίας. Διαρκεί έως 3 βδομάδες και παραπάνω.
  • Μακράς διαρκείας υψηλή στιλπνότητα- Το Evo gloss διαρκεί έως και τρεις βδομάδες.
  • Εύκολη αφαίρεση – αφαιρείται μέσα σε 10-12 λεπτά χωρίς να προκαλέσει ζημιά στο φυσικό νύχι.
  • Η ισορροπία των ατμών οξυγόνου και η υγρασία είναι απαραίτητες για να κρατήσουν τα νύχια υγιή.
  • kddd

Όταν τα νύχια καλύπτονται από ένα τεχνητό προϊόν, μπορούν να γίνουν ευάλωτα σε  αφυδάτωση, βακτήρια και μύκητες. Η κερατίνη η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος της δομής των νυχιών, επιτρέπει την μετάδοση των ατμών, οξυγόνο και νερό για να θρέψει το δέρμα και να σκοτώσει τα αναερόβια βακτήρια.

kjh

H EVO οξυγονωμένη βάση έχει βελτιστοποιηθεί για να μιμηθεί αυτή την διαδικασία με τη διευκόλυνση της ανταλλαγής οξυγόνου και υδρατμών. Ακόμα κι αν το H20 είναι μεγαλύτερο μόριο από το Ο2, είναι ακόμα πολύ μικρότερο από ότι τα μεγαλύτερα κενά στην μικροσκοπική δομή των θεραπευτικών τζέλ και επιτρέπει να διέρχονται μόρια υδρατμών για να μετακινηθούν μέσω του τζέλ.

0k

EVO NOW AVAILABLE ONLY FROM BIO SCULPTURE GEL (ALEX & LEON LTD)

LARNACA : 24635431 LEFKOSIA: 22767702 LIMASSOL: 25212868 FACEOOK: BIOSCULPTUREGELCYPRUS TWITTER: @biosculpturecyp INSTAGRAM: biosculpturegelcyprus EMAIL: [email protected] [email protected]