Μείωσε τον όγκο των πόρων με ζεστό και κρύο νερό

Τα κόλπα ομορφιάς που μπορείς να κάνεις στο σπίτι σου χωρίς να ξοδέψεις καθόλου χρήματα είναι τα καλύτερα! Και γιατί σου κάνουν οικονομία και γιατί έχουν ουσιαστικά αποτελέσματα!

Για αυτό ήρθε η στιγμή να μάθεις πως μπορείς μόνο με νερό να μειώσεις τον όγκο των πόρων του προσώπου με δυο πολύ απλές διαδικασίες που ταιριάζουν σε όλους τους τύπους δέρματος και έχουν σίγουρα αποτελέσματα!

Ζεστό νερό

AdTech Ad

Ρίξε βραστό νερό σε ένα μπολ και σκύψε μερικά εκατοστά πάνω από αυτό για 20-30 δευτερόλεπτα για να επιτρέψεις στον ατμό να φτάσει στο δέρμα του προσώπου σου. Ο ατμός θα καθαρίσει το σμήγμα μέσα στους πόρους επιτρέποντας τους να κλείσουν κι έτσι θα μειωθεί το μέγεθός τους. Μπορείς να επαναλάβεις αυτή τη διαδικασία 3-5 φορές κάθε φορά που αποφασίζεις να κάνεις τον καθαρισμό και 3-5 φορές μέσα στην ίδια εβδομάδα.

Κρύο νερό

Το κρύο νερό σε θερμοκρασία κατάψυξης έχει την ικανότητα να μικραίνει τους πόρους. Όποτε τα παγάκια μπορούν να σε βοηθήσουν! Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι απλά να τρίψεις ένα παγάκι για 20-30 δευτερόλεπτα στην επιδερμίδα σου!