Μοδάτα χτενίσματα για κοντά μαλλιά

Τι νομίζατε, πως επειδή έχετε κόψει τα μαλλιά σας κοντά, δεν έχετε επιλογές για διάφορα χτενίσματα; Πάρτε μερικές ιδέες από διάσημες celebrities με κοντά μαλλιά κι ετοιμαστείτε!

1. Mικρά τουφάκια: Πιάστε με τα χέρια σας μικρές τούφες από τα μαλλιά σας και βάλτε τσιμπιδάκια εδώ κι εκεί, χωρίς να τα κάνετε στιλιζαρισμένα. Ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σας, μπορείτε να στρίψετε σε μοδάτα twist δυο τρεις τούφες.Μπλέξτε τις τούφες, τη μία μέσα στην άλλη. Επιλέξτε τσιμπιδάκια που ταιριάζουν στην απόχρωση των μαλλιών σας!

Μοδάτα χτενίσματα για κοντά μαλλιά

2. Λοξό πλεξουδάκι: Πλέξτε μια μικρή γαλλική πλεξούδα από την μία πλευρά, στο στεφάνι.Στερεώστε την πίσω με μικρά τσιμπιδάκια. Τα υπόλοιπα μαλλια αφήστε τα φυσικά ή δουλέψτε τα με τα χέρια σας και με προϊόντα styling όπως ζελέ, πηλό κλπ.

Μοδάτα χτενίσματα για κοντά μαλλιά

3. Όγκος και στέκα στα κοντά μαλλιά: Για μια διαφορετική εμφάνιση, δώστε όγκο καθώς στεγνώνετε τα μαλλιά σας με το σεσουάρ και με μια βούρτσα αέρος στις ρίζες. Έπειτα απλώς περάστε μια στέκα με λάστιχο, γύρω από τα μαλλιά σας και είστε έτοιμη!

Μοδάτα χτενίσματα για κοντά μαλλιά

4. Μικρό κοτσάκι: Γι αυτό το χτένισμα χρειάζεστε ένα κούρεμα τύπου πολύ κοντό καρέ, δηλαδή να έχουν ίδιο μήκος όλα τα μαλλιά, εκτός από τα κάτω κάτω που είναι κουρεμένα αγορίστικα. Πιάνετε μια μεγάλη τούφα, την πλέκετε σε μικρό κοτσάκι, στερεώνετε με τσιμπιδάκια και αρκετή λακ και έχετε ένα πολύ εντυπωσιακό look!

Μοδάτα χτενίσματα για κοντά μαλλιά

5. Πλεξούδα γύρω γύρω: Με αυτό το χτένισμα κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πόσο κοντά μπορεί να είναι τα μαλλιά σας. Φυσικά χρειάζεστε ένα μακρύ… κοντό κούρεμα, όπως καρέ, ή με μύτες, ώστε να μπορεί να πιαστεί η γαλλική πλεξούδα γύρω από το στεφάνι. Τέλειο χτένισμα για πρωί και βράδυ!

Μοδάτα χτενίσματα για κοντά μαλλιά

6. Μοιραίο χτένισμα: Αυτό είναι ένα από τα πιο εύκολα και τόσο πρωτότυπα χτενίσματα για κοντά μαλλιά. Πιάνετε από τη μία πλευρά τα μαλλιά, τα στερεώνετε πίσω με τσιμπιδάκια και τα υπόλοιπα τα αφήνετε ανέμελα, είτε είναι ίσια, είτε σπαστά. Αν τα θέλετε σπαστά, είτε τα “δουλεύετε” με αφρό, είτε με ένα χοντρό σίδερο για ν΄αποκτήσουν κυματισμούς!