Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 11 Απριλίου

Κριός
Το σπίτι και η οικογένεια αποτελούν την πρώτη σου προτεραιότητα σήμερα και παράλληλα έρχεσαι πιο κοντά στους ανθρώπους του οικείου περιβάλλοντος. Παρότι λοιπόν είσαι πιο εσωστρεφής και επιφυλακτικός στην επαφή σου με το ευρύ κοινό, καταφέρνεις να κάνεις τους άλλους να νιώσουν άνετα δίπλα σου. Το σίγουρο είναι πως ενώ είσαι σε μια πολύ δυναμική και δημιουργική φάση, χρειάζεσαι μια παραπάνω ώθηση.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα τονίζει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα και σε ευνοεί σε συζητήσεις, επαφές, μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα και γενικότερα συμφωνίες, δοθέντος ότι θα είσαι ρεαλιστής και αντικειμενικός με τα δεδομένα που έχεις. Το κλειδί της ημέρας άλλωστε είναι να φανείς διαλλακτικός και ευέλικτος, ενώ γενικότερα οι οικογενειακές υποθέσεις είναι από τα πιο σημαντικά ζητήματα.

Δίδυμοι
Παρά το γεγονός ότι η σημερινή ημέρα στρέφει το βλέμμα σου σε πιο πρακτικά ζητήματα, εσύ δυσκολεύεσαι να επικεντρωθείς σε ένα πράγμα και να τηρήσεις το πρόγραμμά σου, καθώς είναι από εκείνες τις μέρες που το διδυμίσιο σου μυαλό τρέχει ταυτόχρονα σε πολλά πράγματα μαζί! Παρόλα αυτά μπορείς να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή, αλλά εξέτασε πολλές φορές μια σημαντική υπόθεσή σου για να μην παρασυρθείς σε λάθη.

Καρκίνος
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σήμερα φέρνει τα θέλω σου στο προσκήνιο και μπορείς να βρεις πιο ευνοϊκό έδαφος για να προωθήσεις τα προσωπικά σου ζητήματα, ενώ παράλληλα κάνεις σημαντικά βήματα για να φτάσεις στόχους. Επιπλέον, είναι μια βοηθητική περίοδος για να ρυθμίσεις ευκολότερα θέματα καθημερινότητας, πρακτικής φύσεως.

Λέων
Βρίσκεσαι σε μια αρκετά δημιουργική φάση και μπορείς να κάνεις πολλά, αρκεί να είσαι σίγουρος πως κατευθύνεις τις προσπάθειές σου στη σωστή κατεύθυνση. Το σίγουρο είναι πως αυτή η περίοδος δεν ευνοεί υπερβολές και ουτοπίες, ενώ είναι προτιμότερο να μην εκτίθεσαι αν δεν είσαι εκατό τοις εκατό σίγουρος για την έκβαση του αποτελέσματος.

Παρθένος
Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται σε μια ευνοϊκή θέση που σου βοηθά να κυνηγήσεις τους στόχους σου, ενώ το εξάγωνο της με τον Ουρανό σου χαρίζει έμπνευση και τονίζει τη διαίσθησή σου. Παρόλα αυτά πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις που προετοιμάζεις αυτό το διάστημα καθώς είσαι επιρρεπής σε απερίσκεπτες ενέργειες που σε μπλέκουν σε μπελάδες.

Ζυγός
Η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη όμως μπορείς να δείξεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, αφού στηρίζεσαι και στη διαίσθηση σου. Είσαι μαχητικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου και αυτό συμβάλλει στην απήχηση που έχεις στους γύρω σου, όμως μείνε μακριά από τις υπερβολές που μπορεί να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα.

Σκορπιός
Μια αρκετά βοηθητική ώθηση για να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό είναι η σημερινή ημέρα. Είσαι αισιόδοξος, ενώ γενικότερα, σήμερα διαχειρίζεσαι πολύ πιο εύκολα διαδικαστικές υποθέσεις. Ωστόσο πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου και να τις έχεις μελετήσεις από πριν καθώς μια λάθος ενέργεια μπορεί να σε εκθέσει προς τα έξω.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά ουδέτερη, ωστόσο εσύ είσαι κάπως επιφυλακτικός με τους ανθρώπους που σου περιβάλλουν προσπαθώντας να καταλάβεις αν κρύβεται κάποιο κίνητρο πίσω από τις ενέργειές τους. Ταυτόχρονα όμως έρχεσαι σε επαφή με τη διαίσθησή σου που σου βοηθά να ρυθμίσεις τις εκκρεμότητες της καθημερινότητας πιο εύκολα, ακόμη και αν δυσκολεύεσαι να μείνεις εντός προγράμματος.

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα βρίσκει την Σελήνη ευνοϊκά τοποθετημένη απέναντί σου και εσύ περισσότερο ακολουθείς τις εξελίξεις και τις υποθέσεις των άλλων, αντί να άγεις ο ίδιος τις καταστάσεις, όπως θα ήθελες. Μπορείς λοιπόν σήμερα να προσεγγίσεις τους άλλους, αφού οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα διαδραματίσουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο.

Υδροχόος
Σήμερα έχεις αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν, ωστόσο αυτό δεν σε πιέζει, εφόσον έχεις τη στήριξη δικών σου ανθρώπων και είσαι αρκετά δυναμικός και υπάρχουν σύμμαχοι στο πλευρό σου. Παράλληλα, είναι μια πολύ καλή μέρα για να ασχοληθείς με την υγεία σου, εγκαθιστώντας μια πιο σωστή διατροφή ή και άσκηση. Γενικότερα λοιπόν σήμερα μπορείς να βελτιώσεις την απόδοση του οργανισμού σου.

Ιχθείς
Μια ευνοϊκή μέρα για σου η σημερινή, αφού η Σελήνη από τον τομέα των ερωτικών και της δημιουργικότητας, δημιουργεί θετική αύρα. Έτσι λοιπόν, μπορείς να ζήσεις ένα παραμύθι σήμερα, προστατευμένος από κακοτοπιές, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές Μαρτίου. Επίσης, αν είσαι γονιός, μπορεί να εισπράξεις την αγάπη των παιδιών σου πιο άνετα.

Πηγή:http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com