Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 15 Μαρτίου

Κριός
Το σπίτι και η οικογένεια αποτελούν την πρώτη σου προτεραιότητα σήμερα και παράλληλα έρχεσαι πιο κοντά στους ανθρώπους του οικείου περιβάλλοντος. Παρότι λοιπόν είσαι πιο εσωστρεφής και επιφυλακτικός στην επαφή σου με το ευρύ κοινό, καταφέρνεις να κάνεις τους άλλους να νιώσουν άνετα δίπλα σου. Το σίγουρο είναι πως ενώ είσαι σε μια πολύ δυναμική και δημιουργική φάση, χρειάζεσαι μια παραπάνω ώθηση.
Αισθηματικά
Κάνεις σημαντικές επαφές που σε φέρνουν πιο κοντά στο πρόσωπο που κεντρίζει το ενδιαφέρον σου, ενώ είναι προτιμότερο να απολαύσεις την ασφάλεια και την θαλπωρή που σου χαρίζει η αίσθηση ότι ανήκεις κάπου.
Επαγγελματικά και οικονομικά
Προτίμησε τις ασφαλείς επιλογές και μην παρασυρθείς σε παρακινδυνευμένες επιλογές στα οικονομικά σου, σε μια φάση μάλιστα που τα βήματά σου πρέπει να είναι μετρημένα ένα προς ένα για να αποφύγεις σπατάλες. Ο ανάδρομος Ερμής «αγκαλιά» με τον Ήλιο στους Ιχθύς πάντως φέρνει μπέρδεμα και παρασκήνιο!

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα τονίζει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα και σε ευνοεί σε συζητήσεις, επαφές, μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα και γενικότερα συμφωνίες, δοθέντος ότι θα είσαι ρεαλιστής και αντικειμενικός με τα δεδομένα που έχεις. Το κλειδί της ημέρας άλλωστε είναι να φανείς διαλλακτικός και ευέλικτος, ενώ γενικότερα οι οικογενειακές υποθέσεις είναι από τα πιο σημαντικά ζητήματα.
Αισθηματικά
Μπορείς σήμερα μέσα από το λόγο σου να πείσεις τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, αρκεί να εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Ο ανάδρομος Ερμής μάλιστα σε σύνοδο με τον Ήλιο δίνει δεύτερες ευκαιρίες στα προσωπικά, αρκεί να είσαι αντικειμενικός.
Επαγγελματικά και οικονομικά
Κινείσαι προσπαθώντας να ρυθμίσεις οφειλές σου προς τρίτους, όμως πρόσεξε απερίσκεπτες ή επιπόλαιες ενέργειες. Σε γενικές γραμμές πάντως η σημερινή ημέρα κυλά ευχάριστα στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενώ είσαι σε μια πολύ δημιουργική περίοδο που καταφέρνεις πολλά.

Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα στρέφει το βλέμμα σου σε πιο πρακτικά ζητήματα, εσύ δυσκολεύεσαι να επικεντρωθείς σε ένα πράγμα και να τηρήσεις το πρόγραμμά σου, μιας και ο ανάδρομος κυβερνήτης σου Ερμής «καίγεται» στην αγκαλιά του Ήλιου, «καίγοντας» και το… μυαλό! Παρόλα αυτά μπορείς να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή, αλλά εξέτασε πολλές φορές μια σημαντική υπόθεσή σου για να μην παρασυρθείς σε λάθη.
Αισθηματικά
Σε γενικές γραμμές η σημερινή ημέρα είναι καλή για τα προσωπικά σου, αφού κινητοποιείσαι περισσότερο στις σχέσεις και επενδύεις στην επικοινωνία για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν μάλιστα είσαι γεννημένος τις τελευταίες μέρες, ενδεχομένως να κάνεις μια σημαντική δήλωση σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.
Επαγγελματικά και οικονομικά
Τα οικονομικά είναι στην κορυφή της ατζέντας και μπορείς να βρεις υποστηρικτές σε ένα οικονομικό σου εγχείρημα, ενώ μέσα από τις συνεργασίες σου μπορείς να παράξεις περισσότερα.

