Ποια απόχρωση Ξανθού σου Ταιριάζει

Υπάρχουν τόσες πολλές αποχρώσεις ξανθού για να διαλέξετε: Naturals, Χρυσά, Ash, Μπεζ, Σκούρα ξανθά, Φωτεινά, ακόμη πιο φωτεινά και High Lift. Για να απλοποιήσουμε τα πράγματα όμως, οι πιο βασικές αποχρώσεις ξανθού είναι 4 : Φυσικό, Χρυσό, Ash και Μπεζ. Γνωρίζοντας τις αποχρώσεις του ξανθού θα μάθετε κιόλας κάποιες λεπτομέρειες που ίσως σας κάνουν να επιλέξετε καλύτερα. Έτσι, πριν αποφασίσετε δείτε τις βασικές διαφορές τους.

2 Βασικά Tips: 

1. Αν ψάχνετε για μια ζεστή, φυσική απόχρωση, τότε προσανατολιστείτε στα φυσικά ξανθά και τα χρυσά.

2. Αν ψάχνετε για ένα κομψό ξανθό, ψυχρό, τότε επιλέξτε ανάμεσα στα Ash ή μπεζ ξανθά.

Φυσικό Ξανθό

Ποια απόχρωση Ξανθού σου Ταιριάζει

Ιδανική επιλογή για όσες ψάχνουν να δώσουν λάμψη σε ένα μουντό φυσικό χρώμα, επιδιώκοντας φως με ένα ήσυχο αποτέλεσμα. Τέλεια επιλογή για τα γκρίζα μαλλιά.Δοκιμάστε το 7 ή το 9.

Ξανθό Χρυσό 

Ποια απόχρωση Ξανθού σου Ταιριάζει

Μοιάζει με ένα χρώμα φυσικό, το οποίο όμως έχει μια ζεστή, ηλιόλουστη μπρούτζινη χροιά. Συνεπώς ένα τέτοιο ξανθό προσθέτει ζωντάνια στα χαρακτηριστικά του προσώπου και τα μαλλιά δείχνουν πιο πλούσια, καθώς πετυχαίνει το εφέ του όγκου. Ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες, σε σκούρα, αλλά και γκρίζα μαλλιά. Δοκιμάστε το 7.3 ή 9.3, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε.

Ψυχρό Ξανθό ( Ash Blonde )

Ποια απόχρωση Ξανθού σου Ταιριάζει

Το ακριβώς αντίθετο του χρυσού. Ένα ξανθό με ασημί αντανακλάσεις. Μπορούν να το επιλέξουν όσες επιθυμούν ένα κομψό ξανθό και ουδέτερο. Πρόκειται για ένα ξανθό απόλυτα μοντέρνο. Δοκιμάστε το 7.1 και 9.1

Μπεζ Ξανθό

Ποια απόχρωση Ξανθού σου Ταιριάζει

Ένα κλασικό ξανθό, κρεμώδες, όμορφο και κομψό. Το επιλέγουν όσες θέλουν ένα πιο ψυχρό ξανθό, αλλά όχι τις ash αποχρώσεις. Δοκιμάστε το 8.2 και το 902.