Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 10 Μαρτίου

Κριός
Οι υποθέσεις σου σήμερα κυλάνε πιο αργά, αλλά και πιο σταθερά σε σχέση με τις ημέρες που προηγήθηκαν, ενώ σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις βήματα που σε εξελίσσουν. Παράλληλα, χρησιμοποιείς και πάλι την διαίσθησή σου αν τυχόν συναντήσεις αδιέξοδα, ενώ απολαμβάνεις τα μικρά καθημερινά.
Αισθηματικά: Σε μια περίοδο που έτσι κι αλλιώς ευνοεί τα προσωπικά σου, με την Αφροδίτη να ευνοεί το ζώδιό σου, σήμερα έχεις ανάγκη να ξέρεις που βαδίζεις, ενώ κάνεις μια κουβέντα με τον εαυτό σου για το τι θέλεις ακριβώς από σένα και από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Και μολονότι συνήθως είσαι παρορμητικός, τώρα θες η απόφασή σου να είναι προϊόν σκέψης. Πρόσεχε όμως τα κουτσομπολιά που ακούς αυτό το διάστημα γιατί δεν ευσταθούν!
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Εξαιρετική ημέρα για να χειριστείς οικονομικές υποθέσεις, ενώ προϊστάμενοι, εργοδότες ή λοιπά σημαντικά πρόσωπα που συνήθως ήταν αυστηρά, τώρα σε βοηθούν.

Ταύρος
Η Σελήνη από το ζώδιό σου κινείται σε σταθερά μονοπάτια, έτσι με όπλα την επιμονή, την υπομονή και την διορατικότητά σου, σήμερα καταφέρνεις κάτι που όχι μόνο είναι σημαντικό αλλά έχει και διάρκεια. Μάλιστα, υποθέσεις που χρειάζονται λεπτομέρεια και κόπο, τώρα βγαίνουν σαφώς πιο άνετα, μην ξεχνάς όμως και την αναβλητική πλευρά του ανάδρομου Ερμή, που φέρνει καθυστερήσεις.
Αισθηματικά: Δεν αποκλείεται να έχεις διακυμάνσεις στις διαθέσεις σου, γενικότερα όμως οι φίλοι παίζουν έναν σημαντικό ρόλο σήμερα. Είναι επίσης μια καλή μέρα για να δεις τι θα κάνεις με μια σχέση που σε είχε παιδέψει, καθώς αναγνωρίζετε ο ένας στον άλλον πως η κάθε πλευρά έχει μερίδιο ευθύνης!
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Η πίεση συνεχίζεται σχεδόν αμείωτη με τον Άρη στο ζώδιό σου και εσύ υιοθετώντας έναν απόλυτο τρόπο προσέγγισης, δυσκολεύεις τις καταστάσεις. Επίσης, είναι πιθανό να προβείς σε αγορές που δεν έχεις πραγματικά ανάγκη, όμως τα επαγγελματικά ευνοούνται.

Δίδυμοι
Η μέρα είναι πιο εσωστρεφής και μάλλον θα προτιμήσεις να μείνεις μέσα και να ξεκουραστείς ή να χαλαρώσεις. Μπορείς όμως και να βρεθείς με φίλους και να περάσεις όμορφα, το σίγουρο είναι αυτές τις μέρες όμως βρίσκεις μέσα σου την δύναμη, όπως δείχνουν και οι πλανήτες σε βοηθητικά ζώδια, που κάνει την πίεση που δέχεσαι καύσιμο για να πας παρακάτω.
Αισθηματικά: Η Σελήνη βρισκόμενη σε ένα «κρυφό» σημείο του ωροσκοπίου σου δείχνει πως ενδεχομένως έχεις μια πιο μοναχική διάθεση, ενώ πιθανά σενάρια είναι να μην έχεις την άνεση να βρεθείς με το πρόσωπο που σου ενδιαφέρει ή να θέλεις να κρατήσεις κρυφή μια ερωτική σου σχέση, πρόσεξε όμως μήπως αποκαλυφθείς με τον ανάδρομο Ερμή!
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Είναι περίοδος που έχεις στρέψει το βλέμμα στις οφειλές και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, έτσι, ένα πιθανό σενάριο είναι πως εισπράττεις πολύτιμη βοήθεια για το πορτοφόλι σου, είτε ως χρήματα, είτε ως συμβουλή.

