Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 11 Μαΐου

Κριός
Το σαββατοκύριακο ξεκινά με την Σελήνη να βρίσκεται στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την χαρά και την διασκέδαση, έτσι ακόμα και αν έχεις πολλές μάχες να δώσεις αυτό το διάστημα, η σημερινή μέρα σου δίνει λόγους για να χαμογελάσεις, είτε λόγω ευχάριστων συμβάντων, είτε επειδή πηγάζουν από μέσα σου. Θυμήσου όμως να μην το παρακάνεις, καθώς δεν θα λείψουν και οι… γκάφες από μέρους σου!

Ταύρος
Σήμερα το ενδιαφέρον σου κεντρίζουν οι υποθέσεις του σπιτιού, ενώ είναι πολύ πιθανό να ξοδέψεις κάποια χρήματα για τις ανάγκες τις αισθητικής σου ή για ένα πρόσωπο του οικείου σου περιβάλλοντος. Παράλληλα, έχεις ρίξει το βάρος στα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, με το τρίγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον Κρόνο καθώς προσπαθείς να τακτοποιήσεις όσο πιο πολλές εκκρεμότητες γίνεται.

Δίδυμοι
Σήμερα βγαίνει στην επιφάνεια μια πιο διπλωματική σου πλευρά καθώς προσεγγίζεις τους άλλους, ενώ οι συναντήσεις και οι επαφές είναι πολλές, γεμίζοντας την ατζέντα της ημέρας με τρέξιμο και επικοινωνία. Δεν είναι λίγες όμως οι φορές που υιοθετείς κάπως επιτηδευμένες συμπεριφορές, χωρίς να είσαι παράλληλα ευέλικτος στις απόψεις σου. Καλείσαι να φανείς λοιπόν πιο διαλλακτικός και μπορείς να κερδίσεις περισσότερα.

Καρκίνος
Κάνεις μεγαλεπήβολα σχέδια σήμερα και δεν υπάρχουν τα εχέγγυα στα οποία να μπορείς να στηριχτείς πλήρως. Σε γενικές γραμμές η σημερινή είναι μια ουδέτερη ημέρα, παρότι είσαι επιρρεπής σε ευχάριστες «καταχρήσεις». Επιπλέον, μετά από πολύ κόπο και αρκετές υποχωρήσεις προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια.

Λέων
Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, δίνοντάς σου πρόσφορο έδαφος για να υλοποιήσεις αυτά που είχες προετοιμάσει τις προηγούμενες ημέρες. Παράλληλα, τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω σου, φρόντισε λοιπόν να λειτουργείς εντός πλαισίου αν δεν θέλεις να βάλεις σε κίνδυνο την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Επιπλέον, είναι προτιμότερο να μην παρασύρεσαι σε επιδειξιομανίες ή κομπασμούς.

Παρθένος
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει περισσότερο εσωστρεφή να προετοιμάζεις τις επόμενες κινήσεις σου, ενώ πολλές φορές οι προσπάθειες που καταβάλλεις σε διαδικαστικά θέματα δεν έχουν πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά δίπλα σου βρίσκονται σημαντικοί φίλοι που με τις ιδέες τους μπορούν να σου βρουν λύσεις σε υποθέσεις που πιέζουν.

Ζυγός
Κάνεις πολλά σχέδια και δίνεις ακόμα πιο πολλές υποσχέσεις χωρίς όμως να έχεις υπολογίσει αν τελικά θα μπορέσεις λόγω συνθηκών να είσαι απόλυτα συνεπής. Παράλληλα, δυσκολεύεσαι να μείνεις εντός προγράμματος και να φέρεις σε πέρας όλες τις αρμοδιότητες που σου έχουν ανατεθεί.

Σκορπιός
Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας έτσι την κοινωνική σου ζωή σε πρώτο πλάνο. Ωστόσο, η επιλογή σου να βασίζεσαι αρκετά στους άλλους, ενδεχομένως να σε εκθέτει στα μάτια των ανωτέρων σου. Επιπλέον, είσαι αρκετά αισιόδοξος και δεν παρατηρείς λεπτομέρειες που μαρτυρούν κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες τρίτων προς εσένα.

Υδροχόος
Παρότι η σημερινή ημέρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αρκετά βοηθητική για σένα, εντούτοις, δυσκολεύεσαι να ολοκληρώσεις κάποιες διαδικαστικές υποθέσεις λόγω άλλων υποχρεώσεων που τρέχουν ταυτόχρονα. Από την άλλη όμως είσαι σε μια πολύ δυναμική φάση που θέλεις να τρέξεις τις εκκρεμότητες που σε κρατούν πίσω. Επιπλέον, οι μπερδεμένες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένεια συνεχίζουν να σε προβληματίζουν.

Ιχθείς
Η εβδομάδα τελειώνει για σένα με τη σημερινή ημέρα γεμάτη με πολλές υποχρεώσεις, ενώ εσύ προσπαθείς να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου, χωρίς όμως τελικά να βρίσκεις κοινό κώδικα. Παράλληλα, ένα μεγάλο μέρος της προσοχής σου είναι στραμμένο στην οικογένεια ή υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι, όμως ο τρόπος που διεκπεραιώνεις τις εκκρεμότητες σου, δεν είναι και ο πλέον ενδεδειγμένος ώστε να επιτύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com