Ντοκουμέντο από το Τροχαίο Παντελίδη. Το αίμα του Παντελή στην μπάρα δείχνει

Είναι γεγονός ότι η οικογένεια Παντελίδη θεωρεί, σύμφωνα με το nasos blog,  υποστηρίζει και αποδεικνύει στο πέρας των μηνών ότι η έρευνα της Τροχαίας για το δυστύχημα που είχε ώς αποτέλεσμα τον χαμό του Παντελή είναι διάτρητη. Κι αυτό βεβαίως αναμέται να φανεί στο ακροατήριο, όταν αυτό οριστεί.
Δεν γνωρίζω αν κάποιοι κληθούν να δώσουν εξηγήσεις απέναντι στην κατηγορία της παράβασης του καθήκοντος τους, αλλά είμαι σε θέση να ξέρω, πώς η ιστορία αυτή δεν θα κλείσει «ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ».
Οι αναφορές του αδερφού του Παντελή πρίν απο λίγες μέρες ότι «Κάποιοι κρύβουν στοιχεία, τα οποία όμως γνωρίζουμε» δείχνουν ότι η οικογένεια γνωρίζει πολλά περισσοτερα απο όλους. Ακόμη και απο εμάς που ερευνούμε με μεγάλη προσοχή την υπόθεση.
Το θετικό είναι πώς η πίεση που ασκούν όλοι έχει οδηγήσει πολλούς στην απόφαση να μιλήσουν. Ανθρώπους απλούς καθημερινούς που δεν έχουν να κερδίσουν κάτι. Απλά έχουν μάθει απο την οικογένεια τους να λένε την αλήθεια. Αξία που τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί.
Σήμερα λοιπόν αποφάσισα να ανοίξω το δικό μου συρτάρι και να μοιραστώ μαζί σας άλλη μια εικόνα. Μια εικόνα που δεν είδα στην πραγματογνωμοσύνη της Τροχαίας. Μια εικόνα σκληρή ωμή… αλλά αληθινή.
Μέχρι σήμερα είχαμε δεί τις μπάρες όπου και σταμάτησε την τρελή πορεία του το τζίπ, γεμάτες λουλούδια και αφιερώματα θαυμαστών. Δεν είχαμε δεί ποτέ την μπάρα γυμνή λίγο μετά το δυστύχημα. Κι αυτό διότι κάποιοι έσπευσαν να καθαρίσουν το σημείο με άχυρα και άμμο. Όπως γίνεται συνήθως μετά απο ένα τροχαίο. Σήμερα το βλέπετε για πρώτη φορά.
Το αίμα στην μπάρα τι δείχνει; Δείχνει το προφανες. Ότι είναι κάποιου εκ των επιβαινόντων. Δείχνει επίσης ότι πρόκειται για την ίδια μπάρα- στην οποία κατέληξε το αυτοκίνητο. Θυμόσαστε την φωτογραφία που είχαμε μοιραστεί μαζί σας πρίν απο λίγο καιρό; Όταν αναρωτιόμασταν τι είναι αυτό που ξεπροβάλλει απο το παράθυρο του συνοδηγού; Αν λοιπόν επρόκειτο για ανθρώπινο κεφάλι, όπως τότε είχαμε γράψει, δικαιολογείται ή όχι το αίμα στην μπάρα; Δικαιολογείται. Δείτε με προσοχή την εικόνα παραπάνω. Δεν χρειάζεται να είσαι πραγματογνώμονας για να βγάλεις συμπέρασμα.

Κι εγώ αναρωτιέμαι. Γιατί κανείς δεν πήρε δείγμα απο το αίμα αυτό για την εξέταση Dna παρα μόνο απο το εσωτερικό του αυτοκινήτου; Θέλω να ζητήσω συγνώμη απο την μάνα του νεκρού και τους οικείους τους και τα εκατομμύρια των θαυμαστών του για την σκληρή εικόνα. Αλλά οφείλαμε να το κάνουμε για να σταματήσουν κάποιοι, ακόμη και τώρα δέκα μήνες μετά το τροχαίο να πουλάνε παραμύθι και να λένε ιστορίες για αγρίους.

Είναι ολοφάνερο πώς πρόκειται για το σημείο όπου ξεψύχησε ο Παντελίδης. Κι αυτό το σημείο έτσι όπως έχει τουμπάρει το αυτοκίνητο είναι στη θέση του συνοδηγού.
Είναι πλεόν ορατό σε όλους πώς κάποιοι προσπάθησαν να σβήσουν την αλήθεια…αλλά η δημοσιογραφική έρευνα δεν χαλκεύεται και δεν σταματά μέχρι να έρθει στο φώς το μυστικό που όλοι φοβούνται να πούν…
Έχω και συνέχεια… και τότε να δείτε πώς και πόσοι δράκοι και κλόουν του παραμυθιού θα αποκαλυφθούν…

Source :
nasosblog