Καρκίνος
Σήμερα είσαι πιο εξωστρεφής και κοινωνικός σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Θέλεις άλλωστε να εξωτερικεύσεις τις επιθυμίες σου, ενώ νιώθεις την ανάγκη να βγάλεις από μέσα σου, όσα σε βαραίνουν. Ωστόσο καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε ποιους θα ανοιχτείς. Οι φίλοι σου πάντως σήμερα διαδραματίζουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο και οι οικείοι σε στηρίζουν.
Αισθηματικά: Ο Ήλιος και η Σελήνη είναι σε φιλικά ζώδια, μπορείς λοιπόν να κυνηγήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ παράλληλα για την σημερινή μέρα πρωταγωνιστικό ρόλο στα προσωπικά σου παίζει η θετική σκέψη, η οποία σε βοηθά να έχεις πάλι το πάνω χέρι μέσω της επικοινωνίας!
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Μπορείς να κάνεις ευνοϊκές για σένα ρυθμίσεις σε οφειλές ή γενικότερα οικονομικά τρίτων, πρόσεξε όμως να μην ξεφεύγεις από το μέτρο. Παράλληλα, μπορείς με διπλωματικές κινήσεις να κερδίσεις την εύνοια ανθρώπων που έχουν λόγο στην δουλειά σου, αν εργάζεσαι σήμερα.

Λέων
Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στον τομέα της καριέρας σου και στρέφει ένα πολύ μεγάλο μέρος της προσοχής σου σε αυτό τον τομέα. Παράλληλα, είναι αρκετά καλή μέρα αν θέλεις να επιλύσεις νομικά ή διαδικαστικά, αρκεί οι στόχοι σου να είναι ρεαλιστικοί. Επίσης, πρόσωπα κύρους ή προϊστάμενοί σου διαδραματίζουν κάποιο ρόλο, ωστόσο εσύ σήμερα μπορεί να είσαι κάπως κυκλοθυμικός.
Αισθηματικά: Δεν αποκλείεται σήμερα να χρειαστεί να κάνεις κάποιες δημόσιες εμφανίσεις, περισσότερο από υποχρέωση, παρά για λόγους διασκέδασης ή ψυχαγωγίας Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να περάσεις καλά, ενώ παράλληλα κάνεις σημαντικές επαφές, χάρη στην ευνοϊκή θέση της Αφροδίτης.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Κινείσαι σε χώρους που έχουν κανόνες, έτσι λοιπόν αν θες να κερδίσεις τις εντυπώσεις πρέπει να παίξεις σύμφωνα με αυτούς. Παράλληλα, η σημερινή ημέρα είναι βοηθητική και για όλα εκείνα τα πρακτικά ζητήματα μέσα στην καθημερινότητά σου, από την οποία εισπράττεις έσοδα, αν εργάζεσαι σήμερα.

Παρθένος
Αν έχεις να διευθετήσεις νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις, κάποια επαφές με το δημόσιο ή ζητήματα σπουδών, σήμερα είναι μια ιδανική μέρα για να έχεις ένα θετικό αλλά και ουσιαστικό αποτέλεσμα, μολονότι ο ανάδρομος Ερμής απαιτεί από εσένα να τριπλοτσεκάρεις το οτιδήποτε! Επίσης, η μέρα είναι βοηθητική και για την ψυχολογία σου, ειδικά αν είσαι γεννημένος το πρώτο δεκαήμερο, παρότι οι διενέξεις με τους άλλους συνεχίζονται.
Αισθηματικά: Είναι πολλά εκείνα που σε πληγώνουν και εσύ δυσκολεύεις την κατάσταση με το να εστιάζεις σε όσα σου λείπουν, από την άλλη όμως κάνεις σημαντικά βήματα για να εξομαλύνεις τις καταστάσεις στο σπίτι. Επίσης, σήμερα μεταδίδεις την αισιοδοξία και το χαμόγελο στους άλλους.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Αν δεν κάνεις σωστό προγραμματισμό, μπορεί να παρασυρθείς σε επιπόλαιες κινήσεις σε ότι αφορά τα οικονομικά σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να έχεις κάνει μια λανθασμένη εκτίμηση για κάποιους συνεργάτες, αν εργάζεσαι σήμερα.

