Μπρούσκο: Ανατροπή- Απατά τον Πάτροκλο; Ο δικηγόρος που κλέβει τα μυαλά της Δήμητρας !

Συγκλονιστικές εξελίξεις θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς μπρούσκο. Έτσι λοιπόν η Βάνα Δημητρίου θέλησε να κρατήσει στα τελευταία επεισόδια το ενδιαφέρον των τηλεθεατών στο κόκκινο.

Στα επόμενα επεισόδια και πάντα σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού my TV θα παρακολουθήσουμε να συμβαίνουν ανατρεπτικές εξελίξεις όσον αφορά την πολυπόθητη σχέση Δήμητρας και Πάτροκλου. Ο έρωτας του Πάτροκλου είναι μεγάλος για τη Δήμητρα, μιας και είναι ο άνθρωπος που έχει ανεχτεί όλες αυτές τις τρέλες που έχει κάνει και έχει σταθεί στο πλευρό του.
Ο Πάτροκλος θα φτάσει στο σημείο να της κάνει πρόταση γάμου ωστόσο τα πράγματα θα ανατραπούν πάρα πολύ γρήγορα και η Δήμητρα θα γνωρίσει ένα νεαρό δικηγόρο που θα γοητεύσει σε σημείο που θα τρελαθεί μαζί του.

Η συναντήσεις τους θα είναι συχνές και ανάμεσα τους αρχίζετε και αναπτύσσεται μία ιδιαίτερη σχέση . Αυτή η ιδιαίτερη σχέση και η αλλαγή της συμπεριφοράς της Δήμητρας πέφτει πολύ γρήγορα στην αντίληψη του Πάτροκλου ο οποίος είναι ικανός να αποτελειώσει όποιον σταθεί εμπόδιο στην σχέση του με τη Δήμητρα.

Source :
videogr.gr