Τα ζώδια την εβδομάδα 3 έως 9 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ
Εν μέσω μιας βοηθητικής περιόδου, η εβδομάδα αυτή λειτουργεί ως «μαξιλαράκι» για σένα και τις υποθέσεις σου, αφού βρίσκεις συμμάχους στις προσπάθειες που καταβάλλεις. Ειδικότερα, η Νέα Σελήνη της Δευτέρας σε μια φιλική θέση προς το ζώδιό σου, δίνει μια ευκαιρία για επαφές, συμφωνίες και συζητήσεις. Πρόσεξε, όμως, να αποφύγεις επιπόλαιες κινήσεις. Από την Τρίτη ο Ερμής περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, φέρνοντάς σε πιο κοντά στους οικείους σου, δυσχεραίνοντας όμως την επικοινωνία σου με τους υπόλοιπους.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα σε βρίσκει πιο εξωστρεφή στο ξεκίνημά της, καθώς προτιμάς να τρέξεις τις υποθέσεις σου. Ειδικότερα, την Τρίτη μπορείς να δεις τις υποθέσεις να προχωρούν και να σταθεροποιούνται μέσα από τις δικές σου προσπάθειες. Επίσης, ο Ερμής την Τρίτη περνά στον Καρκίνο, μια εξαιρετική θέση για τα θέματα που σχετίζονται με τις υποθέσεις σου, κάνεις πιο πολλές γνωριμίες και επικοινωνείς πιο άνετα τις σκέψεις σου. Παρότι από την προηγούμενη εβδομάδα τα προσωπικά σου ευνοούνται αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες μέρες, και έχεις ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα κινείται σε ιδιαίτερα βοηθητικό πλαίσιο, το οποίο κορυφώνεται με τη Νέα Σελήνη της Δευτέρας στο ζώδιό σου, που επηρεάζει ακόμη περισσότερο όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες, δίνοντάς σου μια σημαντική ευκαιρία για όσα έχεις κοπιάσει, πρόσεξε όμως καθώς οι παρορμητικές κινήσεις πρέπει να έχουν και σταθερές βάσεις για να προχωρήσουν. Φεύγεις, πλέον, από μια περίοδο που στα προσωπικά σου εγκυμονείται μια κατάσταση, καθώς η Αφροδίτη περνώντας την Κυριακή στο ζώδιό σου φέρνει εύνοια στα προσωπικά, φλερτ, γνωριμίες και ευκαιρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας σε καλεί να προετοιμάσεις τις κινήσεις σου στο επόμενο διάστημα, ακόμη κι αν κινείσαι σε πιο μυστικά επίπεδα. Επίσης, ο Ερμής από την Τρίτη περνά στο δικό σου ζώδιο και σου αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο που υπήρχε γύρω σου το προηγούμενο διάστημα. Έρχεσαι, πλέον, πιο κοντά στα φιλικά σου άτομα, που φέρνουν εύνοια στα προσωπικά, κάνεις περισσότερα φλερτ και καταφέρνεις περισσότερα μέσα από συλλογικές προσπάθειες, όμως, η Αφροδίτη την Κυριακή περνά στο προηγούμενο ζώδιο, φέρνοντας πιο μπερδεμένες καταστάσεις στα προσωπικά.