Ζυγός
Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, η σημερινή ημέρα είναι κάπως ουδέτερη για σένα, χωρίς σημαντικές δυσκολίες, αλλά και χωρίς θεαματικές λύσεις. Παρόλα αυτά εσύ δεν αποκλείεται να φέρνεις στο μυαλό σου δύσκολες καταστάσεις από το παρελθόν, το όποιο όμως η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε βοηθά να βάλεις σε τάξη.
Αισθηματικά: Ενδεχομένως να κάνεις κάποιες επιπόλαιες κινήσεις στα προσωπικά σου, όμως ακόμη και μέσα στις δυσκολίες τα καταφέρνεις, κυρίως χάρη στην ισχυρή σου διαίσθηση. Θα πρέπει όμως να είσαι πιο διπλωμάτης στον τρόπο που επικοινωνείς όσα σκέφτεσαι. Γενικότερα πάντως έχεις ξαφνικές ευκαιρίες στον έρωτα, χάρη στην παρουσία της Αφροδίτης στον τομέα των ερωτικών σου.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Ένα από τα θέματα που σε απασχολούν σήμερα είναι οικονομικές υποθέσεις που συνδέονται με τρίτους, ένα δάνειο, μια αποζημίωση ή κάποιες οφειλές που πιθανώς να έχεις. Επιπλέον, χάρη στην σκληρή δουλειά μπορείς να δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται.

Σκορπιός
Οι σχέσεις και οι συνεργασίες είναι σε πρώτο πλάνο, παράλληλα όμως μπορείς μέσα από τη διπλωματία να βρεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Παράλληλα, αν κάτι σε ενοχλεί αυτή την περίοδο, κάνεις βήματα για να το διορθώσεις καθώς ο ανάδρομος Ερμής σε ευνοϊκή θέση ανεβάζει στα ύψη την διαίσθηση και ξαναβρίσκεις παλιά «ταλέντα» σου.
Αισθηματικά: Έχεις έντονη την διάθεση για συντροφικότητα και ουσιαστική συνύπαρξη, αυτό όμως προϋποθέτει και κάποιες υποχωρήσεις από μέρους σου. Δεν αποκλείεται λοιπόν σήμερα να νιώθεις πως οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο, παρόλα αυτά η μέρα δημιουργεί πολύ ευνοϊκό κλίμα για τα ερωτικά σου.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Έχεις κατά νου πολλά δημιουργικά σχέδια, ωστόσο θα πρέπει να συνυπολογίσεις και το οικονομικό κόστος ή τις οφειλές που ενδεχομένως να πρέπει να καλύψεις. Επιπλέον, μάλλον θα χρειαστείς την βοήθεια των συνεργατών σου στην δουλειά σήμερα.

Τοξότης
Η Σελήνη από τον Ταύρο δείχνει μια αρκετά ευνοϊκή μέρα σήμερα και υποστηρικτική για τα σχέδιά σου, ενώ θέλεις να βγεις και να διασκεδάσεις αντί να μείνεις μέσα. Παράλληλα, ένα δημιουργικό σου σχέδιο προχωρά μέσα από τις δικές σου προσπάθειες και εσύ πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις.
Αισθηματικά: Έχεις καλή διάθεση και αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο για τα ερωτικά σου, αφού μεταφέρεις την θετική σου διάθεση και τα αισιόδοξα συναισθήματά σου πρωτίστως στο περιβάλλον σου και έπειτα στο πρόσωπο που σου ενδιαφέρει.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Δεν αποκλείεται να σου είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς στις υποχρεώσεις της ημέρας, αφού ο νους σου ταξιδεύει. Παρόλα αυτά είναι μια καλή μέρα για να κάνεις επαφές, σημαντικές συναλλαγές, αλλά και για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, πρόσεχε όμως να μην υπογράψεις τίποτα όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος!

