Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 1 Ιουνίου

Κριός
Μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας μπορείς να ωφεληθείς μέσα από απλά και καθημερινά πράγματα που υπό άλλες συνθήκες ίσως και να μην πρόσεχες. Επίσης, μέσα στη σημερινή ημέρα, καταφέρνεις να πάρεις κάποιου είδους ανταμοιβή για τους κόπους σου, υλική ή ηθική.

Ταύρος
Η Σελήνη σήμερα συνεχίζοντας την πορεία της στο ζώδιό σου συναντά τον πλανήτη της Αγάπης Αφροδίτη, δίνει ώθηση στα σχέδιά σου και ταυτόχρονα σου δίνει τη δυνατότητα να θέσεις βάσεις για κάτι νέο, καθώς παράλληλα έχεις μια σημαντική ευκαιρία να υλοποιήσεις κάτι που σε απασχολεί, αλλά και να κλείσεις οριστικά την πόρτα σε ότι σε κρατά δέσμιο σε καταστάσεις που δεν σε αφήνουν να εξελιχθείς.

Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα σου δίνει ευκαιρίες μέσω τρίτων, καθώς είναι πιθανό να βάζεις οριστικά τελεία σε κάποιες καταστάσεις που σε κρατούσαν πίσω και δεν σε άφηναν να προχωρήσεις, κάτι που μοιάζει σχεδόν λυτρωτικό, ενώ ένα ακόμη πιθανό σενάριο για σένα είναι πως καταφέρνεις να βρεις την στήριξη που χρειαζόσουν για μια σημαντική υπόθεση.

Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα έχει πρόσφορο έδαφος για να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους που έχεις θέσει, ενώ παράλληλα, το πλανητικό σκηνικό σου δίνει ώθηση ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στα σκαριά, όμως έχεις να διευθετήσεις και κάποιες υποθέσεις πρακτικής φύσεως που λειτουργούν σαν εμπόδια. Καταφέρνεις όμως να τα βγάλεις πέρα, εισπράττοντας βοήθεια εκεί που δεν το περίμενες.

Λέων
Η σημερινή ημέρα δίνει ώθηση στις φιλοδοξίες σου, ενώ παράλληλα σε βοηθά ώστε να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, μέσα από σημαντικές ευκαιρίες που σου δίνονται. Ταυτόχρονα, η κοινωνική σου ζωή είναι αρκετά έντονη και μπορείς να στηριχτείς στις γνωριμίες σου και στον κύκλο επαφών σου, προκειμένου να προωθήσεις σημαντικές υποθέσεις που σε απασχολούν.

Παρθένος
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της συναντώντας τον πλανήτη της Αγάπης Αφροδίτη σε ευνοϊκή θέση, στοιχείο που μαρτυρά πως μπορείς με ευκολία να προωθήσεις τα σχέδια που έχεις στα σκαριά, ειδικά εκείνα που έχουν διάρκεια στο χρόνο και είναι καινούρια. Μπορείς λοιπόν να αφεθείς στο θετικό κλίμα που ευνοεί τις επιχειρήσεις σου, οποιασδήποτε φύσης και άδραξε τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, πάντοτε με σύνεση και τηρουμένων των αναλογιών.

Ζυγός
Η σημερινή ημέρα φέρνει πολλές ευκαιρίες που όμως έρχονται σε εσένα μέσω των άλλων, δηλαδή με έμμεσο τρόπο. Έτσι λοιπόν, δίνοντας σήμερα βάση στα θέλω και τις ανάγκες των άλλων καταφέρνεις πολλά που μπορεί να μην είχες υπολογίσει, ενώ παράλληλα βάζεις μια τάξη στον εσωτερικό σου κόσμο, παρά το ότι διανύεις ένα έντονο διάστημα.

Σκορπιός
Η Σελήνη συνεχίζει σήμερα την πορεία της απέναντί σου και καθώς πορεύεται σε ένα θετικό πλαίσιο, συναντά την Αφροδίτη και φέρνει θετικές εξελίξεις στη ζωή σου μέσα από την παρουσία των άλλων, έτσι λοιπόν μπορείς να επωφεληθείς από την παρουσία τους και να βρεις στο πρόσωπό τους ισχυρούς συμμάχους που στέκουν δίπλα σου, αλλά και το αντίθετο, να είσαι εσύ αρωγός στα σχέδιά τους.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα σου δίνει πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να διευθετήσεις κάτι στην καθημερινότητά σου, να βάλεις σε τάξη υποχρεώσεις σου ή να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν σε επίπεδο ρουτίνας, βρίσκοντας όμως και την καλύτερη δυνατή λύση, ενώ παράλληλα, αν η υγεία σου είχε ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα, σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να βρεις το πώς θα πρέπει να κινηθείς για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα, καθώς μπορείς με ευκολία να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, με σύμμαχο την τύχη, καθώς η Σελήνη από ευνοϊκή θέση συναντά τον πλανήτη της Αγάπης Αφροδίτη! Έτσι, σήμερα δεν αποκλείεται να είσαι δημιουργικός, να κερδίζεις χωρίς κόπο την συμπάθεια των άλλων αλλά και να γεφυρώνεις τις διαφορές των γύρω σου.

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα φέρνει ιδιαίτερα ευνοϊκά νέα για υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή αφορούν την οικογένειά σου, ειδικά αν το προηγούμενο διάστημα είχαν υπάρξει έντονοι προβληματισμοί σε τέτοια ζητήματα, ωστόσο παρά τον ευνοϊκό χαρακτήρα της ημέρας, θα πρέπει να είσαι πιο προσγειωμένος και να μείνεις μακριά από υπερβολές και ενθουσιασμούς που τελικά μπορεί να σου φέρουν μπελάδες.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα φέρνει πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, μέσα από τις επαφές και τις συζητήσεις που κάνεις, ενώ τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος λειτουργούν σαν από μηχανής θεοί και σου δίνουν διεξόδους, αν όχι λύσεις, στις υποθέσεις που σε απασχολούν. Παράλληλα, είναι πιθανό να πάρεις θετική απάντηση σε ένα θέμα που σε είχε προβληματίσει.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com