Καρκίνος
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σήμερα φέρνει τα θέλω σου στο προσκήνιο και μπορείς να βρεις πιο ευνοϊκό έδαφος για να προωθήσεις τα προσωπικά σου ζητήματα, ενώ παράλληλα κάνεις σημαντικά βήματα για να φτάσεις στόχους. Επιπλέον, η συνάντηση ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, δείχνει πως η ηθική σου είναι το πιο ισχυρό και ακλόνητο «χαρτί» σου!
Αισθηματικά
Σε μια περίοδο ιδιαίτερα ευνοϊκή για να χτίσεις κάτι σταθερό, σήμερα η μέρα προσφέρει ένα καλό κλίμα, προτίμησε όμως τη σημερινή ημέρα και την αυριανή για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Γενικότερα όμως μπορείς αυτές τις μέρες να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα!
Επαγγελματικά και οικονομικά
Η προσπάθεια που καταβάλλεις στη δουλειά αποδίδει και στα οικονομικά, ωστόσο κάποιοι στόχοι σου είναι ουτοπικοί και ενδεχομένως να σε παρασύρουν. Επιπλέον, αν είσαι γεννημένος τελευταίες μέρες δυσκολεύεσαι να ρυθμίσεις τα διαδικαστικά μιας οικονομικής υπόθεσης.

Λέων
Βρίσκεσαι σε μια αρκετά δημιουργική φάση και μπορείς να κάνεις πολλά, αρκεί να είσαι σίγουρος πως κατευθύνεις τις προσπάθειές σου στη σωστή κατεύθυνση, μιας και ο ανάδρομος Ερμής μαζί με τον κυβερνήτη σου Ήλιο σε κάνει να μην ακούς τι σου λένε οι άλλοι. Το σίγουρο είναι πως αυτή η περίοδος δεν ευνοεί υπερβολές και ουτοπίες, ενώ είναι προτιμότερο να μην εκτίθεσαι αν δεν είσαι εκατό τοις εκατό σίγουρος για την έκβαση του αποτελέσματος.
Αισθηματικά
Είσαι πιο εσωστρεφής και έχεις ανάγκη από πολύ δικά σου πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να απομονώνεσαι από την πολυκοσμία. Μπορείς πάντως για όσο παραμένει η Αφροδίτη στον Υδροχόο να στηριχτείς περισσότερο στην διπλωματία.
Επαγγελματικά και οικονομικά
Προετοιμάζεις τις υποθέσεις που θα σε απασχολήσουν το επόμενο διάστημα και κάνεις τονωτικές κινήσεις στον τομέα της καριέρας, κινούμενος πιο παρασκηνιακά. Επιπλέον, βλέπεις τις προσπάθειές σου στο χώρο της δουλειάς να καρποφορούν, αν και είσαι επιρρεπής σε σπατάλες.

Παρθένος
Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται σε μια ευνοϊκή θέση που σου βοηθά να κυνηγήσεις τους στόχους σου, ενώ η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο απέναντί σου σε κάνει να ξαναβλέπεις κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου από τα παλιά. Παρόλα αυτά πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις που προετοιμάζεις αυτό το διάστημα καθώς είσαι επιρρεπής σε απερίσκεπτες ενέργειες που σε μπλέκουν σε μπελάδες.
Αισθηματικά
Μέσα από μυστικές συναντήσεις μπορείς να προωθήσεις την κοινωνική σου ζωή, ενώ ταυτόχρονα βγάζεις προς τα έξω μια πιο ρομαντική και δοτική πλευρά του εαυτού σου. Επιπλέον οι φίλοι διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο και εσύ νιώθεις καλύτερα ενταγμένος σε μια ομάδα.
Επαγγελματικά και οικονομικά
Βρίσκεσαι σε μια περίοδο που μπορείς να κάνεις ουσιαστικά βήματα σταθεροποίησης ενώ εκμεταλλεύεσαι τα ταλέντα που διαθέτεις, προωθώντας έτσι τα δημιουργικά σου σχέδια. Φροντίστε όμως να είσαι καθόλα νομότυπος.

