Νυφικά Κυρίας Εφραίμ και Κυρίας Μερκή: Ποια έβαλε το καλύτερο;

Και τώρα που πέρασαν οι μέρες μπορούμε να τα πούμε!

 Της Αντωνίας Αντωνίου (Fashion Editor,Blogger & Designer)

Τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους βιώνουν η Χριστιάνα Αριστοτέλους με τον Γιώργο Εφραίμ και η Άντρεα Κυριάκου με τον Γιώργος Μερκή αφού είναι πλέον επίσημο ότι ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ νιώθουν ευλογημένοι και τυχεροί αφού παντρεύτηκαν πραγματικά δύο καλλονές!Η Χριστάνα και η Άντρεα φόρεσαν από δύο νυφικά η κάθε μια και τράβηξαν όλα τα βλέμματα θαυμασμού και συγκίνησης.

Ο γάμος της Χριστιάνας και του Γιώργου έγινε 01/06 στον Ιερό Ναό Αγίας Νάπας στη Λεμεσό. Ένας παραμυθένιος γάμος , στον οποίο δεν έλειπε η χαρά και συγκίνηση από τα πρόσωπα των καλεσμένων και του ανδρόγυνου -την οποία χαρά έρχεται συμπληρώσει πολύ σύντομα το πρώτο της παιδί !! Στην εκκλησία η Χριστιάνα επέλεξε να φορέσει ένα παραμυθένιο δαντελένιο νυφικό με μια τεράστια φαντασμαγορική ουρά από τον οίκο Gala Montenapoleone.

Στην τελετή δεξίωσης φόρεσε ένα υπέροχο bohochic maxi φόρεμα με την υπογραφή της Έφης Παπαϊωάννου.
Λίγες μέρες μετά ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και συγκεκριμένα το απόγευμα του Σαββάτου, 03/06 η Άντρεα Κυριάκου και ο Γιώργος Μερκής.
Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού στη Λινόπετρα. .Ο ποδοσφαιριστής και το μοντέλο πέρασαν το κατώφλι της εκκλησίας, ανταλλάζοντας όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μπροστά από φίλους και συγγενής!
Το πανέμορφο μοντέλο Άντρεα Κυριάκου στην εκκλησία επέλεξε να φορέσει ένα ανάλαφρο νυφικό maxi με υπογραφή του σχεδιαστή μόδας Gregory Morfi ενώ στα μαλλιά της φόρεσε ένα λουλουδένιο στεφάνι.
Το πιο συναρπαστικό από όλα είναι ότι το δεύτερο νυφικό, ,το νυφικό το οποίο φόρεσε στο γλέντι του γάμου της η Άντρεα σχεδιάστηκε από την ίδια και την λαμπερή σχεδιάστρια Λουκία Κυριάκου!
Το νυφικό ήταν από ύφασμα crystal με V κόψιμο στην μέση , ψηλολαιμο . Η ανοικτή πλάτη και οι ώμοι ήταν στολισμένα με υπέροχες άσπρες πέρλες και έκαναν εντυπωσιακό το όλο σύνολο!
Εμείς μέσα από το SOCIALISTA.COM.CY να τους ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτο στα δύο ζευγάρια και πάντα να είναι ευτυχισμένοι! Στα δικά μας οι ελεύθερες!