Πώς να Κερδίσεις την Προσοχή του πιο Ωραίου

Man talking to women at bar

Μήπως ο τρόπος που φλερτάρεις είναι ξεπερασμένος; Μήπως έχεις μείνει πίσω στις τεχνικές του φλερτ; Είτε βρεθείς σε πάρτι, είτε σε μπαρ ή συγκέντρωση, οι παρακάτω τεχνικές θα σε βοηθήσουν να πλησιάσεις αυτόν που έχεις βάλει στο μάτι.

 

1 Απόφυγε τις μεγάλες παρέες ή αυτούς που κυκλοφορούν δυο δυο, γιατί είναι δύσκολο να προσεγγίσεις έναν τύπο που είναι περικυκλωμένος ή αυτοκόλλητος με κάποιον άλλον. Πλησίασε άντρες σε παρέες τεσσάρων ή πέντε ατόμων, που κάθονται σε κύκλο και δείχνουν χαλαροί.

2 Μη φοβηθείς να κάνεις την πρώτη κίνηση. Πήγαινε προς το μέρος τους και πες «μήπως ξέρετε το κομμάτι που παίζει;». Ακόμα κι αν σου απαντήσουν όχι, είναι πολύ πιθανό να το ψάξουν στο κινητό τους με κάποιο app. Συνέχισε να τους κάνεις σύντομες ερωτήσεις, του στυλ «έπαιζαν σε κάποιο φεστιβάλ φέτος;».

3 Μόλις μάθεις το όνομά του, φρόντισε να το αναφέρεις μια δυο φορές ακόμα. Ετσι θα δείξεις ότι δεν το ξέχασες μόλις σου το είπε και θα του τραβήξεις την προσοχή.

4 Μετά ακολούθησε τη στρατηγική διαίρει και βασίλευε. Μετακινήσου, αν χρειάζεται, ώστε να μην είσαι δίπλα του, αλλά απέναντί του. Αυτή είναι η ιδανική θέση για να…

5 …του δείξεις ότι θες να τον γνωρίσεις καλύτερα. Κάν’ το όσο προλαβαίνεις, γιατί μπορεί να θέλουν να φύγουν γρήγορα ή ίσως τελείωσαν τα ποτά τους. Αν σε ρωτήσει κάτι για σένα, απάντα και μετά αντίστρεψε την ερώτηση. Ενώ σου μιλάει, πες του «θα μπορούσα να σε ακούω ώρες να μιλάς γι’ αυτό». Ετσι μπορεί να τον προκαλέσεις να ζητήσει τον αριθμό σου.