Τα πιο ωραία office looks που θα σε εμπνεύσουν και θα θέλεις να υιοθετήσεις άμεσα!

Το αιώνιο πρόβλημα πολλών γυναικών είναι τι θα φορέσουν καθημερινά στο γραφείο! Σήμερα στο faysbook.gr σου λύνουμε την απορία και σου παρουσιάζουμε μερικές έξυπνες ιδέες για τέλειο styling!

#1. Φόρεσε ένα μπεζ παντελόνι γραφείου με μπεζ lingerie top και και πουλοβεράκι σε παρόμοια απόχρωση. Ολοκλήρωσε το outfit με slippers και ένα tiny bag!

#2. Ένα λευκό πουκάμισο με puffy sleeves θα ταιριάξει τέλεια με ένα κολάν σε μαύρο χρώμα, ankle boots και blazer σε παλ απόχρωση. Για δοκίμασέ το!

Δες όλα τα παραπάνω looks και ακόμα περισσότερα στο παρακάτω βίντεο!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

3 WORK LOOKS, which is your fave!?👩🏻‍💻 I’ve linked as much as I can below for you 💗 (🎵 Scandinavianz – Palmtrees) CREAM PANTS https://go.zara/2ZBY4l1 CHUNKY KNIT https://shopstyle.it/l/7TJr PINK LOAFERS https://shopstyle.it/l/7O2C WHITE SHIRT https://shopstyle.it/l/7TJ0 LEATHER PANTS https://shopstyle.it/l/7TJF BLACK BOOTS https://shopstyle.it/l/7TG1 YELLOW BLAZER https://shopstyle.it/l/7TJQ BLACK BAG https://shopstyle.it/l/7TJu WHITE FLOATY PANTS https://shopstyle.it/l/7TJx LACE CAMI https://shopstyle.it/l/7TGV

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-7194559-7_459533’); });

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amy Rebecca Owen (@ames.ro) στις 13 Σεπ, 2019 στις 1:11 πμ PDT

//www.instagram.com/embed.js

Διαβάστε ακόμα: 4 υπέροχα φθινοπωρινά καθημερινά looks που θα σε εμπνεύσουν…απεριόριστα! (VIDEO)- Μπορείς να τα δεις όλα εδώ και να τα υιοθετήσεις άμεσα!

H Meghan Markle έκανε νέα εμφάνιση με το μωρό της και αυτό είναι το look που υιοθέτησε- Τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της για μια ακόμα φορά.

Emmy Awards 2019: Η Kim Kardashian και η Kendall Jenner έκλεψαν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί!- Ποιο look σου άρεσε περισσότερο;

Original Source: faysbook.gr