Πως να φτιάξεις τα μαλλιά για το ρεβεγιόν; (ΦΩΤΟ)

Γράφει ο Χρίστος Μιχαήλ  (Hairstylist- Καθηγητής Κομμωτικής)

Λίγο πριν καλοσωρίσουμε το νέο χρόνο, δεν θα μπορούσε να μην μας απασχολήσει το θέμα των μαλλιών αφού παίρνει τεράστιες διαστάσεις και εσύ βρίσκεσαι στο σημαντικό δίλημμα: σγουρά ή ίσια , πιασμένα ή “ελεύθερα” ; Αλογοουρά ή Μισά πιασμένα ;

Ε, λοιπόν, εμάς τι μας έχεις; Ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις και να διαβάσεις παρακάτω ποιο χτένισμα σου ταιριάζει ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σου:

1. Μακριά μαλλιά: Μην το σκέφτεστε μπούκλες ανάλαφρες! Έχεις το ιδανικό μήκος των μαλλιών που σου επιτρέπει να εντυπωσιάσεις με πολλά και διαφορετικά χτενίσματα σε μια λαμπερή βραδιά του χρόνου και ο πιο σίγουρος τρόπος για να το πετύχεις είναι με ανάλαφρες μπούκλες. Ένα κτένισμα που θα σου κρατήσει και τις επόμενες μέρες…

Tip: Η μπούκλα να είναι από την μέση και κάτω όχι από την κορυφή!!

Μεσαία μαλλιά: Η λύση είναι σινιόν!Το συγκεκριμένο χτένισμα θα σου ταιριάξει άψογα αν τα μαλλιά σου είναι περίπου μέχρι τους ώμους και εκτός από πολύ in τη φετινή σεζόν είναι ιδανικό για τη βραδιά του ρεβεγιόν γιατί αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, αφού συνδυαστεί και με το ανάλογο μακιγιάζ Τip: Μην διαστάσεις να αφήσεις αφέλειες να πέφτουν στο μέτωπο και στο πλάι !!!

Κοντά μαλλιά: Μην σε απασχολεί επέλεξε τη πλαϊνή φράντζα ! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το ισιώσεις ειδικά εάν δεν το συνηθίζεις και έχεις σγουρό μαλλί και με λίγο τζελ να “στρώσεις” τη φράντζα σου στο πλάι .

Άλλη μια δημιουργική χρονιά τελειώνει με όμορφες ιδέες,με όμορφους φίλους αλλά πάνω απ’ όλα ανθρώπους…Κρατάμε πάντα την θετική ουσία των πραγμάτων και αναμένουμε με θετικότητα και χαμόγελο το 2017….

Καλή νέα χρονιά, με νέες ελπίδες και αναζωογονημένα όνειρα….