Οι personal trainers των διασήμων δείχνουν πώς να αποκτήσουμε τέλειο κορμί

Και ποια από εμάς δεν έχει ζηλέψει έστω και μια φορά το σώμα μιας διάσημης; Οι περισσότερες έχουν σμιλεμένους κοιλιακούς και αψεγάδιαστο σώμα και μας έχουν κάνει να αναρωτιόμαστε αν θα γίνουμε και εμείς έτσι. Μήπως κάνουμε κάτι λάθος και δεν μπορούμε να αποκτήσουμε ένα γυμνασμένο σώμα; Οι personal trainers των διασήμων μας αποκαλύπτουν τα μυστικά για την τέλεια σιλουέτα.

Amanda Freeman

Η Amanda Freeman προτείνει το SLT, το νέο είδος πιλάτες που έχει γίνει ήδη γνωστό παγκοσμίως. Είναι ένα σκληρό πρόγραμμα γυμναστικής, όπου χρησιμοποιείται μια ειδική πλατφόρμα πάνω στην οποία ο κάθε γυμναζόμενος κάνει χορογραφημένες κινήσεις, προσπαθώντας να ισορροπήσει. Όπως δηλώνει η Amnada το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι σαν να κάνουμε 15 λεπτά κοιλιακούς χωρίς καμία διακοπή. Προσθέτει επίσης, ότι το SLT είναι μια δυνατή προπόνηση υψηλής έντασης και καλό είναι να μην γίνεται σε καθημερινή βάση, ώστε να δίνουμε στους μύες χρόνο να επισκευαστούν και να ξεκουραστούν.

Όσο αφορά το διατροφικό πρόγραμμα της personal trainer, τρώει σχεδόν τα πάντα αλλά με μέτρο. Μια ώρα πριν πάει στη δουλειά τρώει για σνακ ένα μήλο και φυστικοβούτυρο, για να πάρει ενέργεια και φυσικά πίνει πολύ νερό σε καθημερινή βάση.

Anna Kaiser η εμπνεύστρια του AKT in Motion

Το AKT in Motion είναι ένα δεκάλεπτο πρόγραμμα γυμναστικής για άψογο κορμί. Περιλαμβάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης, γιόγκα, πιλάτες αλλά και χορευτικές κινήσεις. Η συγκεκριμένη γυμνάστρια είναι εμπνεύστρια του προγράμματος και υπόσχεται ότι όσες το ακολουθήσουν θα αποκτήσουν ζουμερούς γλουτούς και σμιλεμένους κοιλιακούς. Η Σακίρα και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είναι μερικές από τις διάσημες του Hollywoood που ακολουθούν πιστά το Akt in Motion.

Heather Lilleston είναι γυμνάστρια γιόγκα

Η Heather Lilleston προτείνει σε όλους να δοκιμάσουν τη γιόγκα έστω  μια φορά στη ζωή τους. Εξάλλου τα οφέλη της είναι πολλά, ανεξάρτητα από το είδος. Το σώμα αποκτάει ευλυγισία και δυναμώνει, ενώ υπάρχουν συγκεκριμένες ασκήσεις που λειτουργούν θεραπευτικά, όπως κάποιες που ανακουφίζουν τον αυχένα, προσφέροντας ένα ξεκούραστο σώμα χωρίς πόνους.

Η Lilleston είναι επίσης, λάτρης της υγιεινής διατροφής, για αυτό μετά από κάθε προπόνηση πίνει γάλα καρύδας και καταναλώνει τα αγαπημένα της φρούτα. Δεν ξεχνάει να τρώει πολλά χόρτα, να πίνει πράσινους χυμούς και φυσικά άφθονο νερό.

Ο Joey Gonzalez

Ο Joey Gonzalez είναι ο προπονητής της Adriana Lima. Στόχος και των δυο είναι η εκγύμναση διαφορετικών μυικών ομάδων, γι αυτό και το πρόγραμμα που προτείνει είναι ένας συνδυασμός ασκήσεων, για παράδειγμα μερικά λεπτά πους απς, έπειτα κάποιες αναπηδήσεις και μετά πάλι πους απς. Ο Gonzalez προσθέτει ότι με αυτό τον τρόπο μπορούμε να γυμνάσουμε μαζί χέρια, πόδια, πλάτη και κορμό. Επίσης, υποστηρίζει ότι πρέπει να πηγαίνουμε στο γυμναστήριο νωρίς το πρωί, ώστε να δίνουμε μια ώθηση στο μεταβολισμό μας, για να λειτουργεί όλη την υπόλοιπη ημέρα.

Τέλος, ο Gonzalez επισημαίνει ότι πρέπει κάθε φορά να ανεβάζουμε τα στάνταρ και να πιέζουμε λίγο παραπάνω το σώμα μας, ακόμα και αν πιστεύουμε ότι δεν θα καταφέρουμε.

Source :
JENNY.GR