Οι μπότες του καλοκαιριού! Δες ποιες είναι και πώς να τις φορέσεις

Αν έχεις αδυναμία στις μπότες τότε σίγουρα θα σου αρέσουν τα νέα που θα ακούσεις. Κάποιες μπότες θα συνεχίσουν να φοριούνται όλο το καλοκαίρι και σήμερα σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με αυτές.

#Cow boots
Τις φορέσαμε όλο το φθινόπωρο, τον χειμώνα και την άνοιξη και θα εξακολουθούμε να τις φοράμε και το καλοκαίρι. Συνδύασέ τις με μίνι φούστες και σορτς και κλέψε τις εντυπώσεις!

#Λευκά μποτάκια
Τα λευκά μποτάκια είναι τάση εδώ και 2 χρόνια και τα φοράμε και το καλοκαίρι. Υπάρχουν άπειροι τρόποι για να τα υιοθετήσεις κι εσύ είτε με μάξι, είτε με μίντι ή μίνι φορέματα.

#Combat boots
Τα combat boots είναι τα ιδανικά μποτάκια για τέλειο casual στιλ και θα τα λατρέψεις. Μπορείς να τα φορέσεις με σορτς και φούστες αλλά και με τζιν παντελόνια και crop tops για τέλειο styling.

#Snakeskin boots
Οι μπότες με animal print σχέδια είναι huge trend αλλά φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι προτιμάμε τα μποτάκια με snakeskin print. Φόρεσέ τα με στενές μίνι φούστες και oversized πουκάμισα από το πρωί ως το βράδυ!

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-7194559-7_423739’); });

#Squaretoe boots
Αυτές οι μπότες με την τετραγωνισμένη μύτη φοριούνται πολύ τώρα και θα φορεθούν ακόμα περισσότερο το επόμενο φθινόπωρο. Γι’αυτό αξίζει να επενδύσεις μερικά χρήματα σε αυτό το trend.

#Slouchy boots
Αυτές οι μπότες που έγιναν must φέτος τον χειμώνα φοριούνται πολύ και το καλοκαίρι με τα κατάλληλα ρούχα! Ένα φόρεμα με σκίσιμο είναι μια ωραία επιλογή που μπορείς να κάνεις, ιδιαίτερα αν το συνδυάσεις με slouchy boots.

Διαβάστε ακόμα: H Victoria Beckham μας δείχνει 3 εκπληκτικά ανοιξιάτικα looks που θα θέλεις να αντιγράψεις άμεσα- Κάθε εμφάνισή της είναι πάντα πολύ εντυπωσιακή

Η Φαίη μας φοράει το ιδανικό φόρεμα για γαμήλιο πάρτι και…«ρίχνει» το instagram! – Αυτό το φόρεμα θα το λατρέψεις κι εσύ! 

4 basic τσάντες που ΠΡΕΠΕΙ οπωσδήποτε να περιέχει η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου- Θα θέλεις οπωσδήποτε να τις έχεις κι εσύ!

Original Source: faysbook.gr