Μπρούσκο: Ο Διαμαντής περνάει στην εντεπίθεση και «αδειάζει» τον Πάτροκλο – Τι συνέβη;

Το Μπρούσκο έρχεται πάλι με μεγάλες ανατροπές . Αυτή την φορά πηγή μας είναι το περιοδικό TV24, με αποκλειστικό ρεπορτάζ και καυτούς διαλόγους… Ετοιμαστείτε για σούπερ ανάγνωση!

Από την Μαρία Μεταξητινού..

Η Βασιλική παθαίνει σοκ με τον Πέτρο νεκρό στο σπίτι της. Αυτός όμως που έχει σοβαρότερο πρόβλημα είναι ο Μηνάς, ο οποίος συλλαμβάνεται γιατί η αστυνομία πιστεύει ότι αυτός τον σκότωσε για λόγους αντιζηλίας. Οσο για τον Πάτροκλο, η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του εξοργίζει ακόμα και τη Χρυσάνθη, που τον αφήνει και φεύγει, σχεδόν αηδιασμένη.

O Ροκάκης συνεχίζει να ενοχλεί τη Βασιλική με ανώνυμα τηλεφωνήματα και να της λέει ότι την αγαπάει, προκαλώντας της τρόμο. Η Λουκία εξομολογείται στον Μάρκο ότι φοβάται για τη ζωή της, καθώς ο Νικηφόρος την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει. Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος πηγαίνει στον Διαμαντή για να τον βοηθήσει και να του δώσει χρήματα, αλλά αυτός ψυχρός του λέει ότι η δουλειά που του ανέθεσε δεν ισχύει και συνεπώς δεν έχει να παίρνει μία και στη συνέχεια τον πετάει έξω.

Ο Σήφης έχει κι άλλη συνάντηση με την Αλκηστη για δουλειές, αλλά η συζήτηση γίνεται πιο προσωπική: «Δεν καίγεσαι να κάνεις παιδί;», τη ρωτάει και παίρνει ακριβώς την απάντηση που θα ήθελε και που τον συμφέρει: «Καθόλου. Δεν αισθάνομαι και πολύ έτοιμη για να σου πω την αλήθεια. Ούτε ο Αλκιβιάδης», του λέει και ο Σήφης δεν μπορεί να κρυφτεί: «Καλύτερα», της λέει και μόλις τη βλέπει απορημένη αμέσως τα μπαλώνει: «Γιατί ένα παιδί πρέπει να έρχεται συνειδητά, αν δεν είσαι έτοιμη ποτέ να μην κάνεις. Ουτε η πρώτη θα είσαι, ούτε η τελευταία».
Η Αναστασία τηλεφωνεί στον Ματθαίο για να μάθει πώς είναι το παιδί και έχουν μια πολύ φιλική αλλά τυπική και γύρω από το παιδί κουβέντα, μέχρι που ο Ματθαίος της λέει με μια πίκρα και στενοχώρια: «Εχε μου εμπιστοσύνη, σε παρακαλώ. Πάντως κάνεις πολύ καλή δουλειά μαζί του. Είσαι καλή μάνα, Αναστασία».

Source :
youweekly