Τα αγαπημένα μου summer looks στην παραλία!

My favorite summer looks in the beach

Της Αντωνίας Αντωνίου (Fashion Editor,Blogger & Designer)

Φωτογραφίες : Πηνελλόπη Χρυσοστόμου

4 Styles που επέλεξα να φορέσω φέτος στην παραλία: Φέτος διανύουμε και επίσημα το πιο ζεστό καλοκαίρι σε αυτό το πανέμορφο νησί, αυτό όμως δεν μας πτοεί στο να το απολαύσουμε όπως του αξίζει!

Πάρε αντηλιακά , γυαλιά ηλίου ,πετσέτες και φύγαμε! Βρισκόμαστε ακόμα στην μέση αυτού του καλοκαιριού και εύχομαι να το απολαμβάνετε όπως και εγώ!

Φέτος φόρεσα στην παραλία αυτά τα 4 styles με μαγιό της επιλογής μου που εύχομαι να σας εμπνεύσουν! Ποιός είπε ότι στην παραλία δεν μπορούμε να έχουμε στυλ;

1. Boho Gipsy Style: Ξεκινάμε με ένα από τα αγαπημένα μου! Μαντάνα στα μαλλιά,μακριά μαύρη τουνίκ με λεπτομέρειες από δαντέλα ,μαύρο strapless μαγιό με ασημένιες λεπτομέρειες και με τα ethnic style sunglasses μου να δίνουν το απόλυτο boho αποτέλεσμα.

2. Stay classy: Chic in the beach. Όταν σκέπτομαι την λέξη chic στο μυαλό μου έρχεται το μαύρο χρώμα, το οποίο λατρεύω! Σάλι στα μαλλιά με γυαλιά ηλίου τύπου Audrey Hepburn στο Breakfast of Tiffany’s και ένα chic κομψό μαύρο μαγιό αναδεικνύεται η diva που κρύβετε μέσα σου.

3. Sportive Style: Τύπου Bae Watch.Στην αρχή το φοβήθηκα! Δεν διαθέτουμε όλες κοιλιακούς και όμως!Αυτό το είδος Μαγιού δεν είναι μόνο κατάλληλο και για γυναίκες με καμπύλες αλλά τις κολακεύει κιόλας! Κόκκινο της φωτιάς και γίνεσαι σήμα καταθέτες στις παραλίες!

Be yourself : Τέλος! Επέλεξα ένα μαγιό μοναδικό ! Με το δικό μου style είτε είναι στα trends είτε όχι! Το συνδύασα με χρυσά κοσμήματα τα οποία ταίριαξε με τις υπέροχες χρυσές λεπτομέρειες του animal print μαγιού μου!

Εσύ τι θα φορέσεις φέτος; **Extra Tips: Τα αξεσουάρ , τα καπέλα ,τα στιλάτα γυαλιά ηλίου και οι ψάθινες τσάντες δίνουν ένα άλλο αέρα στις εμφανίσεις σου! Φέτος λάτρεψα την στρογγυλή μου πετσέτα θαλάσσης με κρόσσια που δίνουν μια boho πινελιά στο όλο σύνολο!