Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 12 Μαϊου

Κριός
Σήμερα μπορείς μέχρι το απόγευμα να προωθήσεις τα σχέδιά σου με άνεση, καθώς από το απόγευμα και μετά καλείσαι να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που εκκρεμούν μέσα στην καθημερινότητά σου. Παράλληλα όμως είσαι σε μια φάση που κάνεις πυρετωδώς επαφές και συναντήσεις προκειμένου να βρεις υποστηρικτές στα σχέδιά σου.

Ταύρος
Μέχρι το απόγευμα η διάθεσή σου παραμένει σε «κυριακάτικα» επίπεδα, ενώ ασχολείσαι με ζητήματα που σχετίζονται με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, ειδικά αν είσαι γεννημένος το τρίτο δεκαήμερο. Αργότερα όμως μέσα στην ημέρα γίνεσαι πιο εξωστρεφής, περισσότερο δημιουργικός και θέλεις να περάσεις όμορφες στιγμές με δικούς σου ανθρώπους.

Δίδυμοι
Μέχρι το απόγευμα ρυθμίζεις εύκολα τις υποθέσεις σου καθώς έχεις πολλές ευκαιρίες να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, ενώ από το απόγευμα και μετά έρχεται στο προσκήνιο ένα οικογενειακό θέμα που θα πρέπει να λυθεί. Επιπλέον, πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος είναι πιθανό να χρειαστούν τη βοήθειά σου και εσύ προσπαθείς να διευθετήσεις τις υποθέσεις σου.

Λέων
Η Σελήνη παραμένει στο δικό σου ζώδιο μέχρι το απόγευμα περίπου, κρατώντας την ατμόσφαιρα «λαμπερή» και δίνοντάς σου την απαιτούμενη ώθηση για να τραβήξεις τα βλέμματα, ενώ αργότερα περνά στον τομέα των οικονομικών σου. Γενικότερα πάντως το κοντινό σου περιβάλλον επικροτεί την πλειονότητα των λεγομένων σου.

Καρκίνος
Προσπαθείς με όποια μέσα διαθέτεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες στο οικογενειακό περιβάλλον, και το ανοιξιάτικο κλίμα σε βοηθά σε αυτό. Ταυτόχρονα όμως, έχεις πολύ ισχυρή έμπνευση στο πώς να κινηθείς και το ένστικτο σε καθοδηγεί προς τα πού να πας. Διεύρυνε λοιπόν τους ορίζοντές σου και μην εγκλωβίζεσαι σε στεγανά που δεν σε αφήνουν να εξελιχθείς από φόβο και ανασφάλεια για το άγνωστο.

Παρθένος
Η Σελήνη παραμένει στο δικό σου ζώδιο μέχρι το απόγευμα περίπου, κρατώντας την ατμόσφαιρα «λαμπερή» και δίνοντάς σου την απαιτούμενη ώθηση για να τραβήξεις τα βλέμματα, ενώ αργότερα περνά στον τομέα των οικονομικών σου. Γενικότερα πάντως το κοντινό σου περιβάλλον επικροτεί την πλειονότητα των λεγομένων σου.

Ζυγός
Μέχρι το απόγευμα η σημερινή ημέρα κυλά πιο άνετα για σένα, βλέπεις φίλους, προωθείς σχέδια αλλά ταυτόχρονα λειτουργείς και σαν ένα μέλος της ομάδας. Από το απόγευμα όμως έχεις ανάγκη από ησυχία και ξεκούραση, οπότε καλείσαι να βρεις χρόνο για να αφιερώσεις σε σένα. Επίσης, είναι προτιμότερο να αφήσεις τη βιασύνη και τις απερισκεψίες στην άκρη, σκεπτόμενος σε βάθος το επόμενό σου βήμα.

Σκορπιός
Οι κοινωνικές σου υποχρεώσεις είναι πολλές σήμερα, ειδικά μέχρι το απόγευμα, ενώ από το απόγευμα και μετά οι φιλικές σου σχέσεις είναι εκείνες που προσελκύουν το ενδιαφέρον σου. Άλλωστε, μετά την πίεση και το τρέξιμο των προηγούμενων ημερών έχεις ανάγκη από πιο ανάλαφρες στιγμές χωρίς κανόνες και περιορισμούς. Επίσης, μπορείς απόψε να καταφέρεις πολλά χάρη σε συλλογικές προσπάθειες.

Τοξότης
Αν έχεις προγραμματίσει για σήμερα διαδικαστικές υποθέσεις, προτίμησε να ενεργήσεις το πρωί, καθώς αργότερα η Σελήνη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου και σε καλεί να υπακούσεις σε κανόνες και να μπεις σε συγκεκριμένο τρόπο σκέψης και δράσης, στοιχείο που δεν σου ταιριάζει αρκετά στην ιδιοσυγκρασία. Είσαι όμως παράλληλα προσηλωμένος στο στόχο σου και αυτό φέρνει αποτέλεσμα.

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα στο ξεκίνημά της κινείται στο ίδιο κλίμα με την χθεσινή μέρα, ενώ από το απόγευμα και μετά βγαίνει στην επιφάνεια ο πιο εξωστρεφής εαυτός σου. Ταυτόχρονα, διευθετείς πιο εύκολα τις διαδικαστικές σου υποθέσεις απόψε παρά το πρωί, οπότε μπορείς να μεταθέσεις τα πιο σημαντικά για το βράδυ.

Υδροχόος
Η Σελήνη παραμένει απέναντί σου μέχρι το απόγευμα, κρατώντας έτσι τις διαπροσωπικές σου σχέσεις στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου, ενώ αργότερα περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τις οικονομικές σου συνδιαλλαγές με τρίτους, όπως και με τις οφειλές σου. Γενικότερα όμως είναι μια αρκετά καλή ημέρα χωρίς κρεσέντα, αλλά με πολλές ευκαιρίες για προώθηση των σχεδίων σου.

Ιχθείς
Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις που την χαρακτηρίζουν σε απασχολούν και σήμερα κυρίως μέχρι το απόγευμα, αφού αργότερα η Σελήνη παίρνει θέση απέναντί σου, φέρνοντας έτσι τις διαπροσωπικές σου σχέσεις στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος. Παράλληλα, κάνεις πολλές συζητήσεις προκειμένου να προωθήσεις τα σχέδιά σου.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com