Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 13 Μαρτίου

Κριός
Η Σελήνη από σήμερα κινείται σε μια θέση που σε κάνει πιο επικοινωνιακό σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες και εσύ θες να μιλήσεις για όσα σε απασχολούν στα κοντινά σου πρόσωπα, μην ξεχνάς όμως να είσαι προσεκτικός καθώς γίνονται κάποια σχόλια για σένα, φρόντισε λοιπόν να μην δίνεις λαβές. Σε γενικές γραμμές πάντως είναι από τις πιο βοηθητικές μέρες της εβδομάδας.
Αισθηματικά
Η σημερινή ημέρα σε φέρνει πιο κοντά στο ταίρι σου ή στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει γενικότερα, μέσω της επικοινωνίας, έτσι μην διστάσεις να στείλεις εκείνο το μήνυμα που είχες κατά νου, ή να κάνεις εκείνο το τηλεφώνημα.
Επαγγελματικά και οικονομικά
Το κλίμα στα οικονομικά είναι τελείως έκρυθμο λόγω του Άρη και εσύ δεν ξέρεις ακριβώς προς τα πού να κινηθείς, μολονότι υπάρχουν ευκαιρίες. Πρέπει όμως να αποφύγεις τις περιττές αγορές ή τις αμφίβολες επιλογές.

Ταύρος
Σήμερα τα πράγματα καταλαγιάζουν, καθώς τις προηγούμενες ημέρες ήσουν στο επίκεντρο της προσοχής και τώρα επιδιώκεις να ηρεμήσεις, έτσι αυτή η μέρα σου δίνει την δυνατότητα για απλές, μικρές, καθημερινές απολαύσεις, οι οποίες μοιάζουν να είναι για σένα ζωτικής σημασίας, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του ζωδίου, που είσαι ευνοημένος από το τρίγωνο Άρη και Κρόνου, που φέρνει σταθεροποίηση.
Αισθηματικά
Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου το κλίμα στα προσωπικά σου είναι εντελώς απρόβλεπτο και ο γενέθλιος χάρτης σου είναι εκείνος που θα δείξει τι να προσέξεις και αν οι ισορροπίες κινδυνεύουν. Η μέρα πάντως σήμερα είναι σταθεροποιητική.
Επαγγελματικά και οικονομικά
Έχεις ευκαιρίες για τα οικονομικά σήμερα και μπορείς να επωφεληθείς από αυτές, ενώ γενικότερα η μέρα σε βοηθά να διαχειριστείς καλύτερα υποθέσεις που αφορούν την τσέπη.

Δίδυμοι
Μετά τις μέρες που προηγήθηκαν, στις οποίες ένιωθες την ανάγκη να αποτραβηχτείς από την πολυκοσμία, τώρα η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου και θέλεις να έχεις τον πρώτο λόγο σε ό,τι γίνεται, παράλληλα νιώθεις ότι θες να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Ιούνιο. Πρόσεξε όμως στις μετακινήσεις σου ή στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, καθώς είσαι εριστικός και η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου Ερμή σε δυσκολεύει.
Αισθηματικά
Επιζητάς την ηρεμία σου αλλά όλο και κάτι συμβαίνει και ταράζει τα νερά, είτε με την θετική έννοια, είτε με την αντίθετη, γεγονός πάντως είναι πως υπάρχουν αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Για σήμερα όμως εσύ κάνεις παιχνίδι!
Επαγγελματικά και οικονομικά
Δεν είναι κατάλληλη εποχή για να τραβάς το σχοινί στη δουλειά σου, ειδικά με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Αν μάλιστα συναντήσεις εντάσεις, είναι προτιμότερο να μην ενδώσεις, δεν έχεις να κερδίσεις κάτι.

