Μελαχρινές την προσοχή σας παρακαλώ: Αυτό είναι το πιο hot νέο χρώμα για εσάς

Οι ξανθές έχουν το Rose Gold… εσείς τα Mauve Chocolate Hair

Τις τελευταίες ημέρες, το Instagram έχει πάρει φωτιά με τα Rose Gold μαλλιά της KylieJennerκαι το χρώμα έγινε το απόλυτο trend για τον χειμώνα. Είναι ιδανικό για ξανθές ή ξανθές ανοιχτές και αυτό εννοείται άφησε παραπονεμένες τις μελαχρινές αλλά όχι για πολύ! Η hair colorist Hannah Edelman δημιούργησε το MauveChocolate χρώμα που πρόκειται να γίνει το πιο καυτό trend για τις μελαχρινές.

Chocolate-Mauve-Daylight 1

Η colorist ανέμειξε με το σοκολατί καστανό αποχρώσεις του μωβ και του ροζ και το αποτέλεσμα είναι απλά μαγευτικό και τέλειο για τις γυναίκες με σκούρα μαλλιά που θέλουν κάτι trendy αυτό τον χειμώνα. Το καλύτερο όμως είναι πως η απόχρωση, αν και wild, δεν είναι έντονη και είναι τέλεια ακόμα και για εσένα που δουλεύεις σε γραφείο.

Chocolate-Mauve-Hair-Color-Trend

Αν θέλεις να ο αντιγράψεις, ζήτα από τον κομμωτή σου να ξεκινήσει με ένα καθαρό καστανό, να το αναμείξει με ένα θερμό καστανό, να βάλει λίγο μωβ και να παίξει με το ροζ (η Edelman χρησιμοποίησε 2 διαφορετικές αποχρώσεις του ροζ). Βέβαια, οι αναλογίες θα εξαρτηθούν από το χρώμα των μαλλιών σου και από την απόχρωση της επιδερμίδας σου αλλά αξίζει να το δοκιμάσεις για κάτι Hot και φρέσκο αυτό τον χειμώνα!