Ξηρό σαμπουάν: Βάλε το πριν πέσεις για ύπνο για καλύτερα αποτελέσματα

Δες και ποιο ξηρό σαμπουάν να αποκτήσεις.

Θα αρχίσουμε από την αρχή. Τι είναι το ξηρό σαμπουάν; Το ξηρό σαμπουάν είναι συμπυκνωμένο σαμπουάν με την μορφή σπρέυ. Το ψεκάζεις στις ρίζες, περιμένεις ένα λεπτό και κάνεις ένα ελαφρύ μασάζ στο κεφάλι σου. Αυτό απορροφά την λιπαρότητα της τρίχας με αποτέλεσμα τα μαλλιά σου να μοιάζουν φρεσκολουσμένα. Το καλό με το ξηρό σαμπουάν είναι ότι εφαρμόζεται σε στεγνά μαλλιά και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Βέβαια το ξηρό σαμπουάν είναι και ιδανικό προϊόν να δώσεις όγκο στα μαλλιά. Πολλές φορές μετά το λούσιμο τα μαλλιά είναι τόσο απαλά που έχουν βαρύνει και δεν έχεις τον υπέροχο όγκο που τόσο θέλεις. Αν όμως το έχεις χρησιμοποιήσει έστω και μία φορά θα έχεις παρατηρήσει πως μετά την εφαρμογή μπορεί όντως να έχει φύγει η λιπαρότητα και να απέκτησες όγκο αλλά η τρίχα είναι σκληρή.

Βάζοντας το ξηρό σαμπουάν προτού πέσεις για ύπνο δίνεις την δυνατότητα να απορροφήσει τη λιπαρότητα στα μαλλιά, να αποκτήσεις όγκο αλλά η τρίχα να επανέλθει και να μην είναι τόσο σκληρή. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο φυσικό!