Καρκίνος
Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις ένα βήμα πίσω και να αφουγκραστείς τις εξελίξεις αυτής της περιόδου, ενώ αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει μπορείς να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς και να ασχοληθείς μόνο με όσα σε γεμίζουν. Παράλληλα όμως κάποια δημιουργικά σου σχέδια έχουν ανατροπές, δείξε λοιπόν περισσότερη ευλυγισία, καθώς οι γύρω σου θεωρούν πως είσαι άκαμπτος.
Αισθηματικά
Ο συναισθηματικός σου κόσμος είναι πιο προστατευμένος, μολονότι είσαι αρκετά σκληρός με τον εαυτό σου. Παράλληλα, ακόμη και μέσα στις δυσκολίες πρέπει να θυμάσαι να μην κλείνεις την πόρτα στον έρωτα, βλέποντας όμως ρεαλιστικά τις καταστάσεις, όπως απαιτεί και το τρίγωνο Άρη-Κρόνου.
Επαγγελματικά και οικονομικά
Η πίεση στα οικονομικά συνεχίζεται σχεδόν αμείωτη και εσύ υιοθετώντας έναν απόλυτο τρόπο προσέγγισης, δυσκολεύεις τις καταστάσεις. Επίσης, είναι πιθανό να προβείς σε αγορές που δεν έχεις πραγματικά ανάγκη, απλώς για να νιώσεις πως ξεφεύγεις μέσα από τα ψώνια.

Λέων
Η Σελήνη σε ένα φιλικό προς το δικό σου ζώδιο, φέρνει στο προσκήνιο τους στόχους που θέτεις, φρόντισε όμως να συνυπολογίσεις και τους οικονομικούς συντελεστές στο εκάστοτε εγχείρημά σου, διότι υπάρχει η τάση να τρέφεις κάποιες αυταπάτες πάνω σε αυτόν τον τομέα. Επίσης, σήμερα θέλεις να δεις φίλους και να νιώσεις πως μπορείς να αφεθείς στους άλλους, όμως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, τότε μάλλον περνάς δεύτερη εφηβεία…
Αισθηματικά
Κάποια αστάθεια υπάρχει σήμερα στα συναισθήματά σου, αφού μοιάζεις αρκετά κυκλοθυμικός. Παράλληλα όμως, κάποιες απρόσμενες συναντήσεις ή επαφές σου φτιάχνουν την διάθεση και το κέφι, χάρη στην Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων.
Επαγγελματικά και οικονομικά
Η σημερινή ημέρα δεν είναι αρκετά σταθερή για να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα, ενώ για διαδικαστικές υποθέσεις που έχεις, είναι πολύ πιθανό να συναντάται κάποια εμπόδια. Παρόλα αυτά όμως, οι προσπάθειες που καταβάλλεις στην δουλειά, πιάνουν τόπο και σου προσφέρουν αναγνώριση.

Παρθένος
Η Σελήνη σήμερα σε ένα ζώδιο κόντρα με το δικό σου, στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου σε κάνει να σκέφτεσαι τι «πρέπει» να κάνεις, ενώ ο ανάδρομος Ερμής απέναντί σου φέρνει κάποια μπερδέματα στον ορίζοντα της ημέρας, τα οποία τελικά λειτουργούν σαν τροχοπέδη για την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Φρόντισε λοιπόν να είσαι απόλυτα προσγειωμένος και συνετός στην προσέγγιση των άλλων.
Αισθηματικά
Η συναισθηματική σου ζωή ευνοείται σε γενικές γραμμές, όμως σήμερα είναι πολλές οι προσκλήσεις, κυρίως κοινωνικού χαρακτήρα, τις οποίες πρέπει να αποδεχτείς. Επιπρόσθετα, είναι προτιμότερο να αποβάλλεις στοιχεία χειραγώγησης ή επιτηδευμένης συμπεριφοράς που θα μπορούσαν να βάλουν τρικλοποδιές στα ερωτικά σου.
Επαγγελματικά και οικονομικά
Κάποιες απρόσμενες ευκαιρίες να τακτοποιήσεις τα οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν θα μπορούσες να έχεις σήμερα, ενώ προσπαθείς όσο μπορείς να φανείς αντάξιος των προσδοκιών των ανωτέρων σου.

