Οι hot λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξεις στα καθημερινά καλοκαιρινά σου look! (VIDEO)

Η Lydia Rose είναι Αγγλίδα fashion blogger και ο λογαριασμός της στο instagram έχει πάνω από 2.9 εκατομμύρια followers. Καθημερινά μας δείχνει ιδέες για τέλειο styling και μας εντυπωσιάζει με τις στιλιστικές της επιλογές.

Σήμερα σου δείχνουμε ένα βίντειο που κοινοποίησε στον λογαριασμό της και μέσα από αυτό προσέχουμε τις λεπτομέρειες στο στιλ μας.

#1. Ένα τζιν playsuit είναι η τέλεια ιδέα για καθημερινό casual outfit. Συνδύασέ το με sneakers και backpack και είσαι έτοιμη για όλες τις πρωινές σου δουλειές.

#2. Φόρεσε το τζιν σορτσάκι σου με ένα tank top και βάλε στη μέση μια δερμάτινη ζώνη για να δώσεις περισσότερο στιλ στην εικόνα σου.

#3. Μια κόκκινη ολόσωμη φόρμα συνδυασμένη με λεοπάρ γόβες είναι ένα από τα πιο sexy outfits που μπορείς να υιοθετήσεις φέτος το καλοκαίρι.

#4. Τα σορτς που είναι λίγο πιο κοντά προς το πλάι των ποδιών είναι σέξι και φοριούνται πολύ φέτος το καλοκαίρι. Συνδύασέ τα με ένα πιο κλειστό top και tourist sandals για να δημιουργήσεις το τέλειο outfit.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-7194559-7_437778’); });

Δες μερικά ακόμα tips στο παρακάτω βίντεο!

//www.instagram.com/embed.js

Διαβάστε ακόμα: Οι stars του Hollywood που ξεχώρισαν με το στιλ τους την εβδομάδα που μας πέρασε– Δες εδώ τα πιο ωραία looks

MAD VMA 2019: Δες τι φόρεσαν οι πιο γνωστές Ελληνίδες στο κόκκινο χαλί των βραβείων- Oι εμφανίσεις που ξεχώρισαν

3 υπέροχα looks για ένα casual ραντεβού στο οποίο θέλεις να εντυπωσιάσεις! (VIDEO)- Θα τα λατρέψεις!

Original Source: faysbook.gr