Ζυγός
Η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη όμως μπορείς να δείξεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, αφού στηρίζεσαι και στη διαίσθηση σου. Είσαι μαχητικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου και αυτό συμβάλλει στην απήχηση που έχεις στους γύρω σου, όμως μείνε μακριά από τις υπερβολές που μπορεί να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα.
Αισθηματικά
Είσαι αισιόδοξος και πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος σου φέρνουν νέα, στοιχεία που τονώνουν την προσωπική σου ζωή, ωστόσο σήμερα είσαι περισσότερο προσανατολισμένος σε αυτά που πρέπει να κάνεις και δεν αφήνεσαι τελείως χαλαρός.
Επαγγελματικά και οικονομικά
Είναι μια καλή ημέρα για να συζητήσεις με πρόσωπα κύρους κάποιες οφειλές ή οικονομικά ζητήματα που αφορούν τρίτους, προσέχοντας όμως να είσαι εντός των διαδικασιών. Είναι γεγονός πάντως πως θα πετύχεις περισσότερα σήμερα απ’ ότι αύριο.

Σκορπιός
Μια αρκετά βοηθητική ώθηση για να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό είναι η σημερινή ημέρα. Είσαι αισιόδοξος, ενώ γενικότερα, σήμερα διαχειρίζεσαι πολύ πιο εύκολα διαδικαστικές υποθέσεις. Ωστόσο πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου και να τις έχεις μελετήσεις από πριν.
Αισθηματικά
Έλα πιο κοντά σήμερα στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και άφησε τον εαυτό σου λιγάκι πιο ελεύθερο να απολαύσει ξανά τις ευχάριστες στιγμές εκτός δουλειάς και υποχρεώσεων, σε ωθεί σε αυτό μάλιστα η συνάντηση του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στους Ιχθύς. Παράλληλα, τα αγαπημένα σου πρόσωπα συνεχίζουν να στέκονται αρωγοί στις προσπάθειές σου και σε βοηθούν ουσιαστικά να επιτύχεις στόχους.
Επαγγελματικά και οικονομικά
Η καριέρα σου είναι ένα από τα στοιχεία που έχεις επικεντρώσει το ενδιαφέρον σου, το οποίο τροφοδοτείς και από την έντονη κινητικότητα στα οικονομικά, πρόσεξε όμως βιαστικές ή απερίσκεπτες κινήσεις που μπορεί να σου κοστίσουν οικονομικά.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα είναι βοηθητική, ωστόσο εσύ είσαι κάπως επιφυλακτικός με τους ανθρώπους που σου περιβάλλουν προσπαθώντας να καταλάβεις αν κρύβεται κάποιο κίνητρο πίσω από τις ενέργειές τους. Ταυτόχρονα όμως έρχεσαι σε επαφή με τη διαίσθησή σου που σου βοηθά να ρυθμίσεις τις εκκρεμότητες της καθημερινότητας πιο εύκολα, ακόμη και αν δυσκολεύεσαι να μείνεις εντός προγράμματος.
Αισθηματικά
Ο ανάδρομος Ερμής συναντά τον Ήλιο σε θέση κόντρα για το ζώδιό σου, και χαμογελά κάπως… ειρωνικά στους Τοξότες που είναι επιρρεπείς σε βιασύνες και απερισκεψίες ως προς τα προσωπικά! Επίσης βιώνεις πολλές συγκρούσεις, ωστόσο κάνεις ξεκαθαρίσματα.
Επαγγελματικά και οικονομικά
Επικεντρώνεις την προσοχή σου σε ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικές σου υποχρεώσεις, χρέη ή οφειλές προς τρίτους, ενώ σε γενικές γραμμές το εργασιακό κομμάτι πηγαίνει αρκετά καλά, τηρουμένων των αναλογιών.

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα βρίσκει την Σελήνη ευνοϊκά τοποθετημένη απέναντί σου και εσύ περισσότερο ακολουθείς τις εξελίξεις και τις υποθέσεις των άλλων, αντί να άγεις ο ίδιος τις καταστάσεις, όπως θα ήθελες. Μπορείς λοιπόν σήμερα να προσεγγίσεις τους άλλους, αφού οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα διαδραματίσουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο.
Αισθηματικά
Μπορείς να ζήσεις τρυφερές στιγμές με το ταίρι σου ή να κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου αν είσαι ελεύθερος, ενώ γενικότερα έχεις την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις τα χαρίσματά σου και η σύνοδος ανάδρομου Ερμή-Ήλιου σε βοηθητική θέση στο ωροσκόπιό σου, σε βοηθά να πεις πράγματα που ήθελες από παλιά.
Επαγγελματικά και οικονομικά
Κινείσαι μυστικά αυτή την περίοδο προκειμένου να προστατέψεις τα σχέδιά σου από κακόβουλες παρεμβάσεις και αυτό λειτουργεί υπέρ σου, ενώ τα οικονομικά σου ρέουν μέσα από την καθημερινότητα της δουλειάς σου.

Υδροχόος
Σήμερα έχεις αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν, ωστόσο αυτό δεν σε πιέζει, εφόσον έχεις τη στήριξη δικών σου ανθρώπων και είσαι αρκετά δυναμικός και υπάρχουν σύμμαχοι στο πλευρό σου. Παράλληλα, είναι μια πολύ καλή μέρα για να ασχοληθείς με την υγεία σου. Γενικότερα λοιπόν σήμερα μπορείς να βελτιώσεις την απόδοση του οργανισμού σου.
Αισθηματικά
Βρες λίγο χρόνο μέσα στο τρέξιμο με τις υποχρεώσεις για να αφιερώσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ αν υπήρξαν εντάσεις το προηγούμενο διάστημα μπορείς να κάνεις τις κατάλληλες ενέργειες αφήνοντας αρχικά τους εγωισμούς στην άκρη.
Επαγγελματικά και οικονομικά
Το εργασιακό περιβάλλον περιμένει πολλά από εσένα και εσύ σηκώνεις μανίκια και στρώνεσαι στη δουλειά, τακτοποιώντας παράλληλα και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις προς τρίτους. Προτού όμως προβείς σε κάποια σημαντική κίνηση, εξετάστε αν βαδίζεις στη σωστή κατεύθυνση.

Ιχθείς
Μια ευνοϊκή μέρα για σου η σημερινή, αφού η Σελήνη από τον τομέα των ερωτικών και της δημιουργικότητας, δημιουργεί θετική αύρα. Έτσι λοιπόν, μπορείς να ζήσεις ένα παραμύθι αυτή την περίοδο, προστατευμένος από κακοτοπιές, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το Μάρτιο. Επίσης, αν είσαι γονιός, μπορεί να εισπράξεις την αγάπη των παιδιών σου πιο άνετα.
Αισθηματικά
Ακόμη και μέσα στις υποχρεώσεις και το τρέξιμο, η ερωτική σου διάθεση είναι στα ύψη και θέλεις να μοιραστείς ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή το άτομο που σε ενδιαφέρει, πρόσεξε όμως να βλέπεις καθαρά τα πράγματα με τη σύνοδο ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, ειδικά αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες.
Επαγγελματικά και οικονομικά
Πρόσεξε τις συμφωνίες που κλείνεις και φρόντισε να εξετάζεις και την πιο μικρή λεπτομέρεια. Η ανάγκη σου πάντως να υλοποιήσεις δημιουργικά σου σχέδια είναι μεγάλη και σε αυτό θα μπορούσαν να σταθούν αρωγοί οι συνεργάτες σου. Παράλληλα, η προσήλωσή σου στους στόχους σου θα μπορούσε να αποδειχτεί επικερδής.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com