Ζυγός
Από τις πιο βοηθητικές ημέρες τις εβδομάδας, με την Σελήνη να περνά στον αισιόδοξο ένατο ηλιακό σου οίκο και εσύ ξεκινάς πιο θετικά τις υποθέσεις σου. Θυμήσου όμως πως ο Άρης σε καλή όψη με τον αυστηρό Κρόνο αυτή την περίοδο σε κάνει πιο ώριμο και σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι ακριβώς ψάχνεις και τι θες, πράγμα πολύτιμο για κάθε Ζυγό.
Αισθηματικά
Το κλίμα στα προσωπικά σου απέχει αρκετά από την σταθεροποίηση, καθώς από την μια θες το χώρο και τον χρόνο σου, ενώ από την άλλη επιζητάς την συντροφικότητα. Σήμερα όμως το κλίμα είναι θετικό για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, έχεις την Αφροδίτη σύμμαχό σου.
Επαγγελματικά και οικονομικά
Υπάρχει ένα παρασκήνιο στο χώρο της δουλειάς, ενώ αυτό το διάστημα είναι τελείως απαγορευτικό για ρίσκα στα οικονομικά. Αυτό όμως δεν αποκλείει ξαφνικά έσοδα που δεν περίμενες.

Σκορπιός
Τις προηγούμενες μέρες οι άλλοι είχαν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις, τώρα εσύ συγκεντρώνεις όλες τις πληροφορίες που ήρθαν στα χέρια σου αυτό το διάστημα και απομακρύνεσαι για λίγο από την πολυκοσμία για να βγάλεις συμπεράσματα. Αυτά τα συμπεράσματα όμως θα είναι βιαστικά, και ενδεχομένως παρακινδυνευμένα, με τον ανάδρομο Ερμή.
Αισθηματικά
Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, τότε αυτές οι μέρες κρύβουν εκπλήξεις, το προσωπικό σου ωροσκόπιο όμως θα φανερώσει αν η ζυγαριά γέρνει προς το πλην ή το συν. Αν έχεις γεννηθεί όμως τον Νοέμβριο έχεις πολύ σημαντικές ευκαιρίες για τα ζητήματα καρδιάς.
Επαγγελματικά και οικονομικά
Πρόσωπα κύρους ή εργοδότες έχουν πολλές απαιτήσεις και αυτό σε κάνει να αντιδράσεις. Πρόσεξε μήπως βάλεις σε κίνδυνο μια σημαντική συνεργασία. Ο Άρης όμως απέναντί σου σε καλή όψη με τον αυστηρό Κρόνο σε κάνει πιο ώριμο και πιο κατασταλαγμένο.

Τοξότης
Η Σελήνη κινείται απέναντί σου και οι άλλοι, μαζί με τις υποθέσεις τους γίνονται η πρώτη σου προτεραιότητα, ενώ πιθανώς εκείνοι να ορίζουν το πρόγραμμα της μέρας και εσύ ακολουθείς την ροή. Φρόντισε όμως να είσαι συνεπής και να βλέπεις καθαρά, καθώς δεν αποκλείεται να μην είναι όλοι εντάξει απέναντί σου. Παράλληλα, δεν είναι εποχή για παρατυπίες ή απερισκεψίες με τον ανάδρομο Ερμή.
Αισθηματικά
Η μέρα σήμερα προσφέρεται για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και πιθανώς να κάνει εκείνο το πρώτο βήμα για να σε προσεγγίσει, παρόλα αυτά, έχει κάποια θέματα δικά του που δεν τα έχει ξεκαθαρίσει και αυτό φέρνει γκρίνιες.
Επαγγελματικά και οικονομικά
Υπάρχουν πράγματα που σε αγχώνουν στο εργασιακό σου περιβάλλον, ωστόσο με μεθοδικό τρόπο και χωρίς βιαστικές κινήσεις, μπορείς να ανταπεξέρθεις σε όλα.

