Στην έπαυλη Τζολί-Πιτ οι πράκτορες του FBI – Δείτε τι ανακάλυψαν

Σύμφωνα με πηγή που επικαλεί το περιοδικό People, ο Μπραντ Πιτ έχει δει τα παιδιά του μόνο δύο φορές από την ημέρα που υποβλήθηκε η αίτηση διαζυγίου αλλά και τις δυο αυτές φορές ο γιος του Μάντοξ, 15χρονών, απουσίαζε.upl5808952a98df7

Εξάλλου έχει γινεί γνωστό ότι η Αντζελίνα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά απο ένα περιστατικό βίας που συνέβη ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και τον 15χρονο, σε ιδιωτικό αεροπλάνο.

Σε δημοσίευμα του ΤΜΖ  αναφέρεται ότι οι πράκτορες του FBI βρέθηκαν στην υπερπολυτελή έπαυλη που μένει η Αντζελίνα Τζολί με τα έξι παιδιά που απέκτησε από τη σχέση της με τον Μπραντ Πιτ στο Λος ΄Αντζελες . Οι άνθρωποι του FBI για περισσότερες από τρεις ώρες προσπαθούσαν να εξιχνιάσουν τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τουΜπραντ Πιτ και του Μάντοξ. Σημειώνεται πως ο πρώην σύζυγος της Αντζελίνα Τζολί αρνείται τις κατηγορίες ότι επιτέθηκε στον ανήλικο Μάντοξ στις 14 Σεπτεμβρίου.

Η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στις 19 Σεπτεμβρίου και ζητά αποκλειστική επιμέλεια για τα έξι παιδιά, ενώ ο Μπραντ Πιτ ζητά να υπάρξει κοινή επιμέλεια.

¨Ανθρωποι κοινωνικών υπηρεσιών του Λος ΄Αντζελες προγραμματίζουν να κάνουν κι άλλες εκτιμήσεις σχετικά με το τι είναι καλύτερο για τα παιδιά των «Μπραντζελίνα» – σημειωτέον, τρία βιολογικά και τρία υιοθετημένα.

Source :
youweekly.gr