Μυστικά ομορφιάς από γυναίκες που έχουν υπέροχα μαλλιά!

Κάποιες φορές, περπατώντας στον δρόμο βλέπεις κάποιες γυναίκες που πραγματικά τις θαυμάζεις για την υγεία που εκπέμπουν, από τα λαμπερά φυσικά τους μαλλιά μέχρι και την επιδερμίδα τους που ακτινοβολεί λάμψη και φρεσκάδα! Κι εκεί έρχεσαι να αναρωτηθείς «εγώ τι έχω κάνει λάθος και για να δω τα μαλλιά μου πλούσια και δυνατά πρέπει να πονάει το κεφαλάκι μου από τις τρέσες και τα εξτέ;»!

Μυστικά ομορφιάς από γυναίκες που έχουν υπέροχα μαλλιά!

Σίγουρα, πριν κατηγορήσεις τους γονείς σου για τα γονίδια, να ξέρεις ότι δεν παίζουν μόνο αυτά τον ρόλο τους! Μάλλον κάτι δεν θα κάνεις σωστά κι εσύ, γιατί το βλέπεις και με τα μάτια σου, σε έναν κόσμο που είναι γεμάτο τρέσες, ποστίζ και εξτένσιονς, ακόμη υπάρχουν γυναίκες που καταφέρνουν και ξέρουν καλά τι θα πει φυσική ομορφιά… αληθινή ομορφιά!

Αυτές οι γυναίκες κάτι έχουν να μοιραστούν σήμερα μαζί μας. Τι;

10 μυστικά ομορφιάς για υπέροχα φυσικά μαλλιά…

#1 Κάνε μάσκα μαλλιών μία φορά την εβδομάδα και όχι παραπάνω!

#2 Μη λούζεσαι πάνω από 2 -το πολύ 3- φορές την εβδομάδα γιατί χάνονται τα φυσικά έλαια της τρίχας και τα μαλλιά μας είναι άτονα και θαμπά! Αν θέλεις, πάλι, να τα φρεσκάρεις ενδιάμεσα, ένα ξηρό σαμπουάν και ένα καπέλο είναι ιδανικές λύσεις!

#3 Χρησιμοποίησε πιστολάκι και σίδερο μαλλιών με μέτρο και σε χαμηλές θερμοκρασίες! Μην το έχεις στα τέρματα, πάλι θα κάνει τη δουλειά του!

#4 Λούσου με δροσερό νερό και όχι με καυτό! Το πολύ ζεστό νερό θα αφαιρέσει τα φυσικά έλαια της τρίχας, ενώ το δροσερό νερό θα κλειδώσει την υγρασία!

#5 Να κοιμάσαι σε μεταξωτή μαξιλαροθήκη! Το σπάσιμο της τρίχας και η ψαλίδα θα αποτελούν παρελθόν!

#6 Κάνε μασάζ στο κεφάλι σου μία φορά την εβδομάδα. Η ανάπτυξη των μαλλιών σου από τη σωστή κυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής σου… θα πάρει τα πάνω της!

#7 Πρόσεξε τη διατροφή σου! Για δυνατά και υγιή μαλλιά, πρωτεΐνες όπως τα ψάρια, το κρέας και τα όσπρια σε καθημερινά γεύματα είναι ο καλύτερος τρόπος για να δεις άμεσα αποτελέσματα!

#8 Η ενυδάτωση είναι σημαντική. Βάζε conditioner στις άκρες σου σε κάθε λούσιμο για να τις κρατάς ενυδατωμένες και να μην σπάνε από το βούρτσισμα!

#9 Μη βουρτσίζεις τα μαλλιά σου όταν είναι βρεγμένα γιατί είναι εύθραυστα εκείνη τη στιγμή. Μόνο στεγνά πιάσε τη χτένα!

#10 Κούρεψε τα μαλλιά σου κάθε έξι ή οκτώ εβδομάδες! Όχι πιο συχνά, αλλά όχι και πιο σπάνια!

Source :
marymary