Αιγόκερως
Αυτό το διάστημα είναι εξαιρετικό περισσότερο για να βάλεις κάποια πρακτικά ζητήματα στην άκρη με το τρίγωνο Άρη-Κρόνου, παρά για να διασκεδάσεις, ενώ η μέρα σου δίνει πρόσφορο έδαφος για να βάλεις σε μια σειρά τις υποθέσεις σου, αλλά παράλληλα να ασχοληθείς και με την υγεία σου, ειδικά αν έχεις καταπονήσει τον οργανισμό σου.
Αισθηματικά
Έχεις μέσα σου έντονα συναισθήματα και πάθη που σιγοκαίνε, αυτή την περίοδο όμως προτίμησε να μην μπλέξεις τις φιλίες με τα προσωπικά. Έχεις πάντως ευχάριστες εκπλήξεις και ευκαιρίες να περάσεις όμορφα. Φρόντισε όμως να είσαι σήμερα λιγότερο εγωιστής στις επαφές σου με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
Επαγγελματικά και οικονομικά
Είσαι πάλι σε μια περίοδο με αυξημένα έξοδα, ακόμα και οφειλές που δεν είχες συμπεριλάβει στον «προϋπολογισμό» σου και αυτό σε αναστατώνει, αφού είσαι αναγκασμένος συνεχώς να μεταβάλλεις τους στόχους σου. Έχεις όμως και έσοδα.

Υδροχόος
Μετά τις προηγούμενες ημέρες που ήσουν πιο εσωστρεφής, η Σελήνη σήμερα κινείται στον φωτεινό και χαρούμενο πέμπτο ηλιακό σου οίκο και εσύ βρίσκεις διασκεδαστικά τα απλά και καθημερινά που συμβαίνουν γύρω σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Το ευνοϊκό τρίγωνο όμως Άρη-Κρόνου φέρνει σταθεροποίηση και πιο ώριμες καταστάσεις.
Αισθηματικά
Αυτές τις μέρες γίνεσαι αποδέκτης εριστικών συμπεριφορών και επιλέγεις να υψώσεις για λίγο τείχη, όχι μόνο γιατί επιδιώκεις την ηρεμία και την μοναξιά, αλλά γιατί θες να δεις ποιος ή ποιοι τελικά θα προσπαθήσουν να τα υπερνικήσουν και να σε προσεγγίσουν. Η μέρα σήμερα πάντως σε φέρνει πιο κοντά σε ψυχαγωγία και αγαπημένα πρόσωπα.
Επαγγελματικά και οικονομικά
Οι εργοδότες ή οι προϊστάμενοι συνεχώς αλλάζουν τα θέλω τους και εσύ δεν ξέρεις προς τα πού να κινηθείς, ενώ παράλληλα ο τρόπος που οι συνάδελφοί σου ή οι συνεργάτες λειτουργούν, μοιάζει να σε πιέζει.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα ενδείκνυται για να ασχοληθείς με τα του οίκου σου, να βάλεις σε μια τάξη το σπίτι και τις υποθέσεις του, ή να επιλύσεις ένα οικογενειακό θέμα. Το σίγουρο είναι πως στρέφεσαι στο παρελθόν για λύσεις, καθώς η καθημερινότητά σου εξελίσσεται με τρόπους που δεν μπορείς να προβλέψεις και αναζητάς στήριγμα.
Αισθηματικά
Αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου τότε σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις ή απρόσμενες γνωριμίες αυτές τις μέρες, ενώ εν μέσω αυτής της έντονης περιόδου είσαι ο κερδισμένος στα προσωπικά, τηρουμένων των αναλογιών. Πρόσεξε όμως γιατί μπορεί το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να μάθει κάποια πράγματα.
Επαγγελματικά και οικονομικά
Η πρόκληση αυτής της περιόδου είναι το εργασιακό κομμάτι, που μπορεί να έχει άμεσο αντίκτυπο και στην υγεία σου, φρόντισε λοιπόν να μην υπερβαίνεις ούτε τα όριά σου, αλλά ούτε και τους κανόνες.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com