Αιγόκερως
Η Σελήνη από τον Ταύρο δείχνει μια αρκετά ευνοϊκή μέρα σήμερα και υποστηρικτική για τα σχέδιά σου, ενώ θέλεις να βγεις και να διασκεδάσεις αντί να μείνεις μέσα. Παράλληλα, ένα δημιουργικό σου σχέδιο προχωρά μέσα από τις δικές σου προσπάθειες και εσύ πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις.
Αισθηματικά: Έχεις καλή διάθεση και αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο για τα ερωτικά σου, αφού μεταφέρεις την θετική σου διάθεση και τα αισιόδοξα συναισθήματά σου πρωτίστως στο περιβάλλον σου και έπειτα στο πρόσωπο που σου ενδιαφέρει.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Δεν αποκλείεται να σου είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς στις υποχρεώσεις της ημέρας, αφού ο νους σου ταξιδεύει. Παρόλα αυτά είναι μια καλή μέρα για να κάνεις επαφές, σημαντικές συναλλαγές, αλλά και για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, πρόσεχε όμως να μην υπογράψεις τίποτα όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος!

Υδροχόος
Η Σελήνη σήμερα κινείται στον τομέα του σπιτιού, γεγονός που δείχνει πως εσύ ασχολείσαι με τα του οίκου σου, μα πιο πολύ με ό,τι σε χαλαρώνει και σε ηρεμεί. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στους οικείους σου και αν υπάρχει κάποια οικογενειακή υπόθεση που εκκρεμεί, μπορείς να την χειριστείς εξίσου καλά, τόσο σήμερα, όσο και αύριο.
Αισθηματικά: Έλα πιο κοντά στα πρόσωπα της οικογένειάς σου και άκουσε όσα εκείνοι θέλουν να μοιραστούν μαζί σου, άλλωστε η σημερινή ημέρα έχει έναν χαρακτήρα πιο νοσταλγικό και μπορεί να έρθουν έντονες αναμνήσεις στο μυαλό σου. Έχεις αφήσει όμως τα προσωπικά στην άκρη για σήμερα.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Ένα δημιουργικό σου σχέδιο χρειάζεται προσοχή, διότι ενδεχομένως να μην έχεις εξετάσει όλες τις παραμέτρους και αυτό τελικά να προκαλέσει έξοδα που δεν είχες υπολογίσει, ωστόσο εσύ μπορείς να ανοίξεις ένα παράθυρο στην τύχη.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή και υποστηρικτική για τις επιδιώξεις σου. Μάλιστα, μπορείς να καταφέρεις πολλά και να σταθεροποιήσεις τα σχέδιά σου μέσα από τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου, στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Επίσης, «παλεύεις» για τους στόχους σου και βλέπεις αποτέλεσμα αρκεί να έχεις κάνει προεργασία από παλιά όπως δείχνει και η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιό σου.
Αισθηματικά: Μια ημέρα που δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο, αφού είναι σταθεροποιητική για τους δεσμευμένους και πολύ καλή για γνωριμίες για τους ελεύθερους. Το προσεχές διάστημα όμως είναι ακόμη καλύτερο!
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Είναι μια καλή μέρα για να προβείς σε ενέργειες που θα προάγουν την εικόνα και τα ταλέντα σου προς τα έξω, ενώ παράλληλα προωθείς μια σημαντική συνδιαλλαγή. Επιπλέον, τα οικονομικά σου μπορεί να παίρνουν ανάσα, όμως να προφυλαχτείς από επιπόλαιες υποδείξεις στο περιβάλλον σου.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com