Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 16 Μαΐου

Κριός
Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται απέναντί σου και τα θέλω των άλλων παραμένουν η πρώτη σου προτεραιότητα, ωστόσο το στοιχείο της υπερβολής δε λείπει από τον τρόπο που λειτουργείς. Επιπλέον έχεις πολλά δημιουργικά σχέδια στα σκαριά και προσπαθείς να τα επικοινωνήσεις στο περιβάλλον σου, εντούτοις είναι πιθανό πως δε βρίσκεις στο περιβάλλον σου τη συμπαράσταση που περίμενες.

Ταύρος
Προσπάθησε να αποφύγεις σήμερα τις εμπλοκές με τον νόμο, ενώ δεν αποκλείεται να θέλεις να ξεκουραστείς, αφού η υγεία σου ενδεχομένως να είναι πιο ευαίσθητη στην εξάντληση σήμερα. Προσπάθησε επίσης να είσαι προσγειωμένος και αντικειμενικός στις επαφές με το περιβάλλον σου.

Δίδυμοι
Η σημερινή μέρα κινείται σε διαφορετικό πλαίσιο από την χθεσινή, αφού κάποιες σημαντικές εκκρεμότητες που έχεις αφήσει σχετικά με οικονομικά τρίτων, σου χαλούν την διάθεση. Ωστόσο, οικεία σου πρόσωπα, άνθρωποι του σπιτιού ή της οικογένειας, είναι το στήριγμα σου σε όποια δυσκολία αντιμετωπίσεις σήμερα. Αν είσαι γονιός, ενδεχομένως να χρειαστεί να προσέξεις λίγο παραπάνω τα παιδιά σου σήμερα. Παράλληλα, πρόσεξε την υπεραισιοδοξία γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε λάθη, λόγω κακών εκτιμήσεων.

Καρκίνος
Σε αντίθεση με την χθεσινή μέρα, η σημερινή δεν είναι τόσο προστατευτική και ευνοϊκή σε ζητήματα σπιτιού ή οικογένειας, τα οποία ενδεχομένως να προκύψουν σήμερα. Νιώθεις λοιπόν ότι οι άλλοι έχουν πολύ μεγάλες απαιτήσεις από σένα και θεωρείς αδικαιολόγητη την πίεση που σου ασκείται. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να είσαι σε μια διαδικασία να βάζεις σε τάξη κάποιες υποθέσεις στο σπίτι, ακόμη κι αν αρχικά σου φαίνεται πιεστικό αυτό.

Λέων
Ενδεχομένως σήμερα η επικοινωνία δεν είναι στα δυνατά σου σημεία, αφού τα «πρέπει» δυσκολεύουν την κρίση σου. Παραδόξως όμως, τα οικονομικά σου έχουν σημαντικές ευκαιρίες για βελτίωση, ενώ ο κυβερνήτης σου Ήλιος σε καλή όψη με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα σε κάνουν να δείχνεις το υλικό σου και να προσπαθείς για την δική σου αυτοεξέλιξη.

Παρθένος
Το πλανητικό σκηνικό σήμερα μαρτυρά πως υπάρχουν κάποια εμπόδια στα δημιουργικά σου σχέδια, τα οποία προέκυψαν επειδή δεν είχες δώσει βάση σε σημαντικές λεπτομέρειες. Πιθανώς λοιπόν, να νιώθεις πως υποχρεώσεις σε αποτρέπουν από το να είσαι ανέμελος. Παρόλα αυτά υπάρχει η δυνατότητα μέσα από τις δυσκολίες να δείξεις τα ταλέντα σου, αλλά και να διορθώσεις τυχόν λάθη.

Ζυγός
Ενδεχομένως σήμερα να συναντήσεις πολλές προκλήσεις, κυρίως σε οικογενειακό επίπεδο. Πιθανώς να νιώθεις πως κάποιες καταστάσεις ή πρόσωπα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια καταπνίγουν την ελεύθερη έκφρασή σου. Άλλη μια πολύ πιθανή εκδοχή είναι πως κάποιες υποχρεώσεις στο σπίτι, σου αλλάζουν το πρόγραμμα που είχες κάνει, ειδικά αν είσαι γεννημένος το πρώτο δεκαήμερο.

Σκορπιός
Η σημερινή μέρα είναι κάπως περίεργη, αφού μπορεί να μην συντρέχει κάποιος λόγος, όμως εσύ αισθάνεσαι πιεσμένος μέσα σου και αυτό σε κάνει να είσαι κάπως δύστροπος στον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους. Από την άλλη δεν αποκλείεται κάποια νέα που θα μάθεις να σε φορτίσουν.

Τοξότης
Μέσα στην σημερινή μέρα ενδεχομένως κάποιοι στόχοι ή ελπίδες να χρειαστούν αναπροσαρμογή ή επανεξέταση, κυρίως λόγω οικονομικών συγκυριών. Κάποια νέα επίσης που περίμενες σε σχέση με έσοδα, ενδεχομένως σήμερα να μην είναι τα επιθυμητά, ενώ παράλληλα, προσπάθησε να μην είσαι πιεστικός με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Αιγόκερως
Η σημερινή μέρα σου αφήνει μια μέτρια γεύση, αφού δεν θα σε αφήσει να ξεκουραστείς ιδιαίτερα, αλλά αντίθετα κάποιες υποχρεώσεις που δεν μπορείς να αποφύγεις, σε φορτίζουν. Ενδεχομένως να νιώθεις πως η αξία σου δεν αναγνωρίζεται σε σχέση με όσα εσύ προσφέρεις. Άσε λοιπόν τα πολύ σημαντικά για τις επόμενες μέρες.

Υδροχόος
Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσεις, η μέρα σήμερα δεν είναι τόσο δυσαρμονική για σένα. Μια πολύ πιθανή εκδοχή είναι να φτάνουν στα αυτιά σου αρνητικά σχόλια τρίτων και αυτό να σε φορτίζει. Αν μάλιστα έχεις νομικές υποθέσεις ή σπουδάζεις, είναι προτιμότερο να μελετήσεις ορθότερα τις κινήσεις σου. Γεγονός είναι πως υπάρχουν παράγοντες που αφαιρούν κάτι από την αισιοδοξία σου σήμερα.

Ιχθείς
Η μέρα σήμερα δεν είναι πολύ καλή για να διαχειριστείς οικονομικά ζητήματα τρίτων, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι που σε είχαν διευκολύνει κατά το παρελθόν, ακόμα και οικονομικά, να ζητήσουν σήμερα κάποια ανταπόδοση ή αντάλλαγμα. Μην δημιουργείς διενέξεις με φίλους και καλύτερα να αποφύγεις να χρησιμοποιήσεις τον λόγο ως όπλο.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com