Τα 3 top tips για να έχεις λαμπερά μαλλιά!

Τις έχεις δει. Περπατάνε στο δρόμο και τα μαλλιά τους ανεμίζουν. Τις κοιτάζεις διακριτικά. Θα ήθελες να τους μοιάσεις. Τι περιμένεις; Γίνε μία από τις κοπέλες με τα λαμπερά μαλλιά διαβάζοντας παρακάτω. Δεν σου λέμε τρίχες.

Δεν είναι και τόσο δύσκολο να κάνεις τα μαλλιά σου λαμπερά και εντυπωσιακά, όπως αυτά που ζηλεύεις. Αρκεί να εφαρμόσεις τα παρακάτω 3 top tips:

Μείνε πιστή στα προϊόντα περιποίησης:

Εάν έχεις βρει τη σειρά που ταιριάζει στα μαλλιά σου (ενδεχομένως και στην τσέπη σου), γιατί να την αλλάξεις και να πειραματιστείς με κάτι νέο; Επειδή το μαλλί συνηθίζει το σαμπουάν, όπως έλεγαν παλιά; Οι ειδικοί λένε ότι αυτό δεν ισχύει.

Μην κάνεις υπερβολικό styling με ζεστό αέρα:

Οι μπούκλες είναι μόδα και το ειδικό ψαλίδι δουλεύει νυχθημερόν. Κακώς, πολύ κακώς και το αποτέλεσμα θα το δεις στην τρίχα σου. Άσε τα μαλλάκια σου απλά και κάνε styling μια στο τόσο χωρίς να ξεχνάς όμως τα ειδικά προϊόντα προστασίας από τη θερμότητα. Και τώρα που καλοκαιριάζει, τι καλύτερο από το να αφήσεις και το πιστολάκι στην άκρη και να τα αφήνεις να στεγνώνουν φυσικά;

Μην τρελαίνεις τα μαλλιά σου στο χτένισμα:

Το βλέπεις σε ταινίες εποχής και σου αρέσει; Κάθεσαι με τις ώρες και χτενίζεις τα μαλλιά σου μπροστά στον καθρέπτη, σκέφτεσαι όμως ότι έτσι ενεργοποιείς την λιπαρότητα και οι τρίχες γίνονται αδύναμες και σπάνε;

Source :
faysbook.gr