Τα top 5 χτενίσματα για το γυμναστήριο

Eαν είστε όλη μέρα σ’ένα γυμναστήριο γιατί έχετε αποφασίσει να έχετε το κορμί των ονείρων σας σίγουρα θα αναρωτιέστε τι θα κάνετε με τα μαλλιά σας . Με εύκολες και απλές λύσεις μπορείτε κάθε μέρα να έχετε καλοχτενισμένα μαλλιά και να χαίρεστε την εικόνα στους καθρέφτες του γυμναστηρίου αλλά και να τραβάτε τα βλέμματα πάνω σας.

Σίγουρα χρειάζεστε να μην πέφτουν στο πρόσωπό σας, να μην σας ζεσταίνουν στο σβέρκο και να μένουν στην θέση τους… γιατί να μην είναι όμως και όμορφα? Ίσως ο πρίγκιπας να βρίσκεται εκεί γύρω!!!!

Εύκολες και απλές λύσεις για κάθε στυλ:

1.Όλες γνωρίζετε την «κλασσική» αλογοουρά που είναι η εύκολη και γρήγορη λύση.
Tip: Κρύψτε το λαστιχάκι με μια τούφα από τα μαλλιά σας, στερεώνοντας το με ένα τσιμπιδάκι.

1

2.Επίσης ο κότσος μπαλαρίνας όπου θα χρειαστείτε μόνο ένα λαστιχάκι και μερικά τσιμπιδάκια για να έχετε ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα και ιδιαίτερα… sexy!

2

3. Εαν έχετε χρόνο στην διάθεσή σας , δοκιμάστε κάτι πιο εντυπωσιακό! Χωρίστε τα μαλλιά σας σε τρία ίσα μέρη, και πλέξτε παράλληλες πλεξίδες που συναντιούνται στο πίσω μέρος σε μια αλογοουρά.

3

4. «Πίπη Φακιδομύτη»…. Εδώ θα βγάλετε προς τα έξω την παιδική σας διάθεση, κάνοντας μια έντονη χωρίστρα στο πλάι, χωρίστε τα μαλλιά σας στα δύο, και πλέξτε δυο πλεξούδες σε στυλ !

4
5. Girly εμφάνιση: Θα χρειαστεί να πιάσετε τα μαλλιά σας χαμηλά σε μια χαλαρή αλογοουρά και να τα στρίψετε κυκλικά.Στερεώστε με φουρκέτες και είστε έτοιμες.

5