Ρία Αντωνίου: Επέστρεψε στο instagram και προκαλεί …

Η Ρία Αντωνίου επέστρεψε στο instagram έπειτα από απουσία σχεδόν δύο μηνών. Η πρώτη αυτή ανάρτησή της αποζημίωσε τους θαυμαστές της για την αποχή της από τα social media, καθώς ανέβασε πέντε φωτογραφίες της με καλοκαιρινή διάθεση και φυσικά μαγιό. Κάηκε το Instagram! Οι καυτές φωτογραφίες της Ρία Αντωνίου

Το μοντέλο επέλεξε να αναρτήσει τις φωτογραφίες σε ασπρόμαυρη έκδοση.

undefined

undefined

undefined

Ρία Αντωνίου: Ο βίαιος καβγάς στην πλατεία Μαβίλλη και η ερυθρότητα στα επίμαχα σημεία! (video)

Σοκ προκάλεσε η καταγγελία πασίγνωστου μοντέλου στην Αστυνομία περί απόπειρας βιασμού από τον επιχειρηματία σύντροφό της!

Όπως όλα δείχνουν, η Ρία Αντωνίου απευθύνθηκε στην αστυνομία προχωρώντας σε σοβαρή καταγγελία! Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, “Αλήθειες με τη Ζήνα”, ο αστυνομικός ρεπόρτερ Γιώργος Καραϊβάζ αποκάλυψε λεπτομέρειες από τον τσακωμό του ζευγαριού αλλά και από τα ευρύματα του ιατροδικαστή!

«Κάναμε άγριο σeξ. Αυτή…»: Ξεφτιλισε τη Ρία Αντωνίου για βιασμό ο Ψωμοπουλος!

Σε άνευ προηγουμένου σίριαλ, με βαριές εκατέρωθεν κατηγορίες, εξελίσσεται η καταγγελία για βιασμό που έκανε η Ρία Αντωνίου εναντίον του πρώην συντρόφου της Χρήστου Ψωμόπουλου.

Μετά το ξανθό μοντέλο, ήταν χθες η σειρά του 39χρονου επιχειρηματία να εξαπολύσει κατά μέτωπο επίθεση, υποστηρίζοντας μέσω του περιβάλλοντός του πως το εκρηκτικό μοντέλο τον κατήγγειλε στην Αστυνομία ουσιαστικά για να τον εκδικηθεί, επειδή τον άκουσε να μιλά στο τηλέφωνο με γνωστή τραγουδίστρια!

Ο 39χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος -παρά τις αναζητήσεις των αστυνομικών- δεν είχε εντοπιστεί έως αργά χθες το βράδυ, βγάζει ουσιαστικά… ψεύτρα την καλλονή πρώην σύντροφό του και παρουσιάζει μία εντελώς διαφορετική εκδοχή για όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου αλλά και το αμέσως επόμενο πρωί, οπότε το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι, σύμφωνα με την 30χρονη, τράβηξε χωριστούς δρόμους.

Συγκεκριμένα, όπως διέρρεε από άτομα από το φιλικό περιβάλλον του γνωστού για τις ερωτικές του περιπέτειες επιχειρηματία, η συνάντηση που φέρεται ότι οδήγησε στον βιασμό της Ρίας Αντωνίου δεν έγινε σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όπως κατάθεσε η ίδια, αλλά σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι.

undefined

Εκεί, σύμφωνα με όσα φέρεται ότι υποστηρίζει ο Χρήστος Ψωμόπουλος, οι δύο τους είχαν κλείσει ραντεβού για να μιλήσουν για τη σχέση τους, η οποία τον τελευταίο καιρό περνούσε κρίση.

Το Σάββατο, όμως, συνέβη κάτι απρόσμενο, που πυροδότησε την οργή της «καυτής» ξανθιάς. Σύμφωνα με τον 39χρονο επιχειρηματία, η δίμετρη καλλονή τον έκανε τσακωτό την ώρα που μιλούσε στο τηλέφωνο με γνωστή τραγουδίστρια, με αποτέλεσμα να γίνει έξω φρενών! Ακολούθησε ομηρικός καβγάς, όμως στη συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν και το ζευγάρι κατέληξε στο… κρεβάτι να κάνει παθιασμένο σeξ.

Original Source: athensmagazine.gr