Πώς να μη με χτυπάνε τα τακούνια

Κάποιος σοφός είπε κάποτε ότι οι γυναίκες θα ήταν πολύ πιο ήρεμες αν φορούσαν πάντα αναπαυτικά παπούτσια. Λόγοι τόσο κοινωνικοί, όσο και προσωπικοί καθιστούν για τις περισσότερες γυναίκες τα εντυπωσιακά μα άβολα τακούνια μονόδρομο, γι” αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε πέντε tips που θα κάνουν τις… πτήσεις με τα ψηλοτάκουνα παιχνιδάκι.

ΨΕΚΑΣΤΕ ΜΕ ΛΑΚ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΛΙΣΤΡΑΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ

heels3

Ειδικά με τα πέδιλα, το να γλιστράνε τα δαχτυλάκια μας έξω απ” τα σύνορα της σόλας είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό. Καταπολεμήστε τη μάστιγα με λίγη λακ στον πάτο των παπουτσιών.

ΔΕΣΤΕ ΜΕ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΤΕ

heels1

Αυτά τα δύο δάχτυλα μοιράζονται ένα νεύρο που μπορεί να τεντωθεί και να ενοχληθεί όταν «χωρίζονται». Δένοντάς τα μαζί, ίσως αποφύγετε μέρος του πόνου που προκαλείται από την ορθοστασία πάνω σε ψηλά τακούνια.

ΤΡΙΨΤΕ ΜΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ

Vaseline

Αν το δέρμα είναι ακόμη πολύ σκληρό, απλώστε μπόλικη βαζελίνη πάνω του κι αφήστε την να απορροφηθεί για να μαλακώσει και να σταματήσει να σας «χτυπαέι».

ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΤΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΕΣ ΣΑΣ ΜΑΛΛΙΝΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ «ΑΝΟΙΞΕΤΕ»

heels5

Αν θέλετε οπωσδήποτε να βάλετε τα καινούρια σας τακούνια στον επερχόμενο γάμο της φίλης σας, τότε πρέπει οπωσδήποτε να τα «ανοίξετε» πριν το μεγάλο γεγονός -αλλιώς θα την βγάλετε στην καρέκλα και ουχί στην πίστα.

Φορέστε χοντρές, μάλλινες κάλτσες και περπατήστε τα για όση περισσότερη ώρα μπορείτε, μια-δυο μέρες πριν τα βάλετε.

…ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ

heels4

Για ακόμη πιο σίγουρα αποτελέσματα, σφινωθείτε μέσα στα καινούρια σας παπούτσια, στρέψτε το πιστολάκι προς το σημείο που σας στενεύουν και αφήστε το να τα ζεστάνει για 1-2 λεπτά. Κρατήστε τα φορεμένα και, όταν κρυώσουν, βγάλτε τις μάλλινες κάλτσες. Αν δεν έχουν ανοίξει αρκετά, επαναλάβετε τη διαδικασία.

ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΑ ΜΕ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΟ

heelstips_590

Τρίψτε τα με γυαλόχαρτο ώστε οι σόλες να γίνουν πιο τραχιές και να αποφευχθούν οι ντροπιαστικές τούμπες.