ΛΕΩΝ
Μια ιδιαίτερα βοηθητική εβδομάδα, καθώς μπορείς να δεις στόχους για τους οποίους είχες κοπιάσει να υλοποιούνται, ενώ σημαντικοί φίλοι είναι στο πλευρό σου. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη της Δευτέρας σε καλεί να θέσεις νέους στόχους χωρίς να διστάζεις από μικροεμπόδια. Ο Ερμής από την Τρίτη περνά στο προηγούμενο από το δικό σου ζώδιο, έτσι εγκαινιάζεται μια περίοδος όπου θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο. Η Αφροδίτη την Κυριακή περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου και φέρνει την ανάγκη για περισσότερη εξωστρέφεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα έχεις εστιάσει περισσότερο σ’ αυτά που πρέπει να κάνεις, αλλά τα πράγματα κυλούν αρκετά ευχάριστα, κυρίως στα μέσα της εβδομάδας που έχεις περισσότερο την τύχη με το μέρος σου για τα εγχειρήματά σου. Την Κυριακή, η Αφροδίτη περνά στον ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας περισσότερες κοινωνικές επαφές. Περνάς, πλέον, σε μια περίοδο που στα προσωπικά σου υπάρχει περισσότερη στασιμότητα, λόγω της Αφροδίτης σε θέση κόντρα για το ζώδιό σου. Η Νέα Σελήνη αγγίζει άμεσα τον τομέα της καριέρας σου και φέρνει εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ
Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας στους Διδύμους δείχνει για σένα ένα άνοιγμα σε μια υπόθεση που στο παρελθόν δεν προχώρησε. Επιπλέον, αυτή η εβδομάδα σε καλεί να δεις ρεαλιστικά τις δυνατότητες στα οικονομικά, προτού αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Υπάρχει στήριξη από το οικείο περιβάλλον σου, ενώ παράλληλα η επικοινωνία σε φέρνει πιο κοντά στους αγαπημένους σου. Από την Κυριακή η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους, μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για τα προσωπικά σου, παρότι δεν συμβιβάζεσαι εύκολα αυτή την περίοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δευτέρα και Τρίτη ασχολείσαι περισσότερο με ζητήματα των άλλων που είναι σε εκκρεμότητα. Επίσης, ο Ερμής περνά από την Τρίτη σε μια πιο βοηθητική θέση για το ζώδιό σου, φέρνοντας τις κατάλληλες γνωριμίες αλλά και τις σωστές πληροφορίες τη στιγμή που τις χρειάζεσαι, για να προωθήσεις όλες σου τις υποθέσεις, αλλά και γενικότερα πιο ευχάριστο τρόπο σκέψης. Έρχεσαι πιο κοντά στα φιλικά σου άτομα, ενώ την Κυριακή έχεις ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ. Η Νέα Σελήνη φέρνει για σένα μια σημαντική ανάσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά ευχάριστη για σένα, κυρίως χάρη στις κινήσεις που κάνουν οι άλλοι, άλλωστε, είσαι σε μια περίοδο που οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις. Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και δίνει ώθηση σε δημιουργικά σχέδια που ετοίμαζες. Η Νέα Σελήνη στον τομέα των σχέσεων, δείχνει πως κάνεις μια νέα αρχή, ενώ την Κυριακή η Αφροδίτη φέρνει ένα πιο ευχάριστο κλίμα στα αισθηματικά, είτε είσαι ελεύθερος είτε είσαι ήδη σε σχέση, αναζωπυρώνοντας το κλίμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μπορείς πιο εύκολα να τακτοποιήσεις όλα αυτά που βρίσκονται στη μέση σε πρακτικό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας στον τομέα των επαγγελματικών σού δείχνει πως τα πράγματα κινούνται προς μια καλύτερη κατεύθυνση στη δουλειά. Από την Τρίτη, ο Ερμής περνά απέναντί σου και φέρνει εύνοια στην επικοινωνία των διαπροσωπικών σου σχέσεων, ενώ νέες γνωριμίες ή επαφές είναι ένα πιθανό σενάριο για πολλούς εκπροσώπους του ζωδίου σου. Γενικότερα, όμως, υπάρχει περισσότερη ευκολία στην επικοινωνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από τις πιο βοηθητικές εβδομάδες αυτή για σένα, καθώς ακόμη κι αν υπάρχουν έντονες καταστάσεις που σε πιέζουν, εσύ βρίσκεις διέξοδο και λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν. Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας σε μια ευνοϊκή θέση για σένα, σε βοηθά να κάνεις restart σε καταστάσεις που είχαν μείνει στάσιμες. Την Κυριακή, η Αφροδίτη περνά στον τομέα των ερωτικών σου αναθερμαίνοντας το κλίμα και φέρνοντας ευχάριστες στιγμές στο εξής. Η Νέα Σελήνη, δείχνει μια σημαντική ευκαιρία στα αισθηματικά ή σε θέματα που αφορούν παιδιά.

ΙΧΘΥΕΣ
Το βλέμμα σου αυτή την εβδομάδα είναι στραμμένο στο σπίτι και την οικογένεια, ενώ εσύ είσαι αποφασισμένος να διορθώσεις καταστάσεις που δεν λειτουργούν. Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας στους Διδύμους φέρνει για σένα μια ανανέωση σε πολλούς τομείς. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους από την Κυριακή περνάς, πλέον, σε μια πιο εσωστρεφή περίοδο στα αισθηματικά, καθώς εστιάζεις σε εκείνα που λείπουν και όχι σε εκείνα που έχεις, ενώ από την Τρίτη ο Ερμής φέρνει ειδήσεις, μηνύματα, πρόσωπα και συναντήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com