Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 10 Απριλίου

Κριός
Σήμερα η Σελήνη συνεχίζει να πορεύεται στον επικοινωνιακό τρίτο ηλιακό σου οίκο, γεγονός που σε κάνει ιδιαίτερα ομιλητικό και εξωστρεφή, θες να περιβάλλεσαι από κόσμο, ενώ ακόμη και αν το πρόγραμμά σου έχει πολλές υποχρεώσεις, εσύ καταφέρνεις να πείσεις τους άλλους με τα επιχειρήματα και την πειθώ σου. Δεν παρατηρείς όμως τις λεπτομέρειες.

Ταύρος
Η μέρα σήμερα σε βοηθά να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις των προηγούμενων ημερών, μολονότι είσαι αμετακίνητος στις θέσεις σου και κάποια δημιουργικά ζητήματα ζητούν από εσένα να φανείς πιο ευέλικτος και διαλλακτικός, αν θέλεις να τα δεις να προχωρούν. Πρόκειται πάντως για μια μέρα που παράγει αποτέλεσμα, αν συζητάς πιο ήρεμα!

Δίδυμοι
Η Σελήνη στο ζώδιό σου και σήμερα σε χρίζει πρωταγωνιστή των εξελίξεων για ακόμα μια μέρα, σε αντίθεση όμως με την χθεσινή ημέρα, σήμερα έχεις μια τάση να πεις παραπάνω από όσα πρέπει, κυρίως λόγω ανασφαλειών, ενώ με ένα νεαρό πρόσωπο του οικείου περιβάλλοντός σου μάλλον έχετε διαφορετικές απόψεις.

Καρκίνος
Η σημερινή μέρα σε βρίσκει να μην μπορείς να δυσκολεύεσαι με την ρουτίνα και όσα συμβολίζει, ενώ αν έχεις πολλές κουραστικές διαδικασίες να ολοκληρώσεις, τότε σίγουρα θα κουραστείς νωρίτερα από ότι υπολόγιζες. Αν πάλι το πρόγραμμά σου είναι άνετο, χωρίς υποχρεώσεις που να σε αγχώνουν, πρόκειται για μια εξαιρετική ημέρα για χαλάρωση και ηρεμία.

Λέων
Η σημερινή μέρα σε καλεί να δεις φίλους, να συμμετάσχεις σε ευχάριστες παρέες και να νιώσεις μέλος μιας ομάδας, αρκεί η κουβέντα να μην πάει σε… πολύ προσωπικά ζητήματα για τα οποία έχετε εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις! Πάντως τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος σε βοηθούν να δεις μια εντελώς διαφορετική πλευρά ενός ζητήματος που σε είχε απασχολήσει.

Παρθένος
Η Σελήνη παραμένει στο ψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου και εσύ θέλεις να ανέβεις στο ψηλότερο σκαλί, όμως δεν συνεργάζεται αρμονικά με τον Δία, έτσι δεν αποκλείεται να πεις κάτι που τελικά να σε εκθέσει προς τα έξω και να σε βάλει σε μπελάδες! Παράλληλα, κάνεις και τις απαραίτητες στρατηγικές όπου κρίνεις ότι κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο, βήμα προς βήμα πάντως αλλάζεις την καθημερινότητά σου.

Ζυγός
Η ανέμελη διάθεση της χθεσινής ημέρας σε ακολουθεί και σήμερα, μολονότι σήμερα είσαι επιρρεπής σε απερισκεψίες, λόγω απροσεξίας. Επίσης, το πλανητικό σκηνικό δείχνει πως αυτή την περίοδο γίνονται θετικά σχόλια για σένα στο περιβάλλον σου, κάποια από τα οποία ίσως και να μάθεις μέσα στον ορίζοντα της ημέρας.

Σκορπιός
Σήμερα η διάθεσή σου παραμένει εσωστρεφής και χρησιμοποιείς τον χρόνο που σου δίνεται για να σχεδιάσεις στρατηγικά το επόμενο βήμα σου, ακόμη και αν για τους άλλους γύρω σου είσαι πιο σιωπηλός από ότι σε έχουν συνηθίσει. Επίσης, ένα φιλικό σου πρόσωπο ενδεχομένως σου να σου αποκαλύψει μια πολύτιμη πληροφορία, η οποία αρχικά σε ξεβολεύει.

Τοξότης
Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της απέναντί σου και σήμερα, οπότε λόγω συνθηκών ακολουθείς το πρόγραμμα των άλλων, το οποίο παρότι δεν σε ενοχλεί, κάποιοι εγωισμοί σου ίσως βγουν στην επιφάνεια και αυτό δεν περνά απαρατήρητο από το πρόσωπα που σήμερα σε περιβάλλουν. Σε γενικές γραμμές όμως χρησιμοποιείς την οξύνοια που σε διακρίνει.

Αιγόκερως
Η μέρα αυτή σε καλεί να βάλεις σε τάξη πράγματα που εκκρεμούν, να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες, να κάνεις κινήσεις τακτοποίησης και εξυγίανσης, είτε σε σημαντικά ζητήματα, είτε σε μικρά, απλά, πρακτικά καθημερινά. Ο μόνος κίνδυνος είναι πως αν πρόκειται για… αγγαρείες, δεν βάζεις το εκατό τοις εκατό της όρεξής σου και αυτό φέρνει μπελάδες.

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα, με την Σελήνη να βρίσκεται σε μια από τις πιο ευνοϊκές θέσεις, είναι από τις λίγες ευκαιρίες που επιτρέπεις στον εαυτό σου να χαρεί και να διασκεδάσει, ειδικά αν τα αγαπημένα σου πρόσωπα –αλλά και εσύ φυσικά– έχετε ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή σας. Ακόμη και αν έχεις γεμάτο πρόγραμμα όμως, σήμερα προωθείς εξαιρετικά τα δημιουργικά σου σχέδια.

Ιχθείς
Με την Σελήνη να παραμένει στο τέταρτο ηλιακό σου σπίτι, η διάθεσή σου συνεχίζει να είναι πιο εσωστρεφής και προτιμάς να απολαύσεις την παρέα ανθρώπων που σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής. Ωστόσο δεν αποκλείεται να ακούσεις κάποια κουβέντα που θα σε ενοχλήσει, ίσως και να σε κάνει να κλειστείς λίγο περισσότερο στον εαυτό σου. Το σίγουρο είναι πως σήμερα επιδιώκεις σίγουρα βήματα.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com