Τι λένε τ’άσρα για σήμερα, 7 Απριλίου

Κριός
Η σημερινή ημέρα είναι εξαιρετική για όσα θέλεις να σταθεροποιηθούν, ενώ με μεγάλη άνεση μπορείς να χειριστείς τις απλές υποθέσεις που κινούνται ήδη σε γνωστά μονοπάτια. Παράλληλα, είναι μια ημέρα κατά την οποία μπορείς να εισπράξεις έμπρακτη βοήθεια για κάτι που χρειάζεσαι, αρκεί βεβαίως και να την ζητήσεις από το σωστό πρόσωπο.

Ταύρος
Η Σελήνη από το ζώδιό σου σχηματίζει θετικές όψεις και έτσι εσύ μπορείς να ξεδιπλώσεις στο μέγιστο τη δυναμική σου και να τρέξεις τις υποθέσεις σου, κυνηγώντας μεγαλύτερα οράματα σε σχέση με τα απλά καθημερινά που σε απασχολούν συνήθως. Είναι λοιπόν μια εξαιρετική ημέρα για να δεις τους στόχους σου να προχωρούν.

Δίδυμοι
Η Σελήνη ευνοϊκά τοποθετημένη στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου είναι πάντοτε δείκτης ενός «φύλακα αγγέλου» που λειτουργεί σαν προστασία απέναντι στις κακοτοπιές και μάλιστα ίσως πρόκειται για κάποιο γυναικείο πρόσωπο το οποίο σε στηρίζει. Παράλληλα, είσαι πιο διαισθητικός και παίρνεις μηνύματα για το πώς θα κινηθείς παρακάτω μέσα από τα όνειρα που βλέπεις.

Καρκίνος
Είσαι γεμάτος όρεξη να τρέξεις τα σχέδιά σου σήμερα καθώς η Σελήνη, ο κυβερνήτης σου, σε μια θέση που της ταιριάζει, κάνει τα σχέδιά σου να υλοποιούνται, η διαίσθησή σου είναι αυξημένη και με την βοήθεια του ονειρικού Ποσειδώνα, τώρα έχεις μηνύματα από το μέλλον, για όσα θα κληθείς να φέρεις σε πέρας. Λειτουργείς όμως σήμερα καλύτερα αν παίξεις μπάλα ομαδικά!

Λέων
Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου και εσύ τραβάς τα βλέμματα των άλλων πάνω σου αβίαστα, ενώ οι φιλοδοξίες σου είναι μια πολύ σημαντική προτεραιότητά σου. Παράλληλα, κάνεις και τις απαραίτητες στρατηγικές όπου κρίνεις ότι κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο, βήμα προς βήμα πάντως αλλάζεις την καθημερινότητά σου.

Παρθένος
Το αστρολογικό πλαίσιο της ημέρας σε καλεί σε επέκταση: επέκταση των οριζόντων σου, των επιλογών σου και γενικότερα είναι μια ημέρα με πολύ ευνοϊκά στοιχεία, ειδικά αν έχεις να τακτοποιήσεις διαδικαστικά ζητήματα, επαφές με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά ή θέματα σπουδών, αν είσαι σπουδαστής. Το σίγουρο είναι πάντως πως κάτι μικρό, σήμερα στα χέρια σου αποκτά αξία και μάλιστα σημαντική.

Ζυγός
Σήμερα ξυπνά μέσα σου ο ερευνητής και θέλεις να φτάνεις στο βάθος κάθε αντικειμένου με το οποίο καταπιάνεσαι, ενώ προσπαθείς να βρεις πίσω από την ανάλαφρη καθημερινότητα για τα κρυμμένα νοήματα που κρύβουν οι φαινομενικά ασήμαντες κινήσεις. Επίσης, αναζητάς τρόπους με τους οποίους θα βάλεις καλύτερα σε τάξη κάποια πράγματα πρακτικής φύσης που σε προβληματίζουν.

Σκορπιός
Η Σελήνη πορεύεται σήμερα απέναντί σου, στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τους άλλους και τις υποθέσεις τους. Έτσι λοιπόν οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι ιδιαίτερα σημαντικές και το πλαίσιο είναι θετικό για να κλείσεις μια συμφωνία ή μια συνεργασία, να γεφυρώσεις τις αποστάσεις και να πετύχεις έναν συμβιβασμό με πολύ καλούς όρους για τα συμφέροντά σου!

Τοξότης
Είναι μια πολύ καλή ημέρα για να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σου παραγωγικότητα, καθώς η Σελήνη ευνοϊκά τοποθετημένη στον έκτο ηλιακό σου οίκο σε ωθεί να βάλεις σε τάξη την καθημερινότητά σου, να ρυθμίσεις εκκρεμότητες και να τακτοποιήσεις τις πρακτικές υποθέσεις σου, μολονότι χρειάζεσαι παραπάνω από ένα εικοσιτετράωρο για να δεις τεράστια διαφορά!

Αιγόκερως
Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα σε μια από τις πιο θετικές θέσεις στο ωροσκόπιό σου και σε κάνει πιο δημιουργικό, ενώ η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη, όχι τόσο γιατί λύθηκαν όσα σε απασχολούσαν ως δια μαγείας, αλλά γιατί εσύ βρίσκεις την ομορφιά και την θετικότητα στα μικροπράγματα, κάτι που ακτινοβολείς και στο περιβάλλον σου. Είσαι πάντως πολύ δημιουργικός και βρίσκεις λύσεις εκεί που οι άλλοι κοιτούν τον τοίχο!

Υδροχόος
Μια πολύ βοηθητική ημέρα για να ασχοληθείς με το σπίτι, το οικείο περιβάλλον σου ή με την ακίνητη περιουσία η σημερινή, ενώ παράλληλα μπορείς να επωφεληθείς αν έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου. Μπορείς να προσεγγίσεις την οικογένειά σου ή την μητέρα σου και να ζητήσεις μια συμβουλή για κάτι που σε απασχολεί, κυρίως στο πώς να χειριστείς μια κατάσταση.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα δείχνει πως δεν θέλεις με τίποτα να μείνεις μέσα χωρίς να δεις κόσμο, να συναντηθείς με πολλά πρόσωπα, να ανταλλάξεις νέα, ειδήσεις και απόψεις, ενώ στρέφεσαι στο κοντινό σου περιβάλλον, από το οποίο μάλιστα σήμερα μπορείς να επωφεληθείς. Γενικότερα πάντως, μέσα από την επικοινωνία μπορείς να ξεκαθαρίσεις το τοπίο, ειδικά αν νιώθεις πως χρειάζεσαι περισσότερη καθοδήγηση.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com