Μπρούσκο: Ο Διαμαντής προστατεύει τον ανιψιό του από τα χειρότερα !

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο θα παρακολουθήσουμε συνταρακτικές εξελίξεις όσον αφορά τον Σήφη και τα τραβήγματα που έχει με την αστυνομία, μιας και είναι ο νούμερο ένα ύποπτος για την δολοφονία του γιου του Σηφαλάκη! Ο Διαμαντής σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού TV 24 δεν έχει ησυχάσει από τη στιγμή που η αστυνομία κυνηγάει τον ανιψιό του για την δολοφονία.

Ο Διαμαντής είναι σίγουρος ότι ο Σήφης δεν έχει κάνει ποτέ αυτόν τον φόνο και παίρνει την απόφαση να βρει μόνος του την άκρη και να ξεμπερδέψει με τους υπεύθυνους. Έτσι λοιπόν θα επικοινωνήσει με τον Σήφη και τον παροτρύνει να μην επιστρέψει στην Κρήτη γιατί τα πράγματα για εκείνον είναι πολύ δύσκολα. Του λέει ότι αν επιστρέψει στα Χανιά θα τον βάλουν αμέσως στη φυλακή και αν γλιτώσει τη φυλακή τότε θα τον δολοφονήσουν οι Σηφαλάκηδες.

Ο Διαμαντής λέει στον Σήφη να μείνει μακριά μέχρι να καταφέρει να ξεδιαλύνει αυτός την υπόθεση και να μπορέσει να επιστρέψει πίσω στην Κρήτη, χωρίς κανένα φόβο. Έτσι λοιπόν θα κάνει την απαραίτητη έρευνα και βάζει τους δικούς του ανθρώπους για να μπορέσει να ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη! Τότε περιμένει ένα μεγάλο σοκ τον Διαμαντή μιας και ανακαλύπτει ότι το όπλο του Σήφη το είχε κλέψει ο Αλκιβιάδης και ο Πάτροκλος τότε που τον κυνηγούσαν πάνω στο βουνό!

Source :
videogr.gr