Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 16 Ιανουαρίου

Κριός
Η Σελήνη κινείται απέναντί σου και κρατά τον προβολέα στραμμένο πάνω στους άλλους. Όμως εσύ δεν αποκλείεται να έχεις κάποια διλλήματα, ως προς τα θέλω και ως προς τα πρέπει, στο τέλος όμως επιλέγεις να βάλεις πρώτα σε σειρά όσα πρέπει να γίνουν, καθώς αυτό σου δίνει περισσότερο αέρα ελευθερίας, ώστε να υλοποιήσεις όσα επιθυμείς, χωρίς να σε αποσπά τίποτα.

Ταύρος
Η καθημερινότητα σήμερα μοιάζει να γίνεται πιο βαρετή λόγω των υποχρεώσεών της, γεγονός που ενώ άλλοτε δεν σε πείραζε, σήμερα δυσκολεύεσαι να τηρήσεις όλες τις προθεσμίες καθώς προτιμάς να… απολαύσεις τη μέρα σου! Στο τέλος όμως βρίσκεις την χρυσή τομή, μεταξύ ανεμελιάς και υπευθυνότητας!

Δίδυμοι
Ο κυβερνήτης σου Ερμής περνά από σήμερα σε μια πιο βοηθητική θέση για το ζώδιό σου, φέρνοντας τις κατάλληλες γνωριμίες αλλά και τις σωστές πληροφορίες τη στιγμή που τις χρειάζεσαι, για να προωθήσεις διαδικαστικές υποθέσεις, επαφές με το νόμο ή το εξωτερικό, ζητήματα σπουδών αν σπουδάζεις, αλλά και γενικότερα πιο ευχάριστο τρόπο σκέψης, γενικότερα όμως σήμερα είναι πιθανό πως προσπαθείς συνεχώς να έχεις την έγκριση των άλλων.

Καρκίνος
Οι ρυθμοί σταδιακά επανέρχονται στους συνήθεις ρυθμούς μετά τις γιορτές που πέρασαν, ωστόσο εσένα η διάθεσή σου σήμερα είναι πιο εσωστρεφής και δεν έχεις διάθεση για κουραστικές πολυκοσμίες, αλλά θέλεις να περιβάλλεσαι από πρόσωπα που σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής. Ταυτόχρονα όμως είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τα του οίκου σου.

Λέων
Θέλεις να δεις κόσμο σήμερα και μολονότι κάποιες υποχρεώσεις σε καλούν να τις τακτοποιήσεις, εσύ επιστρατεύεις τον φλογερό τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου. Φρόντισε όμως να είσαι και πιο ανοιχτός στην αντίθετη άποψη, καθώς μπορεί η άλλη πλευρά να σου επισημαίνει κάτι σωστό και εσύ χάνεις την ευκαιρία να επωφεληθείς, λόγω του εγωισμού σου.

Παρθένος
Σήμερα είσαι αποφασισμένος να κάνεις αργά και σταθερά βήματα, καθώς το περασμένο διάστημα έχεις παρασυρθεί σε βιαστικές κινήσεις, οι οποίες έχουν έντονο το στοιχείο της υπερβολής. Τώρα όμως είσαι πιο ώριμος, ενώ γενικότερα πρόκειται για μια ήρεμη μέρα που μπορείς να κάνεις αυτά που θέλεις, ειδικά αν πρόκειται για πρακτικές υποθέσεις.

Ζυγός
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο δικό σου ζώδιο και εσύ κρατάς τα θέλω σου στην κορυφή της λίστας με τις προτεραιότητές σου. Παράλληλα, αυτές τις μέρες θα παρατηρήσεις πως έρχεσαι σε επαφή με το «μέσα» σου, με το ασυνείδητό σου, μέσα από όνειρα ή έντονα διαισθητικές στιγμές, που σκοπό έχουν να σου δείξουν προς τα πού να κινηθείς, αλλά και να σε προειδοποιήσουν για κάποια πράγματα.

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα φέρνει κάποιες αναστατώσεις, παρά τα θετικά σημεία που υπάρχουν και εκμεταλλευόμενος αυτά μπορείς να ωφεληθείς. Ωστόσο ένα πιθανό σενάριο για σένα είναι πως εμπιστεύεσαι άκριτα την τύχη ή κάποια πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Επίσης, σήμερα ο Ερμής περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, φέρνοντάς σε πιο κοντά στους οικείους σου, δυσχεραίνοντας όμως την επικοινωνία σου με τους υπόλοιπους.

Τοξότης
Θέτεις υψηλούς στόχους σήμερα, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρακτικές ή υλικές μεταβλητές που δεν έχεις υπολογίσει και αυτό αρχικά ενδεχομένως να σε κάνει να αναθεωρήσεις. Επίσης, σήμερα ο Ερμής περνά σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας έτσι την πιο επικοινωνιακή σου πλευρά στην επιφάνεια, ενώ σε βοηθά ιδιαίτερα σε συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες.

Αιγόκερως
Η Σελήνη στο Ζυγό στρέφει το βλέμμα σου σε υποχρεώσεις και σε κοινωνικές επαφές, σε μια περίοδο που σταδιακά θα ηρεμήσουν οι εσωτερικές πιέσεις που βιώνεις λόγω της συνάντησης Κρόνου-Πλούτωνα στο ζώδιό σου.

Υδροχόος
Παίρνεις μια σημαντική βοήθεια εκεί που δεν το περίμενες, όχι τόσο σε υλικό επίπεδο, όσο σαν μια υποστήριξη ή μια κατεύθυνση που το τελευταίο διάστημα ένιωθες πως χρειαζόσουν. Παράλληλα όμως ο Ερμής από σήμερα περνά στο δικό σου ζώδιο και σου αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο που υπήρχε γύρω σου το προηγούμενο διάστημα, καθώς επίσης και τα δυσμενή ή ευμενή σχόλια που γίνονταν για σένα, ενώ παράλληλα τονίζονται τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα.

Ιχθείς
Σήμερα η Σελήνη, βρίσκεται σε μια ασύμβατη θέση για σένα, έτσι λοιπόν δυσκολεύεσαι να μπεις στη θέση των άλλων και οι δικές σου βαθύτερες είναι η πρώτη σου προτεραιότητα σε σχέση με τις δικές τους. Ωστόσο, μέσα από την διαίσθησή σου καταφέρνεις να βρεις τις ισορροπίες, σε μια περίοδο που νιώθεις πως οι άλλοι σε έχουν «κολλήσει στον τοίχο».

Πηγή: http://astropedia.gr/

Original Source